Ciri dasar eur / dagang USD

Dua kakuatan ekonomi panggedena di dunya téh indisputably Uni Éropa jeung Amérika Sarikat Amérika. The dollar, disebut oge Greenback, nyaéta mata uang paling traded di dunya ogé diayakeun paling lega, sahingga eur / USD pasangan mata uang nu pang populerna jeung traded.

Alatan kaayaan na dina bade di liquidity, pasangan nu nawarkeun nyebar pisan low salaku pilihan mimiti sagala padagang néangan untung tina investasi di pasar finansial. kaputusan dagang informed sarta Asép Sunandar Sunarya rupa strategi dagang bisa dilarapkeun ka pasangan ieu, alatan sumber euyeub data ékonomi sarta finansial influencing arah harga pasar na. Ku alatan éta, nyatu kasempetan muka sangkan kauntungan finansial badag timbul ti tingkat kantos-ngarobah tina volatility pasangan ieu dicirikeun ku.

Arah nu eur / USD dagang harga pasar ieu didikte ku kakuatan komparatif dua economies ieu ngarah utama. Kantun dipedar, upami sadayana sejenna tetep konstan sarta ékonomi Amérika registers tumuwuh gancang, éta bakal ngabalukarkeun Dollar ka nguatkeun ngalawan hiji Euro lemah. sabalikna anu leres lamun Eurozone pangalaman hiji tumuwuhna ékonomi na, anu bakal mingpin Euro ka kaayaan kuat, dina ngabandingkeun kana Dollar nu baris ngaleuleuskeun.

Salah sahiji pangaruh utama di robah tina kakuatan relatif geus tingkat ongkos dipikaresep. Sabot ongkos dipikaresep ti mata uang Amérika anu kuat ti pamadegan nu economies konci Éropa, éta akun pikeun alat tukeur AS teguh ngalawan Euro. Lamun ongkos dipikaresep dina Euro téh kuat, Dollar dina sebaran normal pakait. Sanggeus nyatakeun ieu, ongkos dipikaresep nyalira teu ngarahkeunnana gerak harga pasar mata uang.

Dinamika eur / USD keur kacida dikawasa ku instability pulitik ti Eurozone, sabab mangrupakeun kanyataan dipikawanoh lega yén Eurozone mangrupakeun taneuh nguji pikeun kawijakan ékonomi jeung moneter. The rupa parobahan aral sarta béda antara nagara anu ngandung rekening EU pikeun Dollar kuat ngalawan Euro.

Ieu fitur dagang eur / USD nu peryogi kauninga saméméh investasi di pasangan mata uang nu pang populerna di pasar.

Ciri dasar GBP dagang / USD

The GBP nu disebut ogé Cable, Britania Pound atawa malah pound sterling, nuju ka dagangan dina rentang lega beurang. The GBP / USD nyaeta renowned salaku pasangan mata uang paling erratic na volatile sakumaha teu ilahar ningali alarm palsu sarta gerakan unpredictable. Gaduhan parobahan unforeseeable dina harga na teh atraksi utama pikeun pangalaman padagang sapanjang ku investasi pisan nangtang pikeun beginners.

Pamakéan Analisis Téknis na tina warta fundamental datang ti Britania Raya jeung AS nu grounds umum pikeun dagang pasangan dina hiji ragam informed nu mantuan Anjeun ningkatkeun Chances anjeun Profitability. Aya sababaraha tips alus nu peryogi mertimbangkeun mun anjeun milih dagang GBP / USD. Ngawangun strategi dagang pasti alus nyaeta dumasar kana salawasna ngajaga diri abreast kana warta ngeunaan duanana economies utamana pikeun ngaidentipikasi sarta nitenan Kaluaran warta ekonomi kaduga nu bisa ngabalukarkeun kabiasaan erratic dina harga pasar pasangan ieu urang.

Ciri dasar tina USD dagang / JPY

The yen nu mata paling cair dina sakabéhna hasil ékonomi Asia oge wangun proxy pikeun sakabéh pertumbuhan ékonomi Asia. Nalika instability watekna di séktor Asia, padagang umumna ngabales ngajual atawa meuli yen salaku gaganti pikeun currencies bangsa Asia urang lianna nu teu sakumaha gampang dagangan. Éta ogé patut mentioning yén ékonomi Jepang didaptarkeun periode catetan pertumbuhan ékonomi lemah sareng ongkos dipikaresep low relatif. Nalika dagang USD / JPY, hiji indikator anjog ti arah harga hareup nyaeta ékonomi Jepang nu urang kedah nengetan.

Loba kalangan forex ngakuan peran pangaruh nu Yen urang dina mawa dagang. Alatan kawijakan laju dipikaresep pisan low Jepang nu geus dilaksanakeun pikeun kalolobaan 1990s mun 2000s, padagang injeuman ti mata uang Jepang dina waragad leutik lajeng dipaké deui pikeun investasi di currencies ngahasilkeun hadé lianna. Ieu dibangkitkeun kauntungan tina differentials laju.

Kituna dina konteks global, nu injeuman tetep Yen nu kabukti pangajén janten tugas nangtang. Jalaran kitu, dina Yen trades jeung Chairil Anwar dasar anu sarua sakumaha wae mata uang lianna.

Salah sahiji pangaruh utama dully nyatet dina nilai mata uang Jepang teh Dollar AS. kabiasaan unpredictable Ieu alesan naha padagang forex make analisis téhnis ngartos dinamika pasangan ieu dina sudut pandang istilah panjang. Bulan dagang biasa bisa rupa-rupa ti 30 atanapi 40 pips ka saluhur 150 pips.

Buka hiji FREE ECN Akun Dinten!

hirup demo
duit nu dipake di sahiji nagara

dagang Forex téh picilakaeun.
Anjeun bisa leungit kabeh ibu anjeun invested.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.