Forex ECN Trading Modél vs Sumebarna Maneuh Forex calo Trading

Ku kituna naon nu béda kritis antara hiji ECN / STP calo na kaayaan calo meja, anu mindeng disebut "makers pasar"? Urang geus disusun a tabel basajan tina pro jeung kontra, guna outline nu titik konci bédana antara ECN / calo STP jeung kaayaan meja / pasar nyieun calo, tapi pikiran urang kami ogé bisa balik nu mil tambahan guna ngajelaskeun bédana dina leuwih jéntré.

hal nu husus katerangan ECN Trading Modél Sumebarna tetep calo Platform
Anonymity

Dina platform dagang dealer forex, dealer nu weruh posisi kabuka, gaya dagang anjeun sarta taktik tur tiasa make inpo ieu kaunggulan-Na.

Klien-Ka-Liquidity
Trading

Dina FXCC ECN, anjeun tiasa dagangan instan dina harga streamed ku lembaga keuangan ngarah.

Ulang tanda petik

Ulang tanda petik nu umum di tradisional sumebar dagang. FXCC teu ulang cutatan. téhnologi platform sarta ketat harga / waktos protokol kaayaan nu dirancang pikeun ngeusian dagang anjeun di harga pasar ayeuna.

Konflik dipikaresep

FXCC teu nyandak posisi ngalawan klien na pisan.

Dagang Salila Kaluaran Ékonomi

FXCC ngamungkinkeun sakabeh klien paduli ukuranana dagang forex dagangan na nempatkeun dina ordo anyar salila Kaluaran ékonomi konci. Salila Kaluaran ieu, sarta dina kali tina volatility pasar mahiwal, nawar / tawaran nyebar anu lega ti eta aya dina mangsa 'normal' kaayaan pasar.

tipe padagang nu anjeun?

Naon jinis padagang mertimbangkeun diri janten: bagian waktos, pinuh waktu, atawa hobbyist na naon tingkat anjeun tina pangalaman aya hiji konstanta nu manglaku ka dagang, nyaeta sakumaha relevan keur padagang anyar sakumaha anu kasebut ka kacida ngalaman; sikep profésional nuju dagang salawasna ngéléhkeun liwat. Padagang salawasna kedah, irrespective tina pangalaman dagang maranéhanana, kaanggo disiplin dagang jeung karajinan utmost sarta profesionalisme.

Milih calo nu Katuhu nyaeta tina utmost pentingna

Jinis calo anjeun milih hiji kaputusan kritis, nu kudu dampak profound on kasuksésan poténsi Anjeun. Kedah anjeun milih hiji meja kaayaan calo, atawa euweuh beja kaayaan calo? Ieu mangrupakeun pilihan lugas tur sual, sarta hiji urang ngajawab langsung. Serius, padagang committed, anu geus ngembangkeun hiji outlook profésional sarta pendekatan, ngan kudu milih modél dagang ECN / STP unggal waktu sarta kami bakal outline sababaraha alesan naha.

Firstly, mayoritas padagang FX téh dinten padagang atawa scalpers - anu trades bisa lepas ti detik, menit, atawa jam padagang FX ieu jarang tahan trades FX sapeuting. Kituna kudu kaputusan basajan pikeun mutuskeun anjeun rada bakal gaduh nyebar tighter, tapi mayar hiji komisi per dagang jeung hiji ECN / STP calo, nyebar versus lega sarta (teoritis) mayar moal komisi.

Kaayaan padagang meja "nyieun pasar", pasar sorangan. Aranjeunna dina kamerdikaan pikeun cutatan harga sintétik sorangan (gumantung daptar kaayaan variabel maranéhanana) anu bisa ngawengku kumaha ipis liquidity maranéhanana nyaéta, dumasar volume bisnis aranjeunna ngalakonan atas nama konsumén maranéhanana. Kituna tanda petik disebut tanda petik jieunan.

Kaayaan meja nyebar anu mindeng fxed, nu bisa muncul pikaresepeun lamun aya quoting sumebar tetep, contona, hiji pip on eur / USD. Sanajan kitu, padagang bisa ngalaman ngeusi slippage jeung nagara miskin, nu hartina kanyataanana geus aranjeunna keur dieusi sangkan jauh tina harga pasar leres yen sumebar nyaéta ngadeukeutan ka dua, atawa tilu pips per urus. The meja kaayaan calo ogé bisa reureuh ngeusian pesenan dina hiji usaha pikeun meunangkeun harga pangalusna keur calo nu.

Sanajan kitu, ku jauh bédana pangbadagna diantara kaayaan calo meja jeung calo ECN / STP teh kanyataan calo meja kaayaan di éfék alungan ngalawan konsumén maranéhanana. Lamun beja kaayaan klien ngéléhkeun lajeng calo nu leungiteun, aranjeunna éféktif tohan ngalawan klien nu. Ayeuna whilst argumen bisa nempatkeun maju nu mibanda jilid badag nu meja kaayaan calo nyaeta nétral dina watesan hasilna, nyatana tetep nu hiji meja kaayaan calo keur nyokot posisi pilari untung lamun klien nu leungiteun.

Kalawan hiji modél ECN / STP anu nyebar mangrupakeun variabel, gumantung kana kaayaan pasar leres iraha wae dibikeun jeung tanda petik disadiakeun ku panyadia liquidity; diwangun ku bank utama sarta lembaga anu nyumbang kana jaringan ngonpigurasi éléktronik. Padagang mayar fee urus leutik per dagang na aya umumna euweuh komisi boga muatan. Jeung calo ECN / STP maranéhna jadi jambatan, a conduit antara padagang sarta pasar. padagang meunang lempeng ngaliwatan ka pasar via tempat pasar éléktronik ngonpigurasi kalawan euweuh halangan, teu gangguan na euweuh pipilueun. Harga datangna ti jaringan, pool liquidity dijieun ku kontributor.

Kalawan modél ECN / STP aya pernah wae ulang tanda petik, sadaya pesenan anu kaeusi dina harga pangsaena iraha wae dibikeun. Aya kalana tanda petik ieu tiasa nilai incredibly alus, sakumaha low salaku persentase leutik pip a, sugan 0.1 gumantung kana volume kagiatan dina ECN jeung nu brings kami mun manfaat konci sejen dagang via hiji calo ECN / STP; jero pasar.

Buka hiji FREE ECN Akun Dinten!

hirup demo
duit nu dipake di sahiji nagara

dagang Forex téh picilakaeun.
Anjeun bisa leungit kabeh ibu anjeun invested.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.