Kuptimi i Rollover Forex (Swap)

Një rollover / swap forex është përshkruar më mirë si interesi i shtuar ose zbritur për mbajtjen e çdo pozicioni të tregtimit të monedhës hapur gjatë natës. Prandaj, është e rëndësishme të shqyrtojmë aspektet e mëposhtme të tarifave të rollover / swap:

 • Rollover / swaps ngarkohen në llogarinë e Forex klientit vetëm në pozicionet e mbajtura të hapura për ditën e ardhshme të tregtimit të Forex.
 • Procesi i rollover fillon në fund të ditës, pikërisht në kohën e serverit 23: 59.
 • Ekziston mundësia që disa çifte të monedhës mund të kenë norma negative rollover / swap në të dyja anët (Long / Short).
 • Kur normat e rollover / swap janë në pike, platformë tregtare Forex i konverton automatikisht në monedhën bazë të llogarisë.
 • Rollover / swaps llogariten dhe zbatohen në çdo natë tregtare. Të mërkurën mbrëma rollover / swaps ngarkohen me normë të trefishtë.
 • Normat e rollover / swap janë subjekt i ndryshimit. Për normat më të azhurnuara të rollover / swap, ju lutemi referojuni panelit të Market Watch në tonë Metatrader 4 dhe thjesht ndiqni hapat e përshkruar më poshtë:
  • Kliko me të djathtën brenda Market Watch
  • Zgjedh Simbole
  • Zgjidhni dëshirën palë të monedhës në dritaren pop-up
  • Kliko Pronat butonin në anën e djathtë
  • Shfaqen vlerat e Rollover / Swap për çiftin e caktuar (Swap long, Swap short)

Për normat më të azhurnuara Rollover / Swap

 • Kliko me të djathtën brenda Market Watch dhe zgjidhni Simbolet
 • Zgjidhni çiftet e dëshiruara të monedhës në dritaren pop-up
  kliko butonin e pronave në anën e djathtë
 • Shfaqen vlerat e Rollover / Swap për palën e veçantë
  (Shkëmbeni gjatë, shkëmbeni)

Hapni një Llogari FALAS ECN Sot!

LIVE DEMO
VALUTA

Tregtia Forex është e rrezikshme.
Ju mund të humbni të gjithë kapitalin tuaj të investuar.

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.