Rentang Of Forex kalkulator

Simkuring geus ngembangkeun hiji rentang unik kalkulator nu bakal rojong kinerja padagang urang '. Tiap hiji geus taliti ngembangkeun jeung pangabutuh padagang 'di forefront tina gol ngembangkeun urang. Dina kempelan ieu téh: posisi ukuranana kalkulator, margin kalkulator, pips kalkulator, pangsi kalkulator sarta kalkulator mata uang. Ieu imperatif yen padagang familiarize diri kalayan sababaraha kalkulator ieu, sabab bisa rojong ngembangkeun hiji rencana na strategi dagang, kalayan resiko na paparan di forefront tina rencana éta. kalkulator ieu ogé bisa mantuan padagang ulah kasalahan dasar, contona; miscalculating posisi sizing ku ngan hiji titik decimal bisa ningkatkeun resiko per dagang nyata.

margin kalkulator

Hiji alat invaluable ngadalikeun paparan pasar anjeun kalayan sagala dagang dibikeun, fitur ieu ngidinan Anjeun pikeun husus ngitung margin anjeun gé peryogi dina urutan pikeun nempatkeun dagang kana pasaran teh.

  • Mata Artos Pair
  • Ukuran dagang
  • ngungkit
ngasupkeun hasil
margin diperlukeun

conto: Lamun hayang dagangan pasangan mata uang eur / USD, di harga dicutat tina 1.04275, dina hiji ukuran dagang tina 10,000 *, maké ngungkit of 1: 200 mangka anjeun bakal kedah gaduh $ 52.14 dollar dina akun Anjeun pikeun nutupan anu paparan.

* Hiji pisan sarua unit 100,000.

kalkulator Pip

alat basajan ieu bakal rojong padagang, utamana para padagang novice, dina ngitung pips maranéhna per dagang.

  • Mata Artos Pair
  • Ukuran dagang
ngasupkeun hasil
Niley Pip

conto: Ieu gé nganggo eur / USD conto urang deui; lamun hoyong dagangan nu utama pasangan mata uang eur / USD, di harga dicutat tina 1.04275, dina hiji ukuran dagang tina 10,000, teras éta sarua jeung salah sahiji pip. Kituna nu nuju risking salah pip per titik.

* Hiji pisan sarua unit 100,000.

kalkulator pangsi

Loba platform dagang otomatis baris ngitung titik pangsi sapopoé, kalayan ieu padagang alat bisa ngitung sorangan titik pangsi tepat maranéhna; titik pangsi, résistansi jeung rojongan poean tingkatan. Anjeun saukur input dinten saméméhna urang tinggi, anu low jeung harga nutup kanggo sagala kaamanan dibikeun. kalkulator nu lajeng bakal otomatis nangtukeun rupa titik pangsi. Ieu wewengkon konci téh titik kritis dimana loba padagang baris posisi sorangan, sugan dina watesan: Éntri, eureun sarta nyandak kauntungan pesenan wates.

posisi kalkulator

alat vital sejen keur padagang ngalaman, atawa novice, kalkulator ieu penting pisan pikeun ngatur resiko Anjeun per dagang na mantau paparan Anjeun sakabéh kana pasaran.

  • Mata Artos Pair
  • Resiko (%)
  • Equity akun
  • Rugi Stop-
ngasupkeun hasil
Ukuran posisi

conto: Sakali deui ngagunakeun standar eur / USD pasangan mata uang urang. Rék ngan resiko 1% tina akun Anjeun per dagang. Rék boga eureun anjeun ukur 25 pips jauh ti harga ayeuna. Anjeun gaduh hiji ukuran akun tina $ 50,000, kituna anjeun gé jadi maké ukuran posisi dua kavling. Dina pangaruh Anjeun bakal jadi risking $ 500 on dagang, kudu anjeun eureun leungitna jadi diaktipkeun ieu bakal kaleungitan anjeun.

* Hiji pisan sarua unit 100,000.

Parabot Parobah Mata

Sugan pangbasajanna sarta henteu ragu paling wawuh parabot dagang urang, nu convertor mata uang ngamungkinkeun padagang pikeun sugan ngarobah mata uang domestik maranéhna kana mata uang sejen.

conto: Upami anjeun hayang ngarobah € 10,000 ka $ 10,000 hasilna mangrupa 10,437.21USD. Dina dasar anu 1 eur = 1.04372 USD na 1 USD = 0.958111 eur.

kalkulator ieu diaksés via Padagang Hub pikeun FXCC Panyekel akun urang.

Login ngakses kami parabot dagang FREE

Panawaran pikeun parabot bébas anjeun, saukur login ka Padagang Hub baca
Sarat & Kaayaan sarta nyieun pamundut anjeun.

Forex kalkulator

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.