Sababaraha mitos dagang Forex; dibahas sarta debunked - Part 2

Ngan hiji persen leutik padagang eceran bakal kantos nyieun

Aya kavling informasi, data jeung opini dina subjék ieu, tapi euweuh éta nu ngayakinkeun atawa definitif. Urang baca nu 95% padagang gagal, anu ngan 1% padagang forex ngadamel dagang hirup jeung yén Lolobana padagang nyerah sanggeus tilu bulan sarta hiji leungitna € 10k rata. Angka ieu bisa jadi bener, tapi aranjeunna merlukeun analisa salajengna saméméh narima éta stasiun bebeneran.

Salaku conto; sabaraha kaluar ti 95% anu konon gagal aya padagang serius anu dedicating waktu maranéhanana ka skill dagang?

Sabaraha manggihan diri di eta sampurna titik amis, ngabogaan cukup waktu, ngabogaan mindset katuhu, boga panghasilan disposable perlu jeung tabungan, nyandak hiji dianggap view on résiko vs ganjaran jeung anu cukup dewasa Cope jeung sagala rinci? Mun anjeun dedicated, dewasa, ogé capitalized tur neangan kaluar nasehat pangalusna jsb lajeng Chances Anjeun sukses bakal berpotensi naek.

strategi basajan nu leuwih nguntungkeun ti kompléks

Lamun jalan, gawéna. Alesan loba padagang ngalaman bakal milih kesederhanaan leuwih komplikasi sabab maranéhna gé geus experimented kalawan ngan ngeunaan unggal kombinasi indikator teknis na strategi, teras aranjeunna gé dimimitian prosés grafik maranéhna pigura de-cluttering / waktos tur metoda, konsentrasi dina naon lumaku pikeun aranjeunna.

Sanajan kitu, aya nu masih ngalaman padagang suksés kaluar aya, anu bakal ngagunakeun kombinasi béda: pigura waktos, fractals, Fibonacci, titik pangsi jeung averages pindah badag keur nyieun kaputusan maranéhanana. Kiwari éta berbunyi kawas strategi pajeulit tapi kanyataanana teu sarta dina inspeksi munggaran grafik maranéhna bakal béda vanili. Éta gé geus diserep ku osmosis, salila taun prakték, loba kaahlian disumputkeun, anu teu merta dibuktikeun dina grafik maranéhanana.

Sistem dagang tiasa dianggo dina sagala pigura waktos

Aranjeunna paling pasti moal tiasa. Hiji sistem perdagangan / metoda nu lumaku pikeun scalping, teu bisa dijamin digawekeun pikeun dagang dinten / dagang ayunan, atawa posisi. Kaahlian jeung métode diperlukeun tina métode dagang béda ieu, anu lengkep béda. Lamun nuju ngusahakeun untung tina gerakan istilah pondok, teras éta saperti teu mirip nu tiasa beroperasi strategi multi indikator dina urutan keur nyieun kaputusan dianggap ti. Anjeun leuwih gampang ningali pola hiji ngembang dina atawa sakitar tingkat titik pangsi poean lajeng ngadamel kaputusan saharita.

Dagang utamana psikologi

Ngabogaan mindset katuhu lamun dagang ieu penting kitu, diskusi / alesan geus raged salila sababaraha taun ngeunaan mana anu 3Ms sahiji; pikiran, manajemén duit jeung metoda rank pangluhurna.

Loba padagang bakal ngaku yen manajemén duit / résiko anu aspék pangpentingna dagang anjeun, batur bakal nunjukkeun yén tanpa metoda katuhu, pendekatan psikologis anjeun nyimpang. Dagang teu utamana psikologi, psikologi mangrupa aspék penting, tapi bisa ditumpes overruled lamun salah opts pikeun ngagunakeun automation pinuh pikeun sakabéh dagang teh.

Résiko PERHATOSAN: CFDs mangrupakeun instrumen rumit sarta datangna ku resiko tinggi kaleungitan duit gancang alatan ngungkit. 79% tina rekening investor ritel leungit duit lamun dagang CFDs kalawan panyadia ieu. Anjeun kudu mertimbangkeun naha anjeun ngartos kumaha CFDs dianggo na naha bisa mampuh nyokot resiko tinggi kaleungitan duit Anjeun. Mangga klik Ieuh maca pinuh Panyingkepan Risk.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar dina UU Company Company [CAP 222] Républik Vanuatu sareng nomer pendaptaran 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2020 FXCC. Sadaya hak disimpen.