Hiji pendekatan disiplin kana dagang Forex bisa ngaleungitkeun résiko jangka pondok

Salaku padagang urang bangga Sunan Gunung Djati dina nyieun hiji bullet rencana dagang buktina yén boga manajemén duit kadali nu ketat / resiko jeung disiplin. Na acan, anu saran ti judulna, nya eta aya kali nalika urang lalajo kauntungan kabur kami, kami knowingly hayu eta kajadian, tanpa nyobian candak nu kauntungan tambahan.

Perdana alfa mandat. frasa asalna ti industri investasi finansial, suggesting yén leungeun klien leuwih iman lengkep mun manajer duit nya, ngagunakeun kawijaksanaan pamungkas maranéhanana, pikeun investasi iraha jeung dimana wae aranjeunna ningali pas, tanpa wae larangan. Sanajan kitu, frasa umumna misinterpreted, sakumaha euweuh urang boh bakal dipercanten Sunan Gunung Djati, atanapi manajer duit, anu kukituna risiko sagalana dina hiji roll tina dadu, atawa salah spin nu kabayang roulette, sanajan éta anu lima puluh lima puluh alungan , dina beureum atawa hideung.

Operator alfa mandat perdana masih boga larangan pikeun beroperasi dina, aranjeunna geus teu rék recklessly Gamble jeung aset klien maranéhna '. Éta gé masih jadi operasi dina ketat, aturan kacida disiplin tur hiji mandat sapuk, tapi sugan bakal nyorong wates of rencana dagang teguh maranéhanana sacara, jeung squeeze kauntungan maksimum kaluar tina strategi dagang maranéhanana. pedaran sakabéh Ieu ogé kudu dilarapkeun ka dagang eceran pribadi urang sorangan nu naha urang gé saksi kauntungan ditinggalkeun dina méja tur kudu gancang adaptasi jeung diajar jadi mun naha nu lolos kauntungan kedah pernah jadi mourned.

Jalma anu ngahuleng mikiran masalah leuwih untung lasut umumna padagang novice, anu masih teu datang ka istilah jeung kanyataan yén pasar bakal salawasna jadi aya, aya gé salawasna jadi kasempetan séjén pikeun dagangan na kauntungan. Sanajan kitu, lamun strategi dagang anjeun mun flourish, ngaliwatan médium pikeun jangka panjang, mangka anjeun kedah nampi nu teu ukur anjeun bisa milih teu nganggo titik, anjeun kudu ngagunakeun kauntungan nyokot pesenan wates jeung ku pisan alam jeung pedaran maranéhanana, maranéhna ' gé ngawatesan kauntungan Anjeun.

Ngawatesan kauntungan Anjeun ogé frase intuitif counter sarta konsép, naha urang bakal ngawatesan kauntungan urang, naha teu bisa deui jadi limitless? Urang ngawatesan kauntungan urang kusabab urang pisan gancang diajar yén whilst tren istilah panjang bisa jadi ditangtukeun ku faktor mikro konci na macro-ékonomi, nu gerak intraday, aya kalana anu noise acak, tiasa drastis dampak dina garis handap urang jeung kauntungan potensial per dagang. Kituna, urang bisa dagangan kalawan agresi, tapi kolot; kami Tujuan pikeun babandingan leungitna win tina sugan 2: 1 sarta kami risiko sugan 0.5% tina akun urang, mangtaun 1%. Urang ngalakukeun ieu sabab sajarah ngajarkeun urang anu ambisi ngerakeun bakal kacida gancangna maéhan akun anjeun, karir anjeun sarta minat batu anjeun maot.

Aya ogé nu séjén latihan méntal basajan nu sia tempo mun anjeun saksi dagang pasangan mata uang nu diprediksi tujuan nu moal méncog tina, Anjeun nyandak kauntungan anjeun alatan wates kauntungan nyokot anjeun, tapi lintasan terus kalawan moméntum dadakan, ninggalkeun kauntungan penting nu bisa boga direbut.

Ngingetan diri firstly; yen anjeun bener tur anjeun katuhu ka bank kauntungan salaku bagian tina rencana dagang komprehensif Anjeun. Bréh; ngakuan yén paku anu langka di industri. Thirdly; nu bakal, jadi wengi kieu dinten, janten retracement (timing nu bakal hésé pikeun ngaduga). Sarta pamungkas, nu nuju kiwari jigana dipigawé pikeun poé; Anjeun geus sugan nyetél platform Anjeun nyandak dagang, ayeuna teh digarap, anjeun geus banked kauntungan anjeun, sarta anjeun dina kaayaan alus dagang deui poé saterusna. Anjeun geus acted kawas profésional lengkep, sanggeus diropea pendekatan anjeun kacida disiplin kana Forex dagang, nampik ngaruksak rencana dagang anjeun, pikeun resiko istilah pondok.

Résiko PERHATOSAN: CFDs mangrupakeun instrumen rumit sarta datangna ku resiko tinggi kaleungitan duit gancang alatan ngungkit. 79% tina rekening investor ritel leungit duit lamun dagang CFDs kalawan panyadia ieu. Anjeun kudu mertimbangkeun naha anjeun ngartos kumaha CFDs dianggo na naha bisa mampuh nyokot resiko tinggi kaleungitan duit Anjeun. Mangga klik Ieuh maca pinuh Panyingkepan Risk.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar dina UU Company Company [CAP 222] Républik Vanuatu sareng nomer pendaptaran 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2020 FXCC. Sadaya hak disimpen.