Shërbimi VPS

Në FXCC ne ofrojmë klientëve tanë aftësinë dhe objektin për të tregtuar duke përdorur shërbime VPS (private private server). Ekzistojnë tri përparësi kryesore në përdorimin e VPS për të avancuar ecurinë e tregtimit; shpejtësinë, sigurinë dhe aksesin. Ja një përmbledhje e shkurtër e secilit.

Shpejtësi

FXCC siguron VPS hosting si një metodë jashtëzakonisht të përballueshme dhe të menaxhueshme alternative të përjetimit të shpejtësive të lidhjes që janë shumë afër aplikacioneve më të shpejta në dispozicion për tregtim. Sigurimi i vonesave më të ulëta dhe pothuajse garantimi i lidhjes më të shpejtë midis: ndërmjetësit, platformat ndërmjetës të mëdha dhe rrjetet financiare siç janë ECN-të e FXCC-së, rezulton në një përmirësim të dukshëm të ekzekutimit të rendit të tregtisë.

Siguri

Nëse tregtare në (dhe përmes) MetaTrader, ose duke përdorur backend avancuar dhe software tregtare tregtare, siguria është një aspekt kritik i tregtimit të aplikacionit VPS. Ka përfitime dhe përmirësime të dukshme të trashëguara nga ngarkimi i aplikacioneve softuerike në një sistem të largët privat dhe modelet e Windows Server VPS janë përditësuar vazhdimisht në mënyrë që të mbrohen të dy serverat dhe përdoruesit nga ndërhyrës dhe kërcënime të tjera. Për sa i përket pajisjeve fizike, kujdes i madh është marrë për të parandaluar dështimet kritike. Serverat e strehuar dhe komponentët e rrjetit bazë monitorohen nga 24 / 7 për çështje dhe menaxhohen në mënyrë proaktive 24 / 7 në bashkëpunim me ekipet e mbështetjes teknike.

Accessibility

Duke pasur serverin tuaj të dedikuar për të drejtuar aplikacionet tuaja tregtare, ndihmon për të siguruar drejtimin e duhur të tregtimit tuaj. Nëse, për shembull, po drejtonte webfaqen tuaj të transaksioneve nga shtëpia, nuk do ta mbani atë në kompjuterin tuaj në shtëpi, megjithëse mund të jetë i shpejtë dhe megjithatë shpejt lidhja juaj me fibër optike me brez të gjerë mund të jetë. Ju do të strehoheni në një server të dedikuar, në të cilin klientët tuaj mund të porosisin produktet tuaja sa më shpejt dhe me efikasitet sa më shumë që të jetë e mundur, sa më mirë që të jetë e mundur dhe të keni qasje në tregun tuaj njëzet e katër orë në ditë. Tregu juaj nuk do të mbyllet kur të fikni kompjuterin tuaj dhe broadband brenda natës. Është një situatë e ngjashme me qasjen gjatë tregtimit; nëse drejtimin e programeve të automatizuara ata duhet të tregtojnë 24-7, serveri / s duhet gjithmonë të jetë i optimizuar dhe i dedikuar shërbimit tuaj të veçantë, tregtimit.Mjetet dhe protokollet janë përgjithësisht të ndërtuara në shërbimin e përgjithshëm VPS, siç është qasja në distancë në distancë, e cila u lejon përdoruesve të lidhin lehtë me serverin e tyre të dedikuar - VPS nga askund, pa konfigurim shtesë ose konfigurim të kërkuar. Tregtarët mund të përdorin platforma tregtare nga pajisje të ndryshme: PC, laptop, tabletë, dhe smartfone, pa ndërprerë programin që funksionon në VPS. Përdorimi i platformave të shumëfishta të VPS dhe llogarive të shumëfishta mund të vendosen në të njëjtin VPS, duke deleguar aksesin e përdoruesit, në mënyrë që të lejojnë përdoruesit e shumëfishuar të shikojnë desktop njëkohësisht, mund të administrohen, nga vende të veçanta.

Për të aplikuar për VPS tuaj të lirë, thjesht hyni në hubin e tregtarëve, lexoni Kushtet dhe rregullat dhe bëni kërkesën tuaj.

Identifikohu për të hyrë në tonë Mjete të lira tregtare

Për të aplikuar për mjetet tuaja të lira, thjesht hyni në hubun e tregtarëve lexojeni
Termat dhe Kushtet dhe bëni kërkesën tuaj.

Merrni VPS tonë

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.