Currencies Anjeun ramalan Poll

The ramalan Poll mangrupakeun alat sentimen anu highlights deukeut kana ekspektasi harga istilah sedeng ti ahli pasar ngarah ngajajal.

Indikator sentimen polling mata uang hadir kalawan sajarah lima taun patali ka sapuluh pasang mata uang FX utama. survey anu dilakukeun unggal Jumaah na diterbitkeun dina 15: 00 GMT. survey ieu diterbitkeun peuntas sagala perioda waktu: hiji minggu, sabulan, hiji suku tur kaasup hiji harga rata pikeun tiap waktos cakrawala. polling ieu bisa diteruskeun ku padagang, komentator pasar na akademisi ngarah.

Kalawan widget ieu klien kami boga aksés ka produk unik. Téh mangrupa indikator sentimen anu highlights deukeut tur sedeng haté istilah ahli dipilih 'na Etang tren. Eta teu kudu bisa dicokot jadi sinyal atawa salaku udagan ahir, tapi salaku peta panas hiji ongkos bursa 'tina tempat sentimen jeung ekspektasi bade.

Aya henteu lag dina data; ramalan anu dipake keur gabungan lajeng langsung dileupaskeun, jadi hiji indikator teu lag, taya reureuh. Salaku sapertos ieu alat pisan mangpaat nalika digabungkeun jeung data analisis téhnis, atanapi fundamental.

polling ramalan ieu nyadiakeun data sentimen, dumasar sampel wawakil dua puluh lima pikeun lima puluh Advisors dagang ngarah, leuwih jandela lima taun.

Padagang nembongkeun ciri sarupa kabiasaan manusa dina loba widang; instinctively dorongan téh turutan riungan pasar. indikator sentimen bisa kitu, ngamajukeun pamikiran contrarian. Ngagunakeun alat ieu klien bisa nangtukeun extremes sentimen sahingga ulah aya keur nyanggap up di gerombolan méntalitas.

alat ieu bisa diasupan via Padagang Hub pikeun FXCC Panyekel akun urang.

Login ngakses kami parabot dagang FREE

Panawaran pikeun parabot bébas anjeun, saukur login ka Padagang Hub baca
Sarat & Kaayaan sarta nyieun pamundut anjeun.

Currencies Forcast Poll

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.