XL LLOGARIA - KUSHTET DHE KUSHTET E VEÇANTA:

Ju pranoni që duke marrë pjesë në këtë Promocion ("Promovim"), ju do të jeni i detyruar nga këto terma dhe kushte ("Termat") së bashku me Marrëveshjen e Klientëve të FDKK-së të FXCC dhe Kushtet e Përgjithshme të Shërbimit të Investimeve, si dhe të gjitha termat dhe kushtet e tjera të Biznesit që zbatohen në llogarinë tuaj tregtare. Ju duhet t'i lexoni me kujdes këto Kushte dhe të njiheni me të njoftim për zbulimin e rrezikut.


 • Klientët e kualifikuar: FXCC e re drejtojnë Klientët që hapin dhe financojnë llogaritë e tyre me një shumë (ose kapitalin e llogarisë së tyre) janë midis $ 100 SHBA dhe $ 10,000 SHBA.
 • Nuk ka komisione ose këmbime në llogari XL me depozita dhe / ose barazi mes ($ 100 - $ 10,000).
 • Llogaria me depozitë dhe / ose kapital mbi $ 10,000 do të vendoset në Llogarinë Standarde dhe do t'i nënshtrohet Komisionit dhe Shpejtësisë siç përcaktohet në faqen e internetit të FXCC-së nën seksionin "Kushtet e Tregtisë".
 • Pjesëmarrësi i kësaj promocioni mund të ketë vetëm llogarinë XL tregtare.
 • Leva maksimale e llogarisë XL varet nga madhësia e llogarisë si më poshtë:
  • Depozita / Kapitali midis $ 100 dhe $ 3000: Leva deri në 1: 300
  • Depozita / Kapitali midis $ 3000 dhe $ 5000: Leva deri në 1: 200
  • Depozita / Kapitali midis $ 5000 dhe $ 10,000: Leva deri në 1: 100
 • Madhësia maksimale e tregtisë që një klient i kualifikuar mund të hapë në çdo kohë të caktuar nuk duhet të tejkalojë shumën standarde të 10.
 • FXCC do të ketë të drejtën, në diskrecionin e saj absolut, të pranojë Klientët e paraqitur nga 3rd parti nën këtë promovim të Llogarisë XL. Klientë të tillë të prezantuar kuptojnë dhe pranojnë që tarifat hyrëse shtesë ($ 5 për shumë standarde) mund të aplikohen në llogaritë e tyre XL.
 • Çdo tregues i manipulimit, abuzimit ose formave të tjera të veprimtarisë mashtruese ose mashtruese në ndonjë llogari tregtare të Klientit ose që lidhet ose lidhet ndryshe me një Llogari XL, do të skualifikojë llogarinë nga të gjitha përfitimet e ofruara dhe / ose fitimet e bëra në këtë Promovim.
 • FXCC rezervon të drejtën për të pezulluar çdo Llogë XL ose për të ndryshuar çdo Llogari XL në "Llogarinë Standard" sipas gjykimit të saj të vetëm, pa pasur nevojë të japë ndonjë justifikim ose shpjegimin e arsyeve për pezullim apo ndryshim të tillë.
 • Çdo mosmarrëveshje, keqinterpretim i Termave dhe Kushteve të mësipërme të aplikueshme ose situata lindin dhe nuk mbulohen nga Kushtet dhe Kushtet e kësaj Promovimi, mosmarrëveshje të tilla ose keqinterpretim do të zgjidhet nga FXCC në mënyrën që gjykon të jetë më e bukura për të gjithë të interesuarit. Ky vendim do të jetë përfundimtar dhe / ose i detyrueshëm për të gjithë pjesëmarrësit. Asnjë korrespondencë nuk do të lidhet.
 • FXCC rezervon të drejtën, pasi që sipas gjykimit të tij e gjykon të arsyeshme, të ndryshojë, ndryshojë, shtyjë, pezullojë, anulojë ose ndërpresë Promovimin, ose ndonjë aspekt të Promocionit, në çdo kohë dhe pa ndonjë njoftim paraprak. Në asnjë rrethanë, FXCC nuk do të jetë përgjegjës për ndonjë pasojë të ndonjë ndryshimi, ndryshimi, pezullimi, anulimi ose ndërprerjeje të Promovimit.

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.