Referojuni një programi të shokut

Mirë se vini në FXCC Referojuni një Miku Program, i projektuar për të ndihmuar klientët tanë të marrin më shumë vlerë nga tregtia e tyre dhe të fitojnë shpërblime shtesë!
Nëse jeni të kënaqur me përvojën tregtare të FXCC, ju mund të ftoni miqtë tuaj për t'u bashkuar dhe për të ndarë suksesin.
Programi ynë i referohet një shoku është i dizajnuar që të shpërblejë jo vetëm klientët tanë besnikë për referimin e tyre, por edhe miqtë e tyre që fillojnë të tregtojnë me ne. Le të gëzojnë gjithashtu përkushtimin dhe profesionalizmin e stafit tonë, si dhe kushtet konkurruese tregtare.

Si të marrësh pjesë në programin e një shoku?

1.

Çdo klient që ka një llogari tregtare të drejtpërdrejtë me FXCC, ka të drejtë të përfitojë nga ky program referimi.

2.

Thjesht hyni brënda në Qendrën Tregtare dhe plotësoni formularin e kërkuar me detajet e mikut tuaj. Një email do t'u dërgohet miqve tuaj që përmbajnë një lidhje referimi, kështu që ne mund t'i atribuojmë automatikisht referimin tek ju.

3.

Merr shpërblim! Ju merrni një shpërblim për çdo mik të futur pa kufizime në numrin e miqve që mund të bashkohen.

Çfarë e bën programin tonë Referojuni një Miku?
Ne gjithashtu shpërblejmë Miqtë tuaj.

Shih më poshtë skemën tonë të shpërblyer:

FTD referrer
Shpërblim
Mik
Shpërblim
Volumi i kërkuar
(në shumë)
$ 100-$ 1000 $ 40 $ 10 10
$ 1001-$ 2500 $ 75 $ 25 40
$ 2501-$ 5000 $ 150 $ 50 80
$ 5001-$ 10000 $ 175 $ 75 100
FTD referrer
Shpërblim
Mik
Shpërblim
Volumi i kërkuar
(në shumë)
$ 100-$ 500 $ 40 $ 10 5
$ 501-$ 2000 $ 75 $ 25 20
$ 2001-$ 5000 $ 150 $ 50 40
$ 5001 + $ 175 $ 75 50

Sa më shumë njerëz të ftoni në FXCC, aq më shumë shpërblime mund të fitohen.

Kliko këtu për të lexuar Termat dhe Kushtet.

START REFERRING

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Qendrore Clearing Ltd (www.fxcc.com) është e rregulluar nga Komisioni i Shërbimeve Financiare Vanuatu (VFSC) me numrin e licencës 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.