Keni mjetet e duhura për të bërë punën

Në FXCC ne kemi shkuar në gjera të mëdha për të përpiluar një përmbledhje të dobishme dhe të gjerë të mjeteve tregtare. Ne kemi konsultuar me ekspertë; jashtë, në shtëpi dhe më e rëndësishmja me ekspertët tanë më të rëndësishëm - klientët tanë, për të siguruar këtë listë gjithëpërfshirëse, e cila do të shtojë arsenalin e klientëve tanë kur tregton tregjet.

Ky burim jetësor i arsimit do të përmbajë shumë elementë të gjatë të cilët klientët do të njihen me disa zhvillime të reja. Kërkesa kryesore e shumë tregtarëve me përvojë; një kalendar ekonomik, është i kombinuar me shtimin tonë të fundit; Widgets unike të tregtarëve të FX. Megjithatë, duke përdorur kalendarin e rishikuar si një shembull, ilustron nivelin e kujdesit dhe detajet që kemi hyrë, në mënyrë që t'u sigurojmë klientëve tanë burimet më të mira në dispozicion.

Jemi të bindur se këto mjete do të ofrojnë mundësinë për klientët tanë që të zhvillojnë aftësitë e tyre dhe për këtë të gëzojnë një eksperiencë më të suksesshme tregtare. Secili mjet është përzgjedhur që të ketë veçori specifike për të ofruar përfitime unike.

Kalendari ekonomike

Ndoshta investitori më i rëndësishëm tregtar dhe tregtarët duhet të mbajnë në tavolinën e punës, ose të kenë hapur përgjithmonë në një skedë tjetër në kompjuterin e tyre. Kalendari ekonomik i FXCC tani mund të përshtatet për të përshtatur preferencat e sakta personale të tregtarëve.

Mësoni më tepër

Pozicionet aktuale tregtare

Duke ditur se ku është vendosur pjesa më e madhe e tregtarëve FX mund të jetë e paçmueshme kur merren vendime në lidhje me drejtimin e një palë të monedhës.

Mësoni më tepër

Parashikimi i Monedhave Anketa

Ky tregues i ndjenjës, bazuar në vitet e të dhënave të agreguara historike, u lejon tregtarëve një dritare në ndjenjat e tregtarëve në nivel global.

Mësoni më tepër

Orët e tregut

Me orët e tregut shpesh ndryshon, për shembull, si pasojë e kohës britanike të verës, është e domosdoshme që tregtarët të qëndrojnë vigjilentë në kohën e saktë të tregjeve, siç është New York, i hapur.

Mësoni më tepër

Normat e interesit të bankave qendrore

Duke qenë se vendimet e normave bazë të bankës qendrore janë të publikuara, tregtarët duhet të jenë në dijeni të normave bazë në nivel global, veçanërisht nga bankat qendrore përgjegjëse për monedhat kryesore si; USD, GBP, EUR, YEN.

Mësoni më tepër

Analiza teknike

Analiza e tregut FX vjen në dy forma të ndryshme; teknike dhe themelore. Tregtarët mund të punësojnë një kombinim të të dyja disiplinave, në mënyrë që të marrin vendime më të informuara tregtare

Mësoni më tepër

Forex News

Mbajtja në krye të ngjarjeve të lajmeve dhe lëshimeve të të dhënave është një aspekt kritik i tregtimit të suksesshëm. Sidoqoftë, lajmet e fundit, analiza teknike, analiza themelore dhe opinioni ofrojnë gjithashtu një pasqyrë thelbësore në ku tregjet drejtohen.

Mësoni më tepër

Kuotat Live

Vëzhgoni në kohë reale thëniet nga ECN, rrjeti elektronik i konfiguruar, që përputhet direkt me proceset tona. Kjo likuiditet i përhapur i grumbulluar si rezultat i aktivitetit ndërbankar të FX, siguron që klientëve të FXCC-së ofrohen norma reale dhe më të mira të tregut në dispozicion 24 / 5.

Mësoni më tepër

Forex Calculator

Varg jonë e kalkulatorëve ofron një shërbim të paçmuar "të gatshëm për llogaritjen". Nëse keni nevojë të: llogarisni madhësinë e pozicionit, rikalibroni diferencën që kërkoni, duhet të keni parasysh një madhësi të duhur lotesh, atëherë kjo gamë e kalkulatorëve do të ndihmojë.

Mësoni më tepër

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.