jasa Atikan pikeun padagang novice

Manggihan aspék penting diperlukeun pikeun jadi padagang suksés. A Jumlah agung efort geus
dilarapkeun dina urutan ka assure hiji point of diference kalawan palajaran dagang FXCC.

Bubuka keur pasar Forex
  • Naon pasar Forex?
  • Naha pasar Forex dianggap unik?
  • Anu pamilon pasar?
ciri konci ti pasar Forex
  • Kumaha carana sangkan pasar Forex bénten
    ti pasar finansial séjén?
  • Kaunggulan tina
    pasar Forex.
  • Naon teu pasar Forex
    diwangun ku?
Naon ngajadikeun harga Forex mindahkeun?
  • Anu ti influencers tina
    gerakan harga?
  • Naon jeung pentingna tina
    kalender ékonomi?
  • Anu peserta utama dina
    pasar Forex?
Milih nu calo katuhu penting pisan pikeun para padagang forex
  • Kumaha carana milih katuhu calo?
  • The ECN calo modél bisnis.
  • Beda antara hiji calo ECN
    sarta ker Market.
Ngungkit, margin tur nilai Pip
  • Konsep ngungkit.
  • Naon margin?
  • Pentingna nyaho nilai pip.
Kasempetan jeung resiko di pasar Forex
  • Naon anu kasempetan yén nawaran pasar Forex?
  • Kumaha carana ulah paparan pikeun resiko bari dagang?
analisis fundaméntal
  • Naon analisis fundamental?
  • Kumaha macro-ékonomi data Kaluaran afect pasaran?
Analisis teknis
  • Naon Analisis Téknis?
  • Prinsip dasar dina identifying
    kasempetan dagang.
  • Bubuka keur ngarojong tur
    tingkat lalawanan.
Indikator téknis
  • Naon Indikator Téknis
  • Kumaha Indikator Téknis dianggo
  • Opat grup utama Indikator Téknis

Buka hiji FREE ECN Akun Dinten!

hirup demo
duit nu dipake di sahiji nagara

dagang Forex téh picilakaeun.
Anjeun bisa leungit kabeh ibu anjeun invested.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar dina UU Company Company [CAP 222] Républik Vanuatu sareng nomer pendaptaran 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2020 FXCC. Sadaya hak disimpen.