komoditi dagang

Dagangan ka komoditi lemes (Gula, Kopi jeung koko)
harga Industri-ngarah jeung speed palaksanaan kilat-gancang.

pakakas gambaran duit nu dipake di sahiji nagara nyebarkeun margin Perséntase turun naek harga mnt Eureun / Taya Wates tingkat PT kontrak Spesifikasi Ukuran Max Trade Hambalan dagang (Kavling) Dagang Sidang (waktos Server) Akun dirojong
LCC.f London koko Futures GBP floating 10% 1 1 1 pisan = 1 métrik ton 50 1 Mon.-Jum. 11: 30-18: 55 Akun canggih Ngan
LRC.f London Kopi Futures USD floating 10% 1 1 1 pisan = 1 métrik ton 50 1 Mon.-Jum. 11: 00-19: 30 Akun canggih Ngan
LSU.f London Gula Futures USD floating 10% 0.1 1 1 pisan = 10 métrik ton 50 1 Mon.-Jum. 10: 45-20: 00 Akun canggih Ngan
CC.f AS koko Futures USD floating 10% 0.01 1 1 pisan = 1 métrik ton 50 1 Mon.-Jum. 11: 45-20: 30 Akun canggih Ngan
KC.f AS Kopi Futures USD floating 10% 0.01 1 1 pisan = 1,000 lbs 50 1 Mon.-Jum. 11: 15-20: 30 Akun canggih Ngan
CT.f AS Kapas Futures USD floating 10% 0.01 1 1 pisan = 10,000 lbs 50 1 Mon.-Jum. 04: 00-21: 20 Akun canggih Ngan
SB.f AS Gula Futures USD floating 10% 0.01 1 1 pisan = 10,000 lbs 50 1 Mon.-Jum. 10: 30-20: 00 Akun canggih Ngan

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.