MetaTrader 4 është një nga platformat më të njohura tregtare në botë sot. Të gjitha mjetet dhe burimet e nevojshme tregtare janë në dispozicion për të lejuar tregtarët të kryejnë hulumtime dhe analiza, të hyjnë dhe të dalin nga tregtia dhe madje të përdorin softuer të automatizuar të tregtimit të palëve të treta (Këshilltarët e Ekspertëve ose EA). Jo i kënaqur me EA-në në dispozicion komercialisht? MetaTrader përdor gjuhën e vet të programimit MQL4, i cili ju lejon të programoni robotët tuaj të automatizuar të tregtimit.

MetaTrader 4 Broker ofron një koleksion mbresëlënësish të mjeteve analitike. Nëntë korniza kohore janë në dispozicion për secilin instrument financiar. Këto ofrojnë analizë të detajuar të dinamikës së kuotave. Një bibliotekë e integruar me më shumë se tregues dhe mjete të 50-it, modernizon procesin e analizës, duke u mundësuar tregtarëve të identifikojnë trendet, të përcaktojnë forma të ndryshme të tregut, të përcaktojnë pikat hyrëse dhe dalëse, të shtypin grafikët e çdo instrumenti dhe të kryejnë analizën e tyre "në letër".

MetaTrader 4 përfshin të gjitha funksionet tregtare që nevojat moderne të tregtarëve të forex. Urdhrat e tregut, urdhërat në pritje dhe ndalesa, ndalesa mbrapa - të gjitha janë të drejta atje në majë të gishtave tuaj me MT4.

Platforma lejon që porositë të vendosen në mënyra të ndryshme, duke përfshirë tregtimin drejtpërdrejt nga grafikët. Listat e tastit të ngulitur janë një mënyrë jashtëzakonisht e dobishme për të përcaktuar pikat hyrëse dhe dalëse të sakta.

MetaTrader 4 përfshin alarme tregtare, një mjet i dobishëm për t'ju ndihmuar të gjurmoni mjedisin më të favorshëm tregtar dhe kushtet e tregut. Me arsenalin tregtare FXCC MT4 në dispozicionin tuaj, të gjithë energjitë tuaja mund të kanalizohen në zbatimin e strategjive tuaja tregtare, të sigurta në njohurinë që suporti i mjeteve në MT4 ka për t'ju mbështetur.

Ashtu si me çdo transaksion financiar, siguria e informacionit që transmetohet është me rëndësi thelbësore. Softueri FXCC MetaTrader 4 Broker transmeton informacione për dhe nga tregjet në lidhjet e koduara 128-bit. Kjo është atje për të siguruar sigurinë e të gjitha tregton tuaj. Përveç kësaj, FXCC gjithashtu ofron mundësinë e përdorimit të algoritmeve të zgjeruara të sigurisë të Cryptography Public Key. Informacioni i siguruar në këtë mënyrë është pothuajse e pamundur të kollosh në ndonjë kohë të shkurtër.

MetaTrader 4 përfshin një gamë të tërë të funksioneve të lehtë për t'u kuptuar, kështu që merr vetëm disa minuta për t'u rehatuar me të gjitha opsionet e ndryshme që janë në dispozicion për ju si tregtar. Platforma ka një funksion të "Ndihmës" të ndërtuar në mënyrë që të mund të merrni përgjigjet e pyetjeve më të zakonshme direkt nga vetë softueri, kështu që mund të përqendroheni në gjërat e rëndësishme - tregtimin.

Në çdo rast, nëse funksioni i ndihmës MT4 nuk mund t'i përgjigjet pyetjes suaj, operatorët mbështetës të FXCC munden.

MetaQuotes Language4 (MQL4)

Platforma tregtare MetaTrader 4 vjen me gjuhën e vet të ndërtuar për strategjitë tregtare të programimit. MQL4 ju lejon të krijoni EA tuaj (Këshilltar i Ekspertëve) dhe automatizoni tregtimin tuaj bazuar në strategjinë tuaj të programuar. Duke përdorur MQL4 ju mund të krijoni bibliotekën tuaj të indikatorëve me porosi, skriptet dhe bazën e të dhënave të funksioneve. Duke pasur parasysh popullaritetin e platformës Forex MetaTrader 4 Broker, një numër i konsiderueshëm forumesh dhe komunitetesh online kanë dalë, ku përdoruesit mund të bashkëveprojnë dhe shkëmbejnë këshilla dhe strategji për të nxjerrë sa më shumë nga gjuha e programimit MQL4 dhe MetaTrader 4 në përgjithësi.

  • Këshilltar ekspert është një sistem tregtar mekanik (MTS) i lidhur deri në komplote të caktuara. Këshilltarët nuk mund t'ju informojnë vetëm për mundësinë për të hyrë në tregti, por gjithashtu për të bërë marrëveshje automatikisht në llogarinë tregtare dhe t'i drejtoni ato në serverin tregtar. Ashtu si shumica e sistemeve tregtare, terminali MetaTrader 4 Trading mbështet strategjitë e testimit në të dhënat historike me paraqitjet grafike të pikave hyrëse dhe dalëse të tregtisë.

  • Treguesit e personalizuar janë MetaTrader 4 që marrin treguesin teknik. Treguesit e personalizuar lejojnë krijimin e treguesve krahas atyre të integruara tashmë në terminalin 4 të MetaTrader. Ashtu si treguesit e integruar që vijnë para-ngarkuar në MT4, treguesit me porosi kanë për qëllim analizën teknike dhe nuk janë në gjendje të hapin ose mbyllin tregët automatikisht.

  • Scripts janë programe të destinuara për ekzekutimin e vetëm të disa veprimeve. Ndryshe nga Këshilltarët e Ekspertëve, Scripts nuk janë të drejtuar tik-tak dhe nuk kanë qasje në funksionet tregues.

  • Bibliotekat janë baza e të dhënave të funksioneve të përdoruesit ku janë ruajtur blloqet e përdorura shpesh të kodit MQL4. Kur programoni një strategji të veçantë ose EA në MQL4, përdoruesit mund të tërheqin nga bibliotekat e kodit të tyre dhe t'i shtojnë këto funksione të ruajtura te robotët e tyre të rinj të tregtimit.

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.