Pse FXCC? Ja pse ..

Ka shumë agjentë në industrinë tonë që dëshirojnë biznesin tuaj. Pra, çfarë ndan FXCC nga pjesa tjetër, pse e konsiderojmë veten më të mirë? Pse duhet të tregoni nëpërmjet nesh, sesa me ndonjë ndërmjetës tjetër? Çfarë na bën të veçantë?

Ju nuk duhet të jeni një individ me vlerë të lartë neto për të përjetuar ndryshimin e FXCC, ne kemi një shprehje në FXCC; "pemë të mëdha të lisit rriten nga gurët e vegjël". Ne e përdorim atë, sepse ne kemi dëshmuar shumë klientë, të cilët kanë tregtuar me ne që nga fillimi ynë, të rriten me ne për t'u bërë tregtarët e jashtëzakonshëm.

Pra, ne do të jemi të kënaqur t'ju ndihmojmë me ambiciet tuaja, cilado pjesë e ciklit të rritjes që jeni aktualisht në. Të re për të tregtuar? Mirësevini, le të fillojmë. Një profesionist i kalitur? Ne mendojmë se kemi diçka për ju, një pikë e vërtetë ndryshimi për t'ju demonstruar.

Ne gjithashtu qëndrojmë prapa motoja jonë për të qenë një "ndërmjetës në anën tuaj". Por si jemi ne "në anën tuaj"? Epo së pari, ne duam që ju të jeni të suksesshëm, ne kemi nevojë që ju të jeni të suksesshëm dhe të përmirësoni dhe të zhvilloni aftësitë tuaja si tregtar. Është shumë logjike kur mendoni për këtë. Tregtarët e suksesshëm, të ditur dhe të aftë janë tregtarët e lumtur. Nëse keni sukses atëherë ju do të vazhdoni të tregtoni me ne dhe të gëzoni të gjitha shërbimet që ne kemi për të ofruar.

Fillimisht filluam tregtimin si një ndërmjetës i thjeshtë dhe i drejtpërdrejtë i Forex-it dhe pasi kemi arritur shumë nga momentet tona të rritjes, ne kemi patur më të mëdha duke qenë më mirë. Teksa teknologjia në industrinë tonë ka ecur përpara në një ritëm të shpejtë, ne kemi përqafuar dhe jemi në zemër të të gjitha zhvillimeve teknologjike, për të siguruar që ne kemi mbetur në të drejtën në avantazh të industrisë sonë. Tani kemi zhvilluar një reputacion të shkëlqyeshëm, duke u mbështetur në synimin tonë fillestar për thjeshtimin e procesit të tregtimit, duke e vënë kujdesin e klientit në ballë të biznesit tonë. Ne i trajtojmë secilit dhe të gjithë klientët tanë me respekt dhe konsideratë maksimale.

Ne mund t'ju ndihmojmë të jeni të suksesshëm duke siguruar një mjedis të lirë dhe pa manipulim falas për ju për të tregtuar; urdhrat tuaja shkojnë direkt në treg dhe përputhen, nuk ka ndërhyrje në tavolinë. Shfrytëzimi i modelit tonë ECN / STP siguron që ju po hyni në treg sa më shpejt që mund të lejojë teknologjia aktuale. Ju do të merrni kuotat më të mira dhe plotësoni tregun mund të dorëzojë, në mënyrë të drejtë dhe transparente metodë të jetë e mundur.

Ne gjithashtu ju ndihmojmë që të zhvilloni si tregëdhënës duke ofruar materiale kërkimore të klasit të parë. Jo artikujt e zakonshëm të paketuar dhe grupet konfuze të numrave, shpesh të dorëzuara si një mendim pas, të cilat ju do të shihni të dorëzuar nga agjentët e tjerë. Por konsideroni me kujdes, informata relevante dhe të hollësishme, për të ndihmuar në ndihmën tuaj në marrjen e vendimeve.

Ne jemi një shërbim i ekzekutimit. ECN Forex ndërmjetësit përfitojnë nga tarifat e vogla për transaksion. Sa më i lartë të jetë vëllimi i tregtimit të klientëve të ndërmjetësit, aq më e lartë është përfitueshmëria e ndërmjetësit. Marrja e porosisë tuaj në treg dhe rendi i mbushur sa më shpejt që është e mundur, është qëllimi dhe misioni ynë i drejtpërdrejtë.

Pra, nuk keni atë; një hyrje rreth nesh e cila është si: e qartë, koncize dhe precize si shërbimi individual që u ofrojmë klientëve tanë. Ju mund të keni provuar disa nga pjesa tjetër, pse nuk na lejoni mundësinë për të treguar pse mendojmë se jemi më të mirët?

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.