Depozita / Tërheqja
Metodat

Koha e përpunimit * Depozitë pranuar
Depozitë Tërheqje tarifat Monedhat
Llogari Forex Fondi me kartë krediti Brenda
1 orë
5-10
Ditë
Zero
Mbuluar nga
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND TANI

Kufijtë: ***
Depozitë
Min $ 50
Max (Per Card) - Daily $ 5,000 -Mendshëm $ 20,000
Tërheqje
Min $ 50
Max deri në shumën origjinale të financuar
Metoda e pagesës me kartë krediti
5-7 punon
Ditë për t'u pastruar
5-7
Ditë
klient
Banka
tarifat
USD FUND TANI

Kufijtë: ***
Depozitë
Min $ 500
Max Jo Shuma maksimale
Tërheqje
Min $ 150
Max Jo Shuma maksimale
Brenda
1 orë
2-5
Ditë
Zero
Mbuluar nga
FXCC **
USD
(I konvertuar
nga CNY)
FUND TANI

Kufijtë: ***
Depozitë
Min $ 50
Max Kufiri i kartelës së klientit
Tërheqje
Min ¥ 100 për transferim
Max ¥ 100000 për transferim
Metoda e pagesës Neteller forex Brenda
1 orë
Real
kohë
Zero
Mbuluar nga
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND TANI

Kufijtë: ***
Depozitë
Min $ 50
Max Limiti i llogarisë personale të klientit
Tërheqje
Min $ 50
Max deri në shumën origjinale të financuar
Brenda
1 orë
Real
kohë
Zero
Mbuluar nga
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND TANI

Kufijtë: ***
Depozitë
Min $ 50
Max Limiti i llogarisë personale të klientit
Tërheqje
Min $ 50
Max deri në shumën origjinale të financuar
Llogari Forex Fondi me Skrill
Brenda
1 orë
7 punon
ditë për t'u pastruar
Zero
Mbuluar nga
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND TANI

Kufijtë: ***
Depozitë
Min $ 50
Max $ 3000
Tërheqje
Min $ 50
Max deri në shumën origjinale të financuar
2-5 punon
ditë për t'u pastruar
7 punon
ditë për t'u pastruar
Zero
Mbuluar nga
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND TANI

Kufijtë: ***
Depozitë
Min $ 50
Max $ 500
Tërheqje
Min $ 50
Max deri në shumën origjinale të financuar
1-2 punon
ditë për t'u pastruar
7 punon
ditë për t'u pastruar
Zero
Mbuluar nga
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND TANI

Kufijtë: ***
Depozitë
Min $ 50
Max $ 3000
Tërheqje
Min $ 50
Max deri në shumën origjinale të financuar
2-5 punon
ditë për t'u pastruar
7 punon
ditë për t'u pastruar
Zero
Mbuluar nga
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND TANI

Kufijtë: ***
Depozitë
Min $ 50
Max $ 500
Tërheqje
Min $ 50
Max deri në shumën origjinale të financuar
2-5 punon
ditë për t'u pastruar
7 punon
ditë për t'u pastruar
Zero
Mbuluar nga
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND TANI

Kufijtë: ***
Depozitë
Min $ 50
Max $ 500
Tërheqje
Min $ 50
Max deri në shumën origjinale të financuar
2-5 punon
ditë për t'u pastruar
7 punon
ditë për t'u pastruar
Zero
Mbuluar nga
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND TANI

Kufijtë: ***
Depozitë
Min $ 50
Max $ 500
Tërheqje
Min $ 50
Max deri në shumën origjinale të financuar
1-2 punon
ditë për t'u pastruar
7 punon
ditë për t'u pastruar
Zero
Mbuluar nga
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND TANI

Kufijtë: ***
Depozitë
Min $ 50
Max $ 3000
Tërheqje
Min $ 50
Max deri në shumën origjinale të financuar
2-5 punon
ditë për t'u pastruar
7 punon
ditë për t'u pastruar
Zero
Mbuluar nga
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND TANI

Kufijtë: ***
Depozitë
Min $ 50
Max $ 500
Tërheqje
Min $ 50
Max deri në shumën origjinale të financuar
2-5 punon
ditë për t'u pastruar
7 punon
ditë për t'u pastruar
Zero
Mbuluar nga
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND TANI

Kufijtë: ***
Depozitë
Min $ 50
Max $ 500
Tërheqje
Min $ 50
Max deri në shumën origjinale të financuar
1-2 punon
ditë për t'u pastruar
7 punon
ditë për t'u pastruar
Zero
Mbuluar nga
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND TANI

Kufijtë: ***
Depozitë
Min $ 50
Max $ 500
Tërheqje
Min $ 50
Max deri në shumën origjinale të financuar
1-2 punon
ditë për t'u pastruar
7 punon
ditë për t'u pastruar
Zero
Mbuluar nga
FXCC **
USD, EUR,
GBP
FUND TANI

Kufijtë: ***
Depozitë
Min $ 50
Max $ 500
Tërheqje
Min $ 50
Max deri në shumën origjinale të financuar
Brenda
1 orë
Real
kohë
Zero
Mbuluar nga
FXCC **
USD, EUR,
RUB
FUND TANI

Kufijtë: ***
Depozitë
Min 10 RUB
Max 600,000 RUB
Tërheqje
Min 10 RUB
Max 500,000 RUB për transaksion
Brenda
1 orë
Real
kohë
Zero
Mbuluar nga
FXCC **
USD, EUR,
RUB
FUND TANI

Kufijtë: ***
Depozitë
Min $ 50
Max Limiti i llogarisë personale të klientit
Tërheqje
Min $ 50
Max deri në shumën origjinale të financuar
Metoda e pagesës Neosurf forex Brenda
1 orë
5-10
Ditë
Zero
Mbuluar nga
FXCC **
EUR, GBP FUND TANI

Kufijtë: ***
Depozitë
Min € 50
Max Jo Shuma maksimale
Tërheqje
Min € 50
Max deri në shumën origjinale të financuar
Llogari Forex Fondi me Neosurf

* Përpunohen gjatë orarit të zakonshëm të punës

** Si pjesë e përkushtimit tonë të vazhdueshëm për klientët tanë, ne po ofrojmë promovim "tarifë zero depozite"! Kjo do të thotë që FXCC do të paguajë plotësisht ose pjesërisht tarifat e depozitave të ngarkuara nga procesori i pagesës kur depozitoni fonde me ne përmes ndonjë prej mënyrave të pranueshme të pagesave të FXCC. Duhet të theksohet se në rastet e kërkesave për tërheqje pa numër paraprak ose të arsyeshëm të aktiviteteve tregtare, ose nëse ndonjë formë abuzimi është gjetur në lidhje me politikën e "tarifës së depozitimit zero", FXCC rezervon të drejtën të mos paguajë tarifat e depozitës ose të kërkojë çdo tarifë depozite e paguar nga FXCC për fondet tuaja

*** Kufijtë duhet të konvertohen në monedhën ekuivalente bazuar në kursin ditor të këmbimit

Identifikohu & Fondo Llogarinë Tuaj Me Tarifat ZERO

Si pjesë e përkushtimit tonë të vazhdueshëm për klientët tanë, ne po ofrojmë promovim "zero tarifë depozite"!

  • TË SIGURT
  • LEHTË
  • Shpejt
A nuk jeni regjistruar akoma? Regjistro tani

Politikat e Kompanisë FXCC

  • Shuma neto dhe pagesa e depozitave do të kreditohen ndaras në llogarinë tuaj tregtare
  • Kërkesat për tërheqje do të dërgohen në të njëjtën mënyrë si fonde të marra dhe deri në shumat fillestare të depozituara. Fitimet do të tërhiqen duke përdorur transferimin e huave bankare
  • Shuma minimale e tërheqjes së kompanisë për metoda është $ 50 përveç nëse specifikohet ndryshe në tabelën e mësipërme
  • Kufijtë e depozitave minimale janë për shuma të njëpasnjëshme. Depozitat e para të bëra me FXCC duhet të konsiderojnë llojin e llogarisë të kërkuar minimale
  • Për metodat alternative të pagesës, FXCC nuk përcakton shumat maksimale të depozitave. Për çdo pyetje kjo duhet të kontrollohet me ofruesin e metodës së pagesës
  • Politika rimbursimi: Të gjitha pagesat për llogarinë e klientit konsiderohen të jenë përfundimtare dhe të pakthyeshme. Të gjitha tërheqjet duhet të bëhen duke përdorur procedurën e tërheqjes së Departamentit Financiar të FXCC. Në rastet kur depozita refuzohet nga FXCC ose në raste të jashtëzakonshme, një rimbursim mund të bëhet me kërkesën e organizatës Card / Credit Card, në kartën e kredisë / debitit nga e cila është bërë depozita

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Qendrore Clearing Ltd (www.fxcc.com) është e rregulluar nga Komisioni i Shërbimeve Financiare Vanuatu (VFSC) me numrin e licencës 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.