Parusahaan News & Trading Announcements


FXCC téh bungah ngembarkeun mangrupa tuluyan tina kampanye promosi kami

Alatan kapentingan tinggi di kampanye promosi urang, FXCC téh bungah ngawartosan klien kami jeung mitra yén tawaran Bonus bakal terus sapanjang Oktober.

Kampanye bonus tujuan dina rewarding konsumén anyar kami ogé klien satia urang ku ngagabungkeun antara 100% Mimitian-Up bonus kalawan 50% waragad bonus pikeun tiap deposit dijieun dina bulan! Na yén teu sakabéh - pikeun tiap dagang dijieun konsumén urang nu earning jujul, dimana kami ganjaran padagang satia kami kalayan nyata, kontan withdrawable.

Anjeun siap nganggo kauntungan promosi ieu? klik di dieu pikeun ngamimitian lamun teu boga hiji akun acan.

Klién anu tos boga akun kalawan FXCC sarta keukeuh gabung promosi aya wilujeng sumping wae ngaku bonus nu!

* Mangga tingal Sarat jeung Kaayaan keur rinci ngeunaan kampanye Bonus.

FXCC ngajalankeun loka anyar ngabagéakeun klien non EU

Salaku bagian tina drive sinambung kami rék dilegakeun jangkauan internasional urang jeung keur manjangkeun jasa kami ka panongton global, FXCC geus dibuka ramatloka dagang anyar nu bakal cater ka klien EU non urang, atanapi klien Éropa moal dagang ti EU Tujuan mangrupakeun mun nawiskeun aksés gampang produk jeung jasa urang, bari tetep lingkungan dagang aman pikeun klien urang.

Nyandak kana tinimbangan jumlah ngaronjatkeun padagang ngasupkeun pasar forex, kami geus dicokot kana tugas pikeun ngaktipkeun kaayaan dagang nguntungkeun, nawiskeun rupa parabot dagang jeung produk, bari emphasizing transparansi sarta kejujuran sepanjang waktos.

Keur salah sahiji firms paling welcoming sarta dipercaya dina industri, gawang kami geus betah klien kami ngakses ka pasar forex bari dagang ku calo diatur.

peluncuran Cina Uni mayar padagang forex Cina

Simkuring geus anyar dipikawanohkeun hiji mayar tambahan sarta pilihan waragad akun ngaliwatan pakaitna kami kalawan Cina Uni Pay. Dina nyieun hubungan anyar ieu kami nuju muka nepi gateway a, sahingga padagang FX anyar jeung ngalaman ti nagara Asia kayaning Cina, dagangan langsung ngaliwatan ECN model dagang FX FXCC urang.

Cina UnionPay didirikan dina 2002, pausahaan kiwari geus dipelak éksponénsial di saukur dina lima belas taun. Cina Uni Pay urutan katilu salaku panyadia layanan bayaran, dina istilah tina nilai urus taunan olahan, balik MasterCard jeung Visa. Alatan Nyieun na ti pamaréntah Cina Piala jadi panyadia layanan bayaran pikaresep kanggo opat bank domestik Cina utama.

Salaku lega dipikawanoh tur mindeng disebut "Union Pay" atawa "Piala", panyadia ladénan geus ayeuna dikaluarkeun nutup kana lima miliar kartu global. Cina Uni Pay anu ayeuna hiji metodeu ditarima pembayaran dina leuwih nagara 150 sarta saprak cardholders 2009 Uni Pay geus bisa ngakses mesin Patalina di Inggris tur make kartu maranéhanana pikeun withdrawals gampang-Éropah.

Cina Uni Pay gancang janten metoda mayar nu pikaresep jeung katampa domestik pikeun warga Cina ngakses pasar transactional internasional. Cina Uni Pay geus jadi sentral pikeun sarta bagian pivotal industri bankcard Cina urang. Éta ogé geus dicoo hiji peran penting dina ngembangkeun sakabéh industri kartu di Cina.

Di FXCC kami nuju salawasna striving pikeun nganteurkeun kamajuan dina sagala aspek bisnis fokus klien urang. Salaku sapertos urang terus ngawas industri keuangan salila metode pamayaran akun anyar, pikeun ngaktipkeun klien kami mun gampang dana rekening maranéhanana, atawa muka rekening anyar, guna dagangan FX ngaliwatan platform MetaTrader ujung motong urang.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.