Naon Perdagangan Ayun dina Forex?

Sacara rutin, pasar forex nyaksian kumpulan strategi perdagangan anu rupa-rupa. Masing-masing gaduh kaunggulan sareng karugian masing-masing, tapi sababaraha taktik ngagaduhan catetan lagu anu langkung kuat tibatan anu sanés nalika ngeunaan prestasi.

Perdagangan ayun parantos ngagaduhan popularitas ageung di kalangan padagang forex pikeun kamampuan pikeun misahkeun gandum tina gandum. Sababaraha nganggap éta mangrupikeun bentuk mendasar tina perdagangan forex.

Tapi naon anu diayunkeun dagang, sareng naha urang nyarioskeun ngeunaan éta?

Naon ekuitas dina forex?

Naon hal anu mimiti aya dina pipikiran anjeun nalika anjeun nguping kecap "Ékuitas"?

"Sigana persamaan Einstein ka kuring".

Nya, jawaban salah!

Ékuitas langkung saderhana tibatan persamaan rumit.

Hayu urang cobian mendakan naon anu leres nyaéta modal dina forex.

Sakumaha seueur artos anu anjeun peryogi pikeun ngamimitian Dagangan Forex?

Salah sahiji patarosan umum anu dipilari padagang anyar nyaéta sabaraha modal dagang anu diperyogikeun pikeun ngamimitian dagang forex.

Naha jutaan dolar, atanapi anjeun tiasa mimitian ku $ 100?

Urang badé ngajawab patarosan ieu dina panduan ieu.

Janten, upami anjeun aya anu badé ngamimitian perjalanan dagang anjeun, pastikeun tetep dugi ka akhirna.

Naon Stratégi Dagang Forex anu pangsaéna?

Ngadamel pips, ngajaga aranjeunna, sareng ngulang prosésna nyaéta konci pikeun nguntungkeun nguntungkeun dina perdagangan forex.

Hanjakalna, éta henteu sagampang katingalina.

Anjeun kedah ngembangkeun strategi perdagangan anu masihan anjeun kaunggulan kompetitif di pasar, manajemén résiko padet, sareng cekap cekap tina psikologi dagang anjeun.

Tapi naon anu namina Allah mangrupikeun strategi perdagangan forex, sareng naha urang nyarioskeun ngeunaan éta?

Nya, hayu urang terang!

Kumaha carana nyetél rugi sareng kauntungan dina Forex?

Aspék anu paling penting pikeun padagang nyaéta pikeun ngumpulkeun sareng melestarikan kauntungan dagang.

Upami anjeun kaleungitan sadayana dana anjeun, teu aya jalan pikeun ngarobih karugian anjeun; anjeun kaluar ti buruan.

Upami anjeun ngadamel sababaraha pips, anjeun kedah nyimpen éta tibatan masihan deui ka pasar.

Masih, hayu urang jujur. Pasar sok ngalakukeun naon anu dipikahoyong sareng ngalih kana arah anu dipikahoyong.

Naon Gratis Margin dina Forex

Sugan anjeun kantos nguping kecap "margina gratis" dina dagang forex sateuacanna, atanapi panginten éta istilah anu énggal pisan pikeun anjeun. Jalan anu mana waé, éta topik penting anu anjeun kedah ngartos pikeun janten padagang forex anu saé.

Dina panduan ieu, urang bakal ngarobih naon margin bébas dina forex, kumaha cara ngitungna, kumaha hubunganana sareng pangungkit, sareng seueur deui.

Janten pastikeun tetep dugi ka akhir!

Naon ari dagang di forex

Di dunya adrénal perdagangan dinten forex, naon waé tiasa lumangsung dina sakedik mata.

Dagang dinten Forex tiasa janten bisnis anu nguntungkeun pisan (salami anjeun ngalaksanakeunana ku cara anu leres). Nanging, tiasa sesah pikeun pemula, utamina anu henteu siap pisan sareng strategi anu direncanakeun kalayan hadé.

Malah padagang anu paling ngalaman bakal ngalaman masalah sareng kaleungitan artos.

Janten, naon ari perdagangan sadidinten sareng kumaha jalanna? Hayu urang cobian milarian!

Naon Akun Demo dina Forex?

Mun anjeun anyar pikeun dagang forex, maka patarosan anu jelas anu bakal muncul dina sirah anjeun nyaéta naon a Rekening forex demo, sareng kumaha anjeun tiasa dagang sareng éta? 

Seueur anu ngamimitian henteu ngagaduhan pitunjuk ngeunaan akun demo sareng kumaha jalanna. 

Dina panduan ieu, kami bakal ngajawab patarosan ieu sareng ngungkabkeun kunaon anjeun kedah ngamimitian dagang sareng akun démo. 

Forex vs. Bursa Saham

Ayeuna padagang gaduh aksés ka sajumlah instrumen dagang anu ningkat, ti saham FAANG (Facebook, Apple, Amazon, Netflix, sareng Google) dugi ka dunya forex anu gancang.

Milih antara pasar mana anu dagang ieu tiasa rumit, sareng seueur faktor anu kedah diperhatoskeun pikeun nyandak pilihan anu pangsaéna.

Kusabab kitu, penting pikeun terang bédana antara dua pasar sareng anu mana anu kedah anjeun pilih pikeun dagang.

Upami anjeun pemula anu badé ngamimitian perjalanan dagang anjeun, pituduh ieu bakal ngabantosan anjeun.

Pasangan Forex Pangsaéna pikeun Dagang

Kalayan seueur pasangan anu tiasa dipilih, kumaha anjeun tiasa kéngingkeun pasangan forex anu paling saé pikeun didagangkeun?

Nya, ieu anu bakal urang pendakan dina pituduh ieu.

Urang bakal ngarobih sababaraha jinis pasangan mata uang, sareng anu mana waé diantara aranjeunna anu tiasa ngalambung kauntungan anjeun.

Ku kituna, hayu urang ngamimitian!

Buka hiji FREE ECN Akun Dinten!

hirup demo
duit nu dipake di sahiji nagara

dagang Forex téh picilakaeun.
Anjeun bisa leungit kabeh ibu anjeun invested.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar dina UU Company Company [CAP 222] Républik Vanuatu sareng nomer pendaptaran 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2021 FXCC. Sadaya hak disimpen.