Nyieun Latency A Thing jaman baheula

Sahingga saena PC panganyarna na greatest. Ton speed processor, gunung RAM jeung indung sadaya sambungan internét. Masalahna nyaeta, dagang forex Anjeun ngandelkeun dina téhnologi calo forex anjeun migunakeun pikeun ngirimkeun pesenan anjeun ka na ti pasar. Slow speed server na latency bisa dahar kana poténsi kauntungan dagang Anjeun. Dina pasar ieu, waktos bener duit.

Equinix Data Center, Forex Trading, FXCC NY4 Equinix MT4 server

Di dieu di FXCC kami bangga Sunan Gunung Djati dina nyadiakeun infrastruktur pangsaena pikeun klien kami dagang on. The mil tambahan di infrastruktur teh server FXCC NY4 Equinix MT4.

Fasilitas server Equinix NY4 ieu lokasina hop a sarta skip jauh ti Wall Street, dina manah New York. Liwat teknologi server ieu, FXCC forex ECN calo ngiring dina Financial Exchange Equinix. trades Anjeun téh kiwari bagian tina jaringan tina hubs dagang na server bank, ayana di puseur data Equinix.

Waktos bener duit di pasar mata uang jeung anu boga waktu ngadagoan server slow sangkan ngaéksekusi pesenan anjeun?

Equinix NY4 Data Center ti FXCC. Daya nu Pikeun Jieun Anjeun bagian tina éta Forex Market.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.