Stoqet dhe indekset tregtare

Tregtisë Dow Jones, NASDAQ, S & P, DAX dhe shumë më tepër
Ekzekutimi më i mirë në klasë dhe çmimet ultra-konkurruese.

Instrumentet Përshkrim Monedhë Përhap Përqindja e margjinës Luhatje minimale të çmimeve Nivelet e ndalimit / kufizimit pt Specifikimet e kontratës Madhësia e Tregtisë Hapat e Tregtisë (shumë) Sesioni i Tregtisë (Koha e Serverit) Llogaritë e mbështetura
AUS200.c Australia Indeksi i 200 Cash AUD Lundrues 1% 0.01 1 1 lot = indeksi i indeksit 1 750 0.1 shumë Mon. - Fri. 01: 50 - 08: 30, 09: 10 - 23: 00 Vetëm llogari e avancuar
DJ30.c Gjermania Index 30 Cash EUR Lundrues 1% 0.01 1 1 lot = indeksi i indeksit 1 100 0.1 shumë Mon. - Fri. 01: 00 - 23: 15 / Tue. - Thu 01: 00 - 23: 15 & 23: 30-24: 00 Vetëm llogari e avancuar
DE30.c Indeksi i Dow Jones 30 Cash USD Lundrues 1% 0.01 1 1 lot = indeksi i indeksit 1 750 0.1 shumë Mon. - Fri. 09: 00 - 23: 00 Vetëm llogari e avancuar
ES35.c Spanja 35 Indeksi i Keshit EUR Lundrues 1% 0.01 1 1 lot = indeksi i indeksit 1 100 0.1 shumë Mon. - Fri. 09.00 - 21: 00 Vetëm llogari e avancuar
F40.c Franca 40 Indeksi i Keshit EUR Lundrues 1% 0.01 1 1 lot = indeksi i indeksit 1 750 0.1 shumë Mon. - Fri. 09: 00 - 23: 00 Vetëm llogari e avancuar
N25.c Hollanda 25 Indeksi i Parasë EUR Lundrues 1% 0.01 1 1 lot = indeksi i indeksit 1 750 0.1 shumë Mon. - Fri. 09: 00 - 23: 00 Vetëm llogari e avancuar
STOXX50.c Indeksi i Euro 50 Cash EUR Lundrues 1% 0.01 1 1 lot = indeksi i indeksit 1 750 0.1 shumë Mon. - Fri. 09: 00 - 23: 00 Vetëm llogari e avancuar
SWI20.c Zvicra 20 Indeksi i parasë CHF Lundrues 1% 0.01 1 1 lot = indeksi i indeksit 1 100 0.1 shumë Mon. - Fri. 09: 00 - 23: 00 Vetëm llogari e avancuar
UK100.c Indeksi i parasë së gatshme në Mbretërinë e Bashkuar 100 GBP Lundrues 1% 0.01 1 1 lot = indeksi i indeksit 1 750 0.1 shumë Mon. 03: 00 - Fri. 23: 00 / Mon.-Thu 01: 00 - 23: 15 & 23: 30 - 24: 00 Vetëm llogari e avancuar
USTEC.c Indeksi i parave të gatshme Nasdaq 100 USD Lundrues 1% 0.01 1 1 lot = indeksi i indeksit 1 100 0.1 shumë Mon. - Fri. 01: 00 - 23: 15 / Tue. - Thu 01: 00 - 23: 15 & 23: 30 - 24: 00 Vetëm llogari e avancuar
US500.c Indeksi i Cash Index & Poor's 500 Cash USD Lundrues 1% 0.01 1 1 lot = indeksi i indeksit 1 750 0.1 shumë Mon. - Fri. 01: 00 - 23: 15 / Tue. - Thu 01: 00 - 23: 15 & 23: 30 - 24: 00 Vetëm llogari e avancuar

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.