Kushtet Forex Trading FXCC

Tregtarët e suksesshëm Forex nevojë për një mjedis fleksibël Forex Trading. Kushtet tona tregtare sjellin një treg të hapur dhe transparent për të gjithë mbajtësit e llogarive tona dhe ofrojnë një suitë të sofistikuar të opsioneve tregtare. Tabela më poshtë përshkruan tiparet kryesore të llogarive tona XL, Standard dhe Advanced.


Feature kryesore ECN XL ECN STANDARD ECN ADVANCED Përshkrim
Aftësi mbrojtëse Ju mund të mbuloni pozicionet tuaja, por jini të vetëdijshëm se kapitali juaj i llogarisë duhet të plotësojë kërkesat e diferencës për të qenë në gjendje të mbyllë një ose më shumë prej pozicioneve të mbrojtura. Llogaritë plotësisht të mbrojtura nuk janë imune ndaj Stop Out. Nëse kapitali i llogarisë tuaj arrin nivelin Zero ose më poshtë për çfarëdo arsye (Si përhapje e gjerë në lajme ose zbritje shkëmbimi), pozicionet tuaja të hapura do të mbyllen automatikisht. FXCC ka të drejtë të mbyllë të gjitha ose një pjesë të pozicioneve të mbrojtura në mënyrë që të shmangë rrezikun e mundshëm të bilancit negativ për shkak të përhapjes së gjerë; kjo mund të zbatohet në Llogaritë duke ruajtur shumën e madhe të pozicioneve të mbrojtura me kapital të vogël shumë të vogël.
Niveli minimal i transaksionit Lot 0.01 Lot 0.01 Lot 0.01 Madhësia minimale e transaksionit në energji dhe indekse është 0.1 shumë
Ballafaqimi Desk Të gjitha tregjet ekzekutohen në tregun ndërbankar duke përdorur STP (Straight-Through-Processing)
Automated Trading Ju mund të aplikoni strategjinë tuaj të tregtimit duke përdorur çdo Këshilltar të Ekspertëve në MT4
Niveli i Thirrjes së Margut 100% 100% 100% Pasi llogaria juaj të arrijë një nivel margjini të% 100, do të alarmoheni
Ndaloni nivelin 50% 50% 50% Pasi llogaria juaj të arrijë një Niveli të Marzhit të barabartë me Nivelin Stop Out ose më poshtë, sistemi automatikisht do të mbyllë të gjitha pozicionet tuaja të hapura. Duhet të theksohet se në çdo kohë mund të rrisim nivelin Stop Out, pasi FXCC e gjykon të nevojshme.
Platformat tregtare MetaTrader4 MetaTrader4 MetaTrader4 Tregtuesit FXCC Meta Trader 4 & FXCC
Instrumentet Financiare 28 Çifte Valuta Ari, dhe Argjend, Shiko listën e plotë 28 Çifte Valuta Ari, dhe Argjend, Shiko listën e plotë 200 + Instrumentet Financiare, Shiko listën e plotë Ju lutemi të kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes për çdo informacion shtesë.
Monedhat e depozitave USD, EUR & GBP USD, EUR & GBP USD, EUR & GBP Monedhat që mund të emëroni llogarinë tuaj
Re-Kuotat Asnjë Shkëmbim nuk do të thotë asnjë Ri-Kuotat
Formati i çmimeve Çmimi decimal 5 Çmimi decimal 5 Çmimi decimal 5 Shembull: 0.12345
Nivelet e ndalimit 0.1 Pip 0.1 Pip 0.1 Pip 0.1 Pip larg nga Rate Tregut, p.sh. Ju mund të vendosni rendin e Stop Humbjes brenda përhapjes.
Tarifa të larta dhe të ulëta Norma e ofertës Norma e ofertës Norma e ofertës Tarifat e Lartë dhe të Ulët në Grafik dhe Vëzhgimin e Tregut janë gjithmonë Normat e Ofertës. Prandaj, kur mbani një pozicion të Shitjes Stop Humbja juaj mund të ekzekutohet me një Normë më të lartë sesa Shkalla e Lartë e regjistruar në MT4 Market Watch ose Grafikun.
Depozita Minimale 100 USD 10,000 USD 100,000 USD Ose Shuma ekuivalente në një monedhë të ndryshme
Tërheqja minimale 50 USD 50 USD 50 USD Për të gjitha llojet e llogarive
levave 1: 1 - 1: 300 1: 1 - 1: 200 1: 1 - 1: 100 - Shpërndarja e Gold & Silver është 1: 100 për të gjitha llogaritë.
Komisioni * ZERO FX: 0.75 pip një anë
Metale: $ 7.5 një anë
FX: 0.4 pip një anë
Metale. Energjia dhe Indekset: $ 4 një anë
Ju lutem vini re se për klientët e futur nga një parti 3rd, një tarifë hyrëse mund të aplikohet në XL Llogaritë. Nëse aplikohet një tarifë e tillë, klienti do të njoftohet nga FXCC përpara se të mundësojë ndonjë aktivitet tregtar në atë llogari.
Rollover Ju lutem referojuni Faqe e kalimit për më shumë detaje.
Llogaria promovuese
zbatohen termat dhe kushtet

Orari i Tregtisë Forex FXCC

Koha jonë e përditshme e operimit për tregtinë është nga 17: 05 në 16: 55 Koha e Nju Jorkut (EST) nga e diela deri të premten e cila është ekuivalente me 00: 05 në 23: 55 Server Time, e hëna deri të premten, përveç 25th të dhjetorit dhe 1st të janarit. Gjatë kohës së kursimit të dritës së ditës, operacioni dhe koha e serverit rregullohen sipas kohës së New York-ut (EST).

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.