A calo Di Sisi anjeun

ngeunaan FXCC

FXCC diadegkeun dina 2010 ku group of professional pasar devisa, ngawangun on pangalaman lila maranéhanana dina pasar finansial, aranjeunna strived nyieun jasa dumasar kana tingkat tinggi standar maranéhna bakal pamenta sakumaha konsumén. Pausahaan ieu comprised of a tim dedicated professional jeung pangalaman éksténsif dina industri finansial.

misi

Nyadiakeun paling dalil customer centric dina industri. Kami komitmen ka ayaan klien kami ', ku delivering bedah kalapa, liwat prosés urutan fairest na paling transparan dina pasar dagang forex ritel. Tujuan utama FXCC urang téh keur empower klien na kalawan sakabeh parabot maranehna menta, pikeun ngembangkeun kaahlian maranéhna, whilst ngarasakeun hiji pangalaman dagang unrivaled, salila unggal hambalan tina lalampahan maranéhanana.

Dipercaya, transparan jeung Fair

Modél ECN / STP FXCC urang nyadiakeun professional, padagang aktip, manajer dana pager hirup sarta klien perusahaan sareng aksés ka nyata waktu streaming sarta harga kalapa langsung ti panyadia liquidity multibank ngarah.

Modél ECN / STP méré FXCC klien kabébasan dagangan dina leuwih widang tingkat maén. FXCC geus digawé teuas dina nyieun dunya Forex leuwih transparan ku gelar gede kontrol pikeun padagang.

Modél bisnis outlined ieu dumasar kana ngamangpaatkeun lempeng Ngaliwatan Processing (STP), dimana pesenan sadayana FXCC klien urang nu dikirim ka lembaga keuangan kalapa sarta mumpuni, ngaleungitkeun potensi naon harga tanda-up, atawa naon baé benturan kapentingan antara klien na.

'Taya kaayaan meja' model palaksanaan FXCC urang hadir kalawan henteu intervensi dealer na euweuh ulang tanda petik. trades klien dijieun dina harga disadiakeun pikeun FXCC ku panyadia liquidity na. The Harga agrégator otomatis nyeken ieu jadi padagang anu assured ngan kantos meunang nawar sadia nu pangalusna / Tanya kombinasi harga, mastikeun yén sagala pesenan nu dieksekusi dina metoda sabenerna kalapa jeung transparan.

Naha settle pikeun Standar mun anjeun bisa
ngalaman bédana?

Ngalaman & Didirikeun

Dina Padagang sisi saprak 2010, mimiluan prosedur pangalusna jeung prosés papanggih ekspektasi Anjeun

Ngabogaan tingkat luhur pangalaman jeung pangaweruh, urang téh ideally ditempatkeun ngartos pangabutuh klien kami jeung ka ngarojong padagang di achieving ambisi maranéhanana jeung gol investasi. Ku nyadiakeun suite unik sumberdaya, tingkat VIP di layanan, digabungkeun jeung rojongan-kelas dunya 24 / 5, lingkungan dagang béaya rendah kami nyadiakeun dasar idéal sukses.

Leres palaksanaan STP

Mastikeun yén sagala pesenan nu dieksekusi dina metoda sabenerna kalapa jeung transparan

kasempetan dagang anjeun sarta poténsi kasuksésan anu otomatis ditingkatkeun ku make lempeng kami liwat urutan processing minuhan, dina ECN (jaringan komunikasi éléktronik) lingkunganana.

FXCC klien bisa dagangan forex instan, nyokot kauntungan tina streaming hirup, harga laksana pangalusna di pasaran, kalawan confirmations saharita. Aya beja kaayaan dihalangan, aya henteu ulang tanda petik.

centric customer

Fokus kana ngaminimalkeun biaya dagang anjeun ka enol na ngamaksimalkeun potentials dagang Anjeun

Kami komitmen ka ayaan klien kami ', ku delivering bedah kalapa, liwat prosés urutan fairest na paling transparan dina pasar dagang forex ritel. ECN XL, ogé dipikawanoh salaku akun enol mangrupakeun salah sahiji paling biaya rekening dagang éféktif.

Ngarasakeun mangpaat tur mimitian dagang jeung nyebar mimitian ti sakumaha low sakumaha 0.0 pips, enol komisi, enol swaps, enol tanda up na waragad deposit nol.

Padet Lingkungan Regulasi

Sentral clearing Ltd
Otorisasi tur diatur ku VFSC
salaku panyadia layanan finansial diatur
kalawan lisénsi Jumlah 14576.

Émbaran Lisensi parusahaan

FX sentral clearing Ltd
Otorisasi tur diatur ku CySEC
salaku Siprus Investment teguh (CIF)
kalawan Jumlah Blangkon 121 / 10.

Émbaran Lisensi parusahaan
Nempo sakabeh Kaanggotaan jeung registrations

Padagang '#1 pilihan
Akun ECN XL

Milih ku padagang & professional industri
  • Nol komisi *
  • Nol waragad deposit
  • nol Swaps
  • Nol Tandaan Up

Sagala Patarosan?

Siap mantuan anjeun unggal hambalan tina pangalaman dagang anjeun, customer multibasa 24h
rojongan jeung Gerentes Akun dedicated.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.