Tabela Forex Quotes

Kjo tabelë dinamike, e gjallë, ofron një pasqyrë transparente në kuotat e vërtetë të tregut dhe përhapet në dispozicion gjatë orëve të tregut. Nëpërmjet modelit STP (direkt përmes përpunimit), porosia juaj jepet në ECN (rrjetin elektronik të konfiguruar), për një ndeshje të menjëhershme tregtare, në pishinën tonë të likuiditetit ndërbankar. Siç mund të shihet qartë, këto citate të drejtpërdrejta janë në një fluks të vazhdueshëm ndryshimi, siç është edhe tregu FX. Kur vendosni një tregti, nëpërmjet platformës suaj të zgjedhur, do të merrni kuotën e vërtetë të tregut të gjallë dhe shpërndarjen më të mirë në dispozicion, jo një përhapje fikse dhe të manipuluar.

Në FXCC nuk ka ndërhyrje, misioni ynë është që të merrni porosinë tuaj në treg sa më shpejt të jetë e mundur. Ne nuk veprojmë në një model të tregtimit "tavolinë që merret" dhe ne nuk "bëjmë një treg" në FX. Porosia juaj është përpunuar përmes modelit STP / ECN të tregtimit sa më efikas që të jetë e mundur, duke siguruar që ju jeni duke tregtuar në mënyrë sa më profesionale që është e mundur.

Ky mjet është i arritshëm nëpërmjet Hub tonë të Tregtarëve për mbajtësit e llogarisë FXCC.

Identifikohu për të hyrë në tonë Mjete të lira tregtare

Për të aplikuar për mjetet tuaja të lira, thjesht hyni në hubun e tregtarëve lexojeni
Termat dhe Kushtet dhe bëni kërkesën tuaj.

Kontrolloni Forex Live Quotes

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.