Beungkeut dagang

Dagangan ka pamaréntah nu pang populerna jeung beungkeut perusahaan
harga beungkeut pangalusna sarta aksés pasar langsung.

pakakas gambaran duit nu dipake di sahiji nagara nyebarkeun margin Perséntase turun naek harga mnt Eureun / Taya Wates tingkat PT kontrak Spesifikasi Ukuran Max Trade Hambalan dagang (Kavling) Dagang Sidang (waktos Server) Akun dirojong
FGBL.f Euro-Bund Futures eur floating 5% 0.01 1 1 pisan = indéks 1 titik 500 1 Mon.-Jum. 10: 00-24: 00 Akun canggih Ngan
FLG.f UK Long sepuh Futures GBP floating 5% 0.01 1 1 pisan = indéks 1 titik 500 1 Mon.-Jum. 10: 00-20: 00 Akun canggih Ngan
TY.f AS 10yr T-Catetan Futures USD floating 5% 0.01 1 1 pisan = indéks 1 titik 500 1 Mon.01: 00 - 24: 00, Tues. - Fri. 24: 00 - 01: 00 / 02: 00 - 24: 00 Akun canggih Ngan
CHINA50.f Cina A50 Futures USD floating 5% 0.1 1 1 pisan = indéks 1 titik 100 1 Mon.-Fri. 03:00-10:30 / 11:00-22:45 Akun canggih Ngan
CHINAH.f Cina H-biasa HKD floating 5% 1 1 1 pisan = indéks 1 titik 100 1 Mon.- Fri. 04:15-07:00 / 08:00-11.30/12.15-20:00 Akun canggih Ngan
DX.f Index dollar USD floating 5% 0.001 1 1 pisan = indéks 1 titik 100 1 Mon.-Jum. 03: 00-24: 00 Akun canggih Ngan
MDE50.f Jerman Pertengahan Cap eur floating 5% 1 1 1 pisan = indéks 1 titik 100 1 Mon.-Jum. 11: 00-24: 00 Akun canggih Ngan
DETEC30.f Jérman Tech 30 eur floating 5% 0.01 1 1 pisan = indéks 1 titik 100 1 Mon.-Jum. 11: 00-24: 00 Akun canggih Ngan
HK50.f Hong Kong HKD floating 5% 0.01 1 1 pisan = indéks 1 titik 100 1 Mon.-Fri. 03:15-06:00 / 07:00-10:30 / 11:15-19:00 Akun canggih Ngan
SING.f Singapura Blue Chip Futures SGD floating 5% 0.01 1 1 pisan = indéks 1 titik 100 1 Mon.-Fri. 03:30-12:10 / 13:15-21:00 Akun canggih Ngan

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.