Model Biznesi ynë

Si një ECN Forex broker FXCC ka Asnjë Desk Ballafaqimi. Modeli ynë i biznesit bazohet në Drejt në Përpunim (STP) në një rrjet të konfiguruar elektronik, i referohemi si modeli ynë ECN / STP FX. Një model tregtar i ECN / STP është një mjedis ku të gjitha urdhrat e klientëve tanë dërgohen në institucione të ndryshme financiare konkurruese dhe të kualifikuara, në mënyrë që të krahasohen. Ky grup përbërës i institucioneve të respektuara krijon grupin tonë të ofruesve të likuiditetit. Ky proces i drejtpërdrejtë, i drejtpërdrejtë, eliminon potencialin për çdo çmim ose përhapet manipulimet, duke siguruar që asnjëherë nuk ka konflikt interesi ndërmjet FXCC si ndërmjetës dhe klientëve tanë.

FXCC beson se ofruesit e shumëfishtë të likuiditetit është një nga shërbimet më themelore që ne mund t'u ofrojmë klientëve tanë në tregun në rritje të forex. Si pasojë ne kemi ndërtuar marrëdhënie të forta me shumë prej institucioneve më të njohura, të dëshmuara, të respektuara dhe të vendosura globale financiare, për të siguruar që të gjithë klientët tanë të përfitojnë nga më të mirët konkurruese forex spreads në dispozicion 24-5, edhe gjatë kushteve të paqëndrueshme të tregut dhe kur publikohen të dhëna kritike dhe njoftime për shtyp.

FXCC Price Aggregator vazhdimisht dhe automatikisht skanon të gjitha ofertat / Pyetni (blej dhe shes) çmimet që hyjnë në tonë Sistemi ECN dhe vazhdimisht paraqet kombinimet më të mira të ofruara nga të gjithë ofruesit tanë të likuiditetit. Kjo siguron që klientët tanë të përfitojnë nga ndeshja më e mirë e çmimeve të ofertës / kërkesës në dispozicion në tonë Forex tregtare sistemit. Ky mekanizëm çmimi krijon një mjedis profesional për tregtarët pavarësisht nivelit të tyre të përvojës dhe ofron më shumë hapësirë ​​për tregti fitimprurëse.

Përmbledhje e modelit FXCC tregtare.

  • FXCC u ofron klientëve të saj qasje të drejtpërdrejtë në një model ECN të forex të lëngët, në të cilin të gjithë klientët marrin të njëjtin akses, në të njëjtat tregje likuide, ku tregton ekzekutohen menjëherë, pa ndonjë vonesë, ose ri-citohen.
  • Ndryshe nga brokerat Dealing Desk, FXCC nuk merr anën tjetër të degëve të klientëve. Ne nuk tregtojmë kundër klientit: urdhra, ndalesa ose kufizime dhe të gjitha tregjet e klientëve kryhen mbrapa drejtpërdrejt me palët e kundërta në grupin tonë të ofruesve të likuiditetit.
  • Tregjet përmes modelit tonë ECN / STP mbeten anonime, ofruesit tanë të likuiditetit shohin vetëm urdhër që vijnë nga sistemi FXCC.
  • Mundësia për gjuetinë me humbje të ndaluar, ose zgjerimi i zgjerimit eliminohet.
  • Si një broker Forex Dealing Desk, nuk ka kurrë një konflikt interesi me klientët tanë. Nuk ka asnjë kërkesë për të mbrojtur, kështu që kurrë nuk ka asnjë tundim për të tregtuar kundër klientëve tanë.
  • Çmimet transparente dhe përhapjet konkurruese të Forex.
  • Sigurimi i platformave më moderne të tregtimit.
  • Këtu në FXCC ne besojmë se klientët tanë duhet të kenë të gjitha mjetet e tregtimit të Forex tregtarët e suksesshëm kanë nevojë në dispozicion të tyre. Për shembull, u ofrojmë klientëve tanë forex me qasje në MetaTrader 4 software forex.
  • Ure jonë e pronarit ECN na lejon të ofrojmë klientë, të cilët janë të njohur me MetaTrader, mundësinë për të vazhduar përdorimin e preferencave të tyre platformë tregtare Forex në një mjedis të ECN / STP.

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.