Bisa saha jadi padagang Forex suksés?

Tanpa ragu a suksés padagang Forex ritel datangna dina sakabéh wangun jeung ukuran, ti sadayana sudut planét. Sababaraha nyandak kana tugas pisan gancang, sababaraha nyandak deui, sababaraha ngalakukeun eta bagian waktu, batur pinuh waktos, sababaraha aya untung mun boga waktu pikeun ngahaturanan nuju naon tangtangan pisan kompléks, batur mah henteu.

Ieu nu titik panungtungan nu mimitina urang remen konsentrasi dina, sabab flies dina nyanghareupan hikmah katampa yén aya sababaraha kapanggih, bakat unik aub dina dagang, nalika kanyataanana teh nya eta bakat urang bisa dikaitkeun jeung dagang kasuksésan isn ' t sabenerna bakat pisan. Loba urang bakal titajong kana dagang ku kacilakaan, tinimbang desain. Salaku conto, aya nu geus mangrupa upsurge signifikan dina dagang forex ritel, kantos saprak ongkos dipikaresep darurat janten pakewuh, ti 2008 saterusna.

Arurang kagoda ku gambar has kamar dagang na lanté dagang dikirimkeun ku média mainstream ngeunaan dagang; rahayat ngora, sleeves digulung nepi, dua telepon landline (salah peristirahatan on unggal ceuli), sakumaha aranjeunna nuju barking "meuli, ngajual" paréntah pikeun counterparts maranéhanana. Misalna hiji gambar milik dina musium seni gerak, nunjukkeun yen éta fraksi ménél bisnis perdagangan, di formulir naon, nu bakal tetep dipigawé ku cara éta. Bakat nyata ayeuna perenahna di rékayasa finansial, sakumaha aya euweuh padika nurut naluri dagangan pasar anu bakal nganteurkeun wae istilah lila hasil bankable, dina nu bisa ngawangun hiji panghasilan jeung nu bakal datang.

Leuwih 80% tina dagang equity Wall Street ayeuna dipigawé ku algoritma, sarta saimbang signifikan anu geus dipigawé dina realm of naon disebut HFT, dagang frekuensi tinggi, inohong nu sarupa dina hubungan Forex dagang. Lamun aya naon wae bakat aub dina dagang éta jeung maths jeung fisika quants anu kode jeung ngabaru program dagang, éta moal padagang manual anu ngabogaan hunch anu eur / USD bisa naek, dumasar kombinasi pola teknis na upcoming fundamental warta almenak.

Ku kituna, salaku urang dibalikkeun deui ka sual aslina; "Tiasa saha jadi padagang suksés?" Sumuhun témbal téh, lamun maranehna boga waktu. Waktos sugan (lian ti masalah atra duit), faktor paling kritis éta hiji panghalang potensial pikeun kasuksesan urang.

Salaku geus dibahas sababaraha kali, Anjeun teu kedah teuing tunai dimimitian dagang, dina kanyataanana (mimitina) éta pangalusna lamun teu Sumpah teuing tina tabungan anjeun kana akun mimiti Anjeun. Dina poé mimiti urang hoyong ningali mulang, ngan mulang modest dina investasi urang (ROI) sateuacan skala nepi. Lamun urang tiasa proyek 1% gains per minggu, circa 50% ROI sataun on pertumbuhan sataun on akun dagang leutik urang, nu tiasa dibuka pikeun jadi saeutik sakumaha $ 500, urang tiasa kiwari ngarasa yakin pikeun nempatkeun deui duit di akun na dagang luhur kami kavling.

Sanajan kitu, lamun urang teu boga waktu luang cukup, kumaha bade kami kantos ngamekarkeun kaahlian perlu jadi padagang dilakonan? Geus nyungsi waktu dagang sabenerna mangrupa skill underdeveloped na unrecognized? Sugan éta. Merlukeun sababaraha kaahlian hirup dasar urang mindeng dilalaworakeun, kayaning; organisasi, disiplin, pengulangan, kaahlian anu kami kukituna meureun moal dikaitkeun jeung dagang lamun urang mimiti manggihan salaku hiji kasempetan.

Résiko PERHATOSAN: CFDs mangrupakeun instrumen rumit sarta datangna ku resiko tinggi kaleungitan duit gancang alatan ngungkit. 79% tina rekening investor ritel leungit duit lamun dagang CFDs kalawan panyadia ieu. Anjeun kudu mertimbangkeun naha anjeun ngartos kumaha CFDs dianggo na naha bisa mampuh nyokot resiko tinggi kaleungitan duit Anjeun. Mangga klik Ieuh maca pinuh Panyingkepan Risk.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar dina UU Company Company [CAP 222] Républik Vanuatu sareng nomer pendaptaran 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2020 FXCC. Sadaya hak disimpen.