Tabela e orëve të tregut Forex

Tabela e orëve të tregut FX është një hartë e thjeshtë, e lehtë për t'u parë, e nxehtësisë së volumit, e cila menjëherë shfaqet gjatë gjithë ditës së tregtimit, cilat tregje janë të hapura dhe të cilat janë të mbyllura.

Pse Orari i Tregut mjet është i rëndësishëm?

  • Merrni informacione të qarta dhe vizuale rreth orëve të tregtimit të tregut
  • Identifikoni kohën optimale të tregtimit të ditës të përshtatshme për planet tuaja tregtare
  • Identifikoni periudhat me probabilitet më të lartë të paqëndrueshmërisë së tregut
  • Shmangni goditjet e tregut të cilat shpesh mund të çojnë në humbje të panevojshme dhe të papritura

Nuk ka llogaritjet më të komplikuara që kërkohen për të përcaktuar kur hapet Londra ose Nju Jorku, një informacion i qartë siguron informacionin. Tregtarët tani mund të identifikojnë kohën optimale të tregtimit të ditës të përshtatshme për planet e tyre tregtare, ndoshta periudha me probabilitet më të lartë të luhatshmërisë së tregut. Tregtarët mund të shmangin goditjet e tregut, pasi hapjet e tregut shpesh janë të prirura për lëvizje të rëndësishme të cilat shpesh mund të çojnë në humbje të panevojshme dhe të papritura.

Ky mjet është i arritshëm nëpërmjet Hub tonë të Tregtarëve për mbajtësit e llogarisë FXCC.

Identifikohu për të hyrë në tonë Mjete të lira tregtare

Për të aplikuar për mjetet tuaja të lira, thjesht hyni në hubun e tregtarëve lexojeni
Termat dhe Kushtet dhe bëni kërkesën tuaj.

Orari Forex Market

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.