Nu gerak di pasang Forex tur pasar mata uang, beuki acak ti instrumén dagang sejenna?

Téh mangrupa rujukan umum, nu urang terus maca jeung ngadenge anu patali jeung dagang mata uang; nu pasang mata uang mindahkeun dina alam beuki acak di ngabandingkeun kana jaminan séjén, kayaning; equities, logam mulia sarta komoditi. kapercayaan anu mindeng dilaksanakeun hiji tahap salajengna, saloba padagang nu ti pendapat yen pasang mata uang tangtu moal ukur mindahkeun dina pola beuki acak ti batur, tapi nu dipibanda Tret tinangtu jeung kabiasaan unik pikeun nu pasangan mata uang. Duanana klaim ieu palsu.

Nu gerak di pasar forex acak?

Randomness bisa diartikeun kurangna pola atawa predictability dina runtuyan acara. Hiji sekuen acak tina acara, simbol atawa léngkah, nembongan ka boga urutan na gagal nuturkeun hiji pola intelligible, atanapi kombinasi nanaon.

A candlestick refresher Tangtosna, pilari Peta harga

Muhun, jadi lolobana urang padagang forex nyaho naon candlesticks aya na naon maranéhna nuju sakuduna dituju keur ngagambarkeun kana grafik urang. Ieu gé nyingkahan palajaran sajarah, ku delivering synopsis rusuh ieu sareng panginget tina dasar candlestick awak jeung kalangkang harti.

Candlestick grafik anu diduga geus mekar dina abad 18th ku Munehisa Homma, padagang béas Jepang instrumén finansial. Tembok lajeng diwanohkeun kana dunya dagang ku Steve Nison ngaliwatan bukuna (ayeuna rada kawentar), Japanese Téhnik candlestick Charting.

200 Basajan pindah Rata-rata, nu indikator umum pikeun padagang jeung analis

Salah sahiji kasalahan umum novice sarta padagang tingkat panengah endure ieu painfully cluttering grafik maranéhanana (kalawan ngan ngeunaan unggal indikator kantos nimukeun), mun lajeng (ku kacilakaan saloba desain), manggihan naon gawéna sarta leuwih importantly jalan keur maranehna.

Buka hiji FREE ECN Akun Dinten!

hirup demo
duit nu dipake di sahiji nagara

dagang Forex téh picilakaeun.
Anjeun bisa leungit kabeh ibu anjeun invested.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar dina UU Company Company [CAP 222] Républik Vanuatu sareng nomer pendaptaran 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2020 FXCC. Sadaya hak disimpen.