Sababaraha mitos dagang Forex; dibahas sarta debunked - Part 1

Naha urang manggihan aktivitas dagang forex ritel ku kacilakaan atawa desain, urang keur sato sosial jeung di dunya média sosial ayeuna urang nyicingan, urang gé pamustunganana manggihan panglawungan jeung métode média sosial lianna, babagi jeung ngabahas gagasan dagang urang. Salaku urang manggihan panglawungan jeung tempat sawala sejenna, urang gé dicatet yén biases tangtu nyandak leuwih. Hiji wujud group pikir ahirna tumuwuh sarta overcomes subjék tangtu; "Ieu jalan, ieu henteu, ngalakukeun ieu, teu ngalakukeun ieu, malire yen, nengetan ieu" ...

mikir grup ieu bisa jadi pisan pervasive sarta persuasif na di kali, upami cukup pamilon ngarojong hiji gagasan tinangtu, atawa nu persuaded ku kontributor nulis tangtu pikeun ngalakukeunana, mangka anjeun bisa dihampura for jeung percaya hideung nu aya dina kanyataan bodas tur nepi téh ka handap. Lamun batur nyoba ngojay ngalawan pasang pamadegan, sanajan maranéhna geus bener, Aranjeunna bisa patepung sareng volley of invective, utamana lamun maranéhna geus anyar pikeun debat.

Éntri anu leuwih penting batan kaluar, atawa sabalikna

padagang novice bakal fixated on strategi Éntri maranéhanana, sugan eta bakal kombinasi indikator teknis anu, nalika aranjeunna align di unison sampurna, ngahasilkeun sinyal sampurna asupkeun. Jadi naon kajadian salajengna? Lamun anjeun kaluar, dimana éta harga udagan anjeun, naon resiko anjeun nyokot per perdagangan / dimana anjeun nempatkeun eureun anjeun?

Saha bisa nunjuk ka pamimpin kiwari lomba a, teu salah kalayan sagala gelar tina kapastian, bisa ngaduga nu bakal meunang lomba éta nalika éta satengah jalan ngaliwatan. Kaluar pangkat sarua di pentingna kalayan kaluar, nu ogé pangkat sarua jeung manajemén dagang urang sakabéh. Urang kudu boga alesan pikeun nuliskeun pasar jeung urang kudu boga alesan mun meunang kaluar. Naon meunang kami di bisa meunang urang kaluar; sinyal Éntri bisa jadi identik (dina sabalikna) kana sinyal kaluar.

Ieu mungkin keur prediksi arah harga

Sumuhun na euweuh, upami pasar forex kami éta sampurna bisa diprediksi mangka bakal jadi pasar hiji, éta kukituna janten ketok duit kami bisa Ngahurungkeun atawa mareuman di will. Urang bisa nyieun judgments lumrah dumasar kana, contona, bukti sajarah, pola panganyarna dipintonkeun dina grafik urang, analisis fundamental na teknis. Dumasar pamadegan judgments lumrah urang kudu bisa deduce dimana harga meunang jadi dipingpin leuwih pondok mun istilah sedeng. prediksi kami tina dimana harga dipingpin, teu kudu janten Tos koin, éta bisa dumasar kana parabot jeung sains sadia pikeun urang.

ongkos win tinggi jaminan keberhasilan

A laju win luhur teu merta narjamahkeun kana Profitability, upami urang meunang genep kaluar unggal sapuluh trades kami nyandak, leungit tilu sarta megatkeun malah dina salah, tapi karugian kami téh dua kali atawa leuwih gains urang, lajeng urang gé di pangalusna éféktif standstill , atawa leungit duit. Salaku nyatakeun sababaraha kali; malah hiji 50: 50 win / laju leungitna tiasa efektif upama urang mangtaun, contona, € 200 on unggal dagang unggul, tapi ngan leungit € 100 on unggal dagang kaleungitan.

ganjaran resiko tinggi bakal mangtaun leuwih untung

Urang kudu mikawanoh naon probable, naon mungkin na naon kacida saperti teu mirip jeung ngawangun strategi urang nurutkeun fenomena misalna. Pikeun pasangan mata uang forex pindah 1% dina sapoé teu lumangsungna biasa. Ieu ngan bisa lumangsung saminggu sakali; dina dasar siaran kalénder fundamental leungit atawa ngéléhkeun ramalan, atawa hiji acara pulitik outlier nyokot tempat. Ku alatan éta, expecting mun beroperasi strategi dagang dinten tiap dinten, mangtaun ti move 1% pasar lamun urang dagangan hiji pasangan mata uang, whilst employing ngan hiji 0.5 résiko%, mangrupakeun leuwih optimistis. Urang kudu dagang di Ngepaskeun kalawan kabiasaan na urang terang yen pasar dibasajankeun leuwih ti aranjeunna trend, kituna hiji 3% pasar move jero sugan sabulan bakal signifikan, jadi bisa anggap we risking 1.5% tina ukuran akun urang nyobian mangtaun 3% kamekaran, atanapi kedah urang jadi risking 1: 1?

Ngan experimentation bakal nembongkeun tingkat kanyamanan urang, tapi statistik euweuh bukti aya nu resiko gede bakal sarua ganjaran gede.

Résiko PERHATOSAN: CFDs mangrupakeun instrumen rumit sarta datangna ku resiko tinggi kaleungitan duit gancang alatan ngungkit. 79% tina rekening investor ritel leungit duit lamun dagang CFDs kalawan panyadia ieu. Anjeun kudu mertimbangkeun naha anjeun ngartos kumaha CFDs dianggo na naha bisa mampuh nyokot resiko tinggi kaleungitan duit Anjeun. Mangga klik Ieuh maca pinuh Panyingkepan Risk.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar dina UU Company Company [CAP 222] Républik Vanuatu sareng nomer pendaptaran 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2020 FXCC. Sadaya hak disimpen.