Tipe Akun Forex Trading

Di FXCC kami nawiskeun rangkeian rekening ECN pikeun nyocogkeun sadaya padagang. Naon tingkat Anjeun dagang
pangalaman atanapi tungtutan, urang yakin urang boga akun katuhu pikeun anjeun.

ECN standar rekening
deposit minimum 10,000 - 100,000 currencies base sadia Eur, USD, GBP instrumén 30 nyebar ti 0.1 Ngungkit nepi ka 1: 200 kavling minimum 0.01 kamampuan Hedging ahli Advisors SMS gratis Bewara VPS bébas Bébas Calendar Ékonomi Bébas Analisis Téknis Bébas Trading Pakakas Akun Manajer pribadi
OPEN ECN akun AYEUNA
ECN XL rekening
deposit minimum 100 - 10,000 currencies base sadia Eur, USD, GBP instrumén 30 nyebar ti 0.1 Ngungkit nepi ka 1: 300 kavling minimum 0.01 kamampuan Hedging ahli Advisors SMS gratis Bewara VPS bébas Bébas Calendar Ékonomi Bébas Analisis Téknis Bébas Trading Pakakas Akun Manajer pribadi
Mangpaat lainna
  • nol SWAPS
  • Nol komisi *
  • nol aksara
  • Nol waragad deposit
OPEN ECN akun AYEUNA
ECN maju rekening
deposit minimum 100,000 + currencies base sadia Eur, USD, GBP instrumén 200 + nyebar ti 0.1 Ngungkit nepi ka 1: 100 kavling minimum 0.01 kamampuan Hedging ahli Advisors SMS gratis Bewara VPS bébas Bébas Calendar Ékonomi Bébas Analisis Téknis Bébas Trading Pakakas Akun Manajer pribadi
OPEN ECN akun AYEUNA

Mimitian ku Akun Demo Trading Risk-Free

Naha padagang anyar atanapi hiji ngalaman anjeun, hiji akun résiko bébas demo nyaeta cara hébat ngalaman mangpaat
dagang ECN kalawan FXCC.
Latihan kaahlian dagang forex Anjeun atawa nguji strategi anyar kalawan enol investasi.

  • harga real-time na volatility pasar forex nyata
  • Aksés ka full-diulas platform dagang Metatrader4
  • Témbongkeun grafik, warta jeung analisis
  • dagang prakna kalawan dana maya $ 10.000

Rekening ECN XL kami boga sagala fitur sarta kauntungan nu bakal nyangka na paménta ti hiji calo ECN / STP anu geus salawasna geus katuhu dina ujung motong tina ngembangkeun industri. A calo anu geus mantuan mun bentukna masa depan industri. Kanyataanna di FXCC kami yakin akun ECN ieu teu dasar pisan. Ieu salah sahiji rekening dagang paling canggih, dipak pinuh fitur sarta kauntungan, ayeuna aya di industri forex.

Di FXCC kami mindeng ngagunakeun motto anu kami geus ngadopsi leuwih taun; "Ti acorns leutik Oaks hébat bakal tumuwuh". Unggal padagang ECN dimimitian wae nu geus naha unggal klien FXCC geus diperlakukeun salaku hiji individu, nu VIP, anu bakal ngarasakeun pribadi, tingkat unrivaled sahiji layanan. Klién bisa muka rekening ECN XL kalawan ngan $ 500 terasrasakeun tingkat sarua pangrojong pinuh dedicated sarta layanan saperti lamun sipatna klien VIP. Anjeun bakal ngarasakeun ngungkit nepi ka 1: 200 jeung anjeun bakal tiasa ngamangpaatkeun model ECN / STP dagang forex kami mantuan mun pelopor.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.