Calendar Forex Ékonomi

Hiji kalénder ékonomi mangrupa alat dagang invaluable nu geus mindeng overlooked na undervalued ku padagang. Keur dihareupeun kurva; nyaho jadwal tina Kaluaran ékonomi ku cara kalénder a, mangrupa aspék kacida pentingna pikeun ngarojong kinerja dagang. Ngabogaan aksés ka kalénder ékonomi teleb, komprehensif sarta detil, penting pisan jeung padagang FX nilai ieu dicokot ngaronjat tekenan.

Kumaha ngamangpaatkeun Calendar Anjeun

  • Setel rentang titimangsa pikeun kalénder
  • Pilih nu buana data relates to
  • Pilih nagara nu data relates to
  • Ngawatesan almenak Anjeun nyorot publikasi sarta Kaluaran tangtu
  • Pilih tingkat dampak; luhur, sedeng atawa low

acara makro ékonomi, laporan jeung Kaluaran data, diterbitkeun ku: pamaréntah, departemén pamaréntah katut organisasi swasta tangtu; kayaning Markit kalawan PMIs maranéhanana pohara dimangfaatkeun sarta diantisipasi, nyirorot bisa mangaruhan nilai a mata uang urang, utamana lamun ditimbang versus peer mata uang sejen.

Kalawan ieu dina pikiran FXCC geus ditambahkeun hiji kalender ékonomi interaktif tur intuitif pikeun klien kami hargana. Salaku kalawan loba almenak ékonomi éta geus sagala fitur basajan tur kauntungan kami geus datang ka nyangka ti kalénder dasar. Najan kitu, kami geus ditambahkeun sababaraha eusi tambahan sarta konteks pikeun mastikeun kalénder kami geus ngaronjat relevansi pikeun klien urang. kalénder ogé ngabogaan fitur illustrating tingkat sahiji dampak pasar siaran warta geus miboga.

Nalika milih rupa parameter ku cara anu tombol, FXCC klien bakal tiasa diatur préferénsina.




brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.