Tregtarët profesionistë me llogari të shumëfishta dhe menaxherët e aseteve kanë nevojë për mjete që e bëjnë menaxhimin e llogarive të shumëfishta të thjeshta dhe të sigurta

Këtu në FXCC ne krenohemi me zgjidhjen e problemeve para se të lindin. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë tregtarët e llogarive të shumta dhe menaxherët e parave MetaFx MAM (Multi Account Manager) software. MAM ka avantazhe të rëndësishme mbi platformat e tjera të krahasueshme si MetaTrader Multi Terminal për shembull.

Aplikacioni MF FXCC është i përshtatshëm në mënyrë ideale për:

 • Tregtarëve Profesionistë ose Menaxherëve të Parave që kanë nevojë të tregtojnë llogaritë e shumëfishta të MT4 në të njëjtën kohë
 • Tregtarët që kanë nevojë të shikojnë statusin e llogarisë dhe historinë për llogari të shumëfishta
 • Tregtarët që bëjnë tregti në grup në emër të llogarive të shumëfishta

Zgjidhja Multi Account Manager ynë mbështet:

 • Ekzekutimi i menjëhershëm, kontrolli i ndërmjetësit dhe përditësimet e thjeshta të serverit përmes pluginit të serverit
 • Lejon Këshilltarin e Ekspertëve (EA) tregtimin e llogarive të menaxhuara nga ana e klientit
 • Klienti Side Software Aplikacioni për rregullimin e parametrave të tregtisë
 • Llogaritë tregtare të pakufizuara
 • STP në llogarinë master për ekzekutimin e porosive me shumicë, me ndarjen e menjëhershme të nënllogarive
 • Tregtimet - Standardi dhe Mini Loti përbëjnë avantazhin më të mirë të shpërndarjes
 • Ekzekutimi i "Rendit të Grupit" nga ekrani kryesor i kontrollit
 • Mbyllja e pjesshme e urdhrave me ekzekutimin e llogarisë Master
 • Full SL, TP & Funksionaliteti i porosive
 • Secili nën llogari ka një rezultat të raportit të ekranit
 • Dritarja e shikimit të tregut brenda MAM
 • Monitorimi i menaxhimit të rendit brenda MAM duke përfshirë P & L

MAM ofron mundësi shumë fleksibile për alokimet e tregtisë:

 • Ndarja e Lotit: Sasia është caktuar me dorë në çdo llogari
 • Alokimi i Përqindjes: Përqindja e vëllimit të përgjithshëm të tregëtive në llogarinë kryesore caktohet manualisht në secilën llogari nën.
 • Proporcional nga Bilanci: Funksioni automatik i cili llogarit automatikisht përqindjen e bilancit në secilën nën llogari në llogarinë master dhe duke shpërndarë kështu volumin e marrë në llogarinë kryesore te të gjitha nën llogaritë aktive.
 • Proporcional nga ekuiteti: Funksioni automatik i cili llogarit automatikisht përqindjen e kapitalit në secilën nën llogari të llogarisë master dhe duke shpërndarë kështu volumin e marrë në llogarinë kryesore të të gjitha nën llogaritë aktive.
 • Përqindja e alokimeve: Në këtë funksion, Menaxheri i Llogarisë specifikon% e kapitalit që do të përdoret për tregti, ku X% e kapitalit është përdorur për çdo hyrje.
Multi Account Manager
ekspert Këshilltarët
Llogaritë për instalim
i pakufizuar
Charting
Çmimet e Tregtisë Post
Llogari të reja të menjëhershme


Një nga tiparet më të njohura në MT4 është aftësia për të tregtuar drejtpërdrejt nga tabelat. Kjo mbart në MAM software tonë, kështu që tani ju mund të tregtisë llogarive të shumta me funksionalitetin chart chart tregtare paprekur.

FXCC Multi Account Manager është në hapat më të fundit të teknologjive për trajtimin e llogarive të shumëfishta. Lista e veçorive është mbresëlënëse dhe do të ristrukturojë menaxhimin e llogarive të shumëfishta tregtare.

Ju lutemi Shënim: Softueri MAM është një aplikacion i palës së tretë. Çdo çështje teknike ose mbështetje duhet të drejtohet në MetaFX.

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.