Protection Duit klien

FXCC geus salawasna geus komitmen pikeun standar pangluhurna minuhan légal internasional, sarta geus salawasna geus pilari nyadiakeun hiji karapihan lengkep pikiran pikeun padagang urang, iraha wae aranjeunna dagangan na dimana wae aranjeunna aya dumasar. Ku alatan éta, alatan jangkauan global urang di buana munculna, parusahaan geus ensured nu kerangka hukum na geus complied kalawan sarat dipikabutuh pikeun henteu ngan Éropa, tapi ogé pikeun wengkuan internasional.

Loba prosedur diadopsi ku FXCC buka saluareun sarat légal dasar ditumpukeun kana beroperasi di sagala rupa nagara. Urang ngalakukeun ieu dina urutan nyadiakeun klien kami kalawan unggal kanyamanan jeung kayakinan, ku kituna nepi ka sok ngarasa lengkep diamankeun di transaksi maranéhanana jeung kami.

Kalawan modél bisnis urang, kasuksésan urang geus langsung numbu ka ayaan klien kami, sarta liwat trust sarta transparansi, keur nilai inti urang, urang neuteup ka ngawangun hubungan padet ku klien urang, salawasna ngabogaan minat pangalusna maranéhanana di pikiran.

Nyadiakeun Kasalametan anu Goal kami

Kaamanan jeung pangimeutan

FXCC jaminan kasalametan sarta kaamanan tina rekening klien dagang urang. Saterusna, sakabeh requests finansial anu diawaskeun raket guna mastikeun kasalametan dana na mastikeun prosedur operasional rata.

Diatur jeung dilisensikeun

Keur hiji calo pinuh diatur sarta ogé ngadegkeun saprak 2010, urang bunuh mun nyampurkeun klien kami cukup ku fokus dina nyadiakeun panyalindungan customer sarta kaamanan dagang.

Percaya jeung Teu Transparansi

A kerjasama istilah suksés tur panjang anu diwangun dina kapercayaan. Kalawan hiji Tujuan nyadiakeun kondisi dagang padagang anu néangan keur, pikeun ménta nu hormat jeung amanah tina klien kami, sahingga mastikeun interest pangalusna maranéhanana, FXCC geus operasi dina modél STP / ECN leres. Ku cara eta, urang ngajamin transparansi sarta henteu konflik dipikaresep.

Protection Data pribadi

Kalawan Sockets Lapisan (SSL) protokol kaamanan jaringan aman kaayaan-of-nu-seni urang, informasi pribadi sagala klien kami 'anu diteundeun aman.

Manajemén risiko

FXCC rutin nangtukeun, assesses tur ngatur unggal jenis ti résiko pakait sareng operasi na.

Klien Dana Segregation

Kabéh dana klien nu diayakeun di rekening dipisahkeun, lengkep misah ti sagala na sagala rekening perusahaan FXCC.

Anjog Bank Internasional

Salaku urang dedicated ka gaduh dana klien kami urang aman, aranjeunna diamankeun di bank International Anjog.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.