Shkarko një eBook të lirë Forex

Një koleksion i plotë i eBooks Forex dhënë nga FXCC. Konsiderohen si burimet më të njohura të edukimit në internet të cilat janë të përshtatshme për të gjithë tregtarët pavarësisht nga niveli i tyre i përvojës.

Çdo eBook është një udhëzues i plotë i cili ju ndihmon të kuptoni konceptet kyçe të tregtimit dhe të krijoni një strategji të tregtimit Forex të përshtatura për qëllimet tuaja individuale. FXCC si pjesë e programit të tij edukativ, ofron çdo eBook falas.

Strategjia e Drejtë e Tregtisë për të Përputhur Lifestyle tuaj DOWNLOAD eBOOK LEXO MË SHUMË

Ky eBook fokusohet në thyerjen e mitit të përshtatjes së personalitetit tuaj me tregtinë. Duke përdorur strategjitë aktuale të provuara dhe të testuara, janë bërë sugjerime se si të siguroheni që tregtia juaj përputhet me strategjinë e zgjedhur dhe si të përshtateni mentalitetin tuaj për ta bërë punën.

Tregtarët Mindset DOWNLOAD eBOOK LEXO MË SHUMË

Çfarë është vendimtare kur tregtare Forex është që të keni emocionet tuaja nën kontroll. Ky eBook përpiqet të shpjegojë hapat se si të arrihet gjendja e mendjes ku mund të eliminohen vendimet emocionale të cilat mund të çojnë në humbje të tregtimit dhe përshkruan pikat që duhen ndjekur për të zhvilluar një plan të suksesshëm tregtare.

Menaxhimi i parave DOWNLOAD eBOOK LEXO MË SHUMË

Ky eBook përshkruan rëndësinë e përsosjes së menaxhimit të parasë si pjesë integrale e një plani tregtar. Janë dhënë shembuj për rezultatet dhe pasojat e menaxhimit të drejtë dhe të gabuar të rrezikut, si dhe se si ndalesat mund të mbrojnë llogarinë tregtare dhe të kursejnë humbjet.

Drejt nëpërmjet përpunimit DOWNLOAD eBOOK LEXO MË SHUMË

Tregu Forex me pakicë ka evoluar gjatë viteve të fundit dhe disa lloje të ndërmjetësuesve kanë dalë. Ky eBook do të fokusohet në STP -Straight Through Processing dhe përfitimet e këtij modeli për klientët.

Si të krijoni një plan fitues të tregtimit DOWNLOAD eBOOK LEXO MË SHUMË

Një nga aspektet më vendimtare të tregtimit është krijimi i një plani tregtar solid, në të cilin do të ndërtohen themelet e zhvillimit dhe suksesit individual. Cilado qoftë niveli i përvojës sonë, dhe megjithatë i përcaktojmë aftësitë dhe aftësitë, pa një plan tregtar për t'u referuar dhe për të qëndruar, ne thjesht fishkëllimë në errësirë ​​dhe marrim supozime të rastësishme dhe të arsimuara.

Analiza teknike dhe themelore DOWNLOAD eBOOK LEXO MË SHUMË

Duke u bërë shumë i aftë në analizën e tregut arrihet nga tregtarët individualë që posedojnë edhe kuriozitetin intelektual dhe përkushtimin ndaj ambicieve të tyre tregtare. Ky libër është një pasqyrë e shkurtër e aspekteve të ndryshme të tregtimit themelor dhe teknik.

Përdorimi i Urdhrave Stop DOWNLOAD eBOOK LEXO MË SHUMË

Tregu FX tenton të ketë lëvizje të paparashikueshme dhe duhet të ketë kontrolle të duhura në mënyrë që të parandalohet mundësia që një tregti e vetme të çojë në shkatërrimin e përvojës së tyre tregtare. Mësoni si të kufizoni dhe kontrolloni humbjet tuaja nëpërmjet përdorimit efektiv të urdhrave të ndaluar.

Plani juaj i Tregtimit DOWNLOAD eBOOK LEXO MË SHUMË

Plani juaj i tregtisë formon bazën e karrierës suaj tregtare, duhet të përmbajë elemente kritike që do të mbështesin përpjekjet tuaja tregtare dhe ambiciet tuaja. Plani nuk duhet të jetë një dokument shumë kompleks në fillim. Mësoni si të krijoni planin tuaj tregtar.

Një hyrje në Bazat e Çmimit të Veprimit Trading DOWNLOAD eBOOK LEXO MË SHUMË

Një arsye kryesore që shumë tregtarë me përvojë do të mbrojnë tregtinë e PA-së, është sepse ata çmojnë si tregues unik, më të rëndësishëm, në listat e tyre dhe afatet kohore. Ata e konsiderojnë çmimin dhe veprimin e çmimeve që zhvillohet si pasojë, si një tregues kryesor, jo një tregues i mbetur.

Scalping si një strategji tregtare DOWNLOAD eBOOK LEXO MË SHUMË

Scalping është një stil shumë i keq dhe keqkuptuar i tregtimit. Shumë tregtarë të papërvojë do ta klasifikojnë atë thjesht si përpjekje për të fituar fitime të vogla të bankave, për periudha të shkurtra kohore. Megjithatë, kjo është një keqranslation of origjinën e scalping si një fenomen dhe zbulon se si përshkrim ka evoluar me kalimin e kohës, veçanërisht gjatë zhvillimit të tregtisë me bazë në internet.

Dita tregtare si stil tregtare DOWNLOAD eBOOK LEXO MË SHUMË

Si një stil dhe metodë e tregtimit, tregtimi i ditës është një nga stilet më të njohura të tregtimit dhe ndoshta stili i tregtimit që shumica e tregtarëve të shitjes me pakicë presin që përfundimisht të angazhohen ose të shkojnë deri në një herë (dhe nëse) mund të ndryshojnë punësimin e tyre dhe më në fund të kushtojnë kohë të plotë, profesion dhe industri.

Hapni një Llogari FALAS ECN Sot!

LIVE DEMO
VALUTA

Tregtia Forex është e rrezikshme.
Ju mund të humbni të gjithë kapitalin tuaj të investuar.

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.