Ne jemi të përkushtuar që të sigurojmë transparencë në tregtinë dhe mbajtjen e fondeve tuaja të sigurta

Siguria, privatësia dhe mbrojtja e investimeve të klientëve tanë është përparësia jonë kryesore dhe si një ndërmjetës i rregulluar ne mund t'ju ofrojmë një paqe mendore kur bëheni tregtarë me ne. Në këtë mënyrë, ju mund t'i kushtoni vëmendje të plotë tregtimit, ndërsa ne do të kujdesemi për sigurinë e fondeve tuaja.

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar për të ofruar përvojën më të mirë tregtare të mundshme. Ne kemi qenë në treg që nga 2010 dhe deri më sot, FXCC siguron baza solide dhe të besueshme për klientët tanë.

Mjedisi Rregullativ i FXCC

VFSC

CENTRAL CLEARING Ltd është një kompani investimesh e regjistruar në bazë të Ligjit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

CySEC

FX CENTRAL CLEARING Ltd është i autorizuar dhe i rregulluar si një firmë investimi për Qipro (CIF) nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros me numrin e licencës 121 / 10.

Licenca e Vanuatatit

Rregullatori i VFSC mbikëqyr aktivitetet e pjesëmarrësve të tregut dhe siguron përputhjen me të gjitha standardet ndërkombëtare lidhur me ofrimin e shërbimeve financiare dhe shërbime brokerimi të kompanive të licencuara. Rregullatori garanton ndershmërinë dhe transparencën e aktiviteteve të kompanive të licencuara dhe konfirmon që vetëm kompania me nivel të lartë besueshmërie ka të drejtën të marrë licencën për kryerjen e veprimtarive financiare në juridiksionin e rregullatorit.

Direktivat e BE-së dhe Anëtarësimet

MiFID

FX CENTRAL CLEARING Ltd zbaton Tregjet në Direktivën e Instrumenteve Financiare. MiFID siguron një mjedis rregullator të harmonizuar për shërbimet e investimeve në të gjithë Zonën Ekonomike Evropiane (EEA).

ACIIF

FX CENTRAL CLEARING Ltd është anëtare e Shoqata e firmave ndërkombëtare të investimeve në Qipro, një trup përfaqësues i firmave të investimeve në Qipro (CIF). Të gjithë anëtarët e ACIIF-it rregullohen nga CySEC.

Regjistrimet

Duke qenë një firmë investimi e autorizuar nga një rregullator i Shtetit Anëtar të BE-së, në përputhje me direktivën MiFID, FX Central Clearing Ltd regjistrohet me organe të ndryshme rregullatore të shteteve anëtare të ZEE që lejojnë ofrimin e shërbimeve tona në juridiksionin e tyre. Lista e plotë mund të shihet më poshtë.

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.