énergi dagang

Trade bumi Minyak sarta Gas Pengetahuan Alam di kas atawa futures kontrak
harga pohara kalapa jeung dijalankeunnana pangalusna-di-kelas.

pakakas gambaran duit nu dipake di sahiji nagara nyebarkeun margin Perséntase turun naek harga mnt Eureun / Taya Wates tingkat PT kontrak Spesifikasi Ukuran Max Trade Hambalan dagang (Kavling) Dagang Sidang (waktos Server) Akun dirojong
UKOIL.f Bumi Minyak Brent Futures USD floating 1000% 0.01 1 1 pisan = 100 tong 200 1 Mon. 01: 00 -24: 00
Tues.-Fri 00:00-01:00 / 03:00-24:00
Akun canggih Ngan
USOIL.f West Texas panengah bumi Futures Minyak USD floating 1000% 0.01 1 1 pisan = 100 tong 200 1 Mon.-Jum. 01: 00-24: 00 Akun canggih Ngan
NGAS.f Gas alam Futures USD floating 10% 0.001 1 1 pisan = 1,000 MMBtu 200 1 Mon.- Thurs. 01: 00-24: 00
Fri. 01: 00 - 23: 45
Akun canggih Ngan
WTI_OIL tunai West Texas panengah bumi Minyak USD floating 1% 0.001 1 1 pisan = 1 tong 10000 1 Mon. 01: 00 - Fri. 00: 00 Akun canggih Ngan
UKOIL.c Minyak bumi Brent Cash USD floating 1% 0.001 1 1 pisan = 1 tong 10000 1 Mon. 03: 00 - Fri. 00: 00 Akun canggih Ngan

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.