Naon téh Pip di Forex?

Upami anjeun kabetot dina forex sareng maca artikel analitis sareng warta, anjeun panginten bakal ningali istilah atanapi pipa. Hal ieu sabab pip mangrupikeun istilah anu umum dina dagang forex. Tapi naon pip na titik dina Forex?

Dina tulisan ieu, urang bakal ngawalon patarosan naon éta pip di pasar forex sareng kumaha konsép ieu dianggo dina dagang Forex. Janten, nembé maca tulisan ieu pikeun milari naon anu aya pips dina forex.

Naon anu sumebar dina Dagang Forex?

Sumebarna mangrupikeun istilah anu paling sering dianggo dina dunya Trading Forex. Ngartikeun konsep éta cukup basajan. Kami ngagaduhan dua harga dina sapasang mata uang. Salah sahijina nyaéta harga tawaran sareng anu sanésna nyaéta harga harga. Sumebarna mangrupikeun bédana antara tawaran (jual harga) sareng Tanya (harga jual).

Kalayan sudut pandang bisnis, para calo kedah nambut artos ngalawan jasa-jasa.

Diajar Forex Trading léngkah-léngkah

Diantara seueur instrumen investasi, dagang Forex mangrupikeun cara anu pikaresepeun pikeun ningkatkeun modal anjeun kalayan gampang. Numutkeun kana survey Bank Triennial Central 2019 ku Bank for International Settlement (BIS), statistik nunjukkeun yén Dagang di pasar FX ngahontal $ 6.6 triliun sadinten dina April 2019, dugi ka $ 5.1 triliun tilu taun sateuacanna.

Tapi kumaha carana sadayana padamelan ieu, sareng kumaha anjeun tiasa diajar léngkah-léngkah?

Kumaha maca grafik Forex

Dina dunya dagang Forex, anjeun kedah diajar tangga lagu heula sateuacan anjeun ngamimitian dagang. Éta mangrupikeun dadasar anu paling kéngingkeun tukeur sareng analisa ramalan anu dilakukeun sareng éta kenging mangrupikeun alat padagang anu paling penting. Dina bagan Forex, anjeun tiasa ningali bédana mata uang sareng kursna sareng kumaha harga ayeuna robih waktos. Harga ieu dibasajankeun GBP / JPY (kilogram Inggris ka Yen Jepang) ka eur / USD (Euros ka Dolar AS) sareng pasangan mata uang sanés anu anjeun tiasa ningali.

Bisa saha jadi padagang Forex suksés?

Tanpa ragu a suksés padagang Forex ritel datangna dina sakabéh wangun jeung ukuran, ti sadayana sudut planét. Sababaraha nyandak kana tugas pisan gancang, sababaraha nyandak deui, sababaraha ngalakukeun eta bagian waktu, batur pinuh waktos, sababaraha aya untung mun boga waktu pikeun ngahaturanan nuju naon tangtangan pisan kompléks, batur mah henteu.

Sababaraha mitos dagang Forex; dibahas sarta debunked - Part 2

Ngan hiji persen leutik padagang eceran bakal kantos nyieun

Aya kavling informasi, data jeung opini dina subjék ieu, tapi euweuh éta nu ngayakinkeun atawa definitif. Urang baca nu 95% padagang gagal, anu ngan 1% padagang forex ngadamel dagang hirup jeung yén Lolobana padagang nyerah sanggeus tilu bulan sarta hiji leungitna € 10k rata. Angka ieu bisa jadi bener, tapi aranjeunna merlukeun analisa salajengna saméméh narima éta stasiun bebeneran.

Sababaraha mitos dagang Forex; dibahas sarta debunked - Part 1

Naha urang manggihan aktivitas dagang forex ritel ku kacilakaan atawa desain, urang keur sato sosial jeung di dunya média sosial ayeuna urang nyicingan, urang gé pamustunganana manggihan panglawungan jeung métode média sosial lianna, babagi jeung ngabahas gagasan dagang urang. Salaku urang manggihan panglawungan jeung tempat sawala sejenna, urang gé dicatet yén biases tangtu nyandak leuwih. Hiji wujud group pikir ahirna tumuwuh sarta overcomes subjék tangtu; "Ieu jalan, ieu henteu, ngalakukeun ieu, teu ngalakukeun ieu, malire yen, nengetan ieu" ...

Hiji pendekatan disiplin kana dagang Forex bisa ngaleungitkeun résiko jangka pondok

Salaku padagang urang bangga Sunan Gunung Djati dina nyieun hiji bullet rencana dagang buktina yén boga manajemén duit kadali nu ketat / resiko jeung disiplin. Na acan, anu saran ti judulna, nya eta aya kali nalika urang lalajo kauntungan kabur kami, kami knowingly hayu eta kajadian, tanpa nyobian candak nu kauntungan tambahan.

Buka hiji FREE ECN Akun Dinten!

hirup demo
duit nu dipake di sahiji nagara

dagang Forex téh picilakaeun.
Anjeun bisa leungit kabeh ibu anjeun invested.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar dina UU Company Company [CAP 222] Républik Vanuatu sareng nomer pendaptaran 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2020 FXCC. Sadaya hak disimpen.