Kabutuhan poko Forex Trading

Anjeun ngamimitian lalampahan dagang anjeun, éta krusial meunang acquainted
jeung kauntungan dagang ECN, sarta kami di dieu pikeun mantuan anjeun.

Naon nu peryogi kauninga lamun dagang Forex

Ngajalajah Chairil Anwar ieu tina forex na empower diri ka arah nempatkeun trades pangaweruh

Naon
ECN?

Diajar naha ECN nyaeta masa depan nu Exchange Pasar Luar.

DIAJAR DEUI
ECN vs kaayaan meja

Naon beda antara dua model jeung kauntungan ECN brings ka padagang?

DIAJAR DEUI
Pasangan dasar
Trading

Meunangkeun acquainted jeung pasang mata uang dasar sarta ciri maranéhanana.

DIAJAR DEUI
Ngaguling
(Swaps)

Ngarti rollover nyaeta krusial nyieun itungan Anjeun ka katuhu.

DIAJAR DEUI
Slippage

Diajar lamun teu slippage lumangsung tur dina jalan anu éta bisa mangaruhan dagang.

DIAJAR DEUI
Wates

Naha hal anu penting pikeun pinuh ngartos konsép margin mun dagang Forex?

DIAJAR DEUI
Panungtun pamaké

Diajar kumaha hasil ngalaksanakeun bisnis kalawan FXCC tur ngartos produk urang.

DIAJAR DEUI

Forex atikan eBooks

Ningkatkeun dagang anjeun kalawan pilihan eBooks forex, nyadiakeun hidayah sarta pamahaman konsep dagang konci

Ngotektak sadaya eBooks

Buka hiji FREE ECN Akun Dinten! Mimitian dagang ku calo di Sisi anjeun!

hirup demo
duit nu dipake di sahiji nagara

dagang Forex téh picilakaeun.
Anjeun bisa leungit kabeh ibu anjeun invested.

Indikator Ékonomi utama

Naon drive pasaran? Meunangkeun familiarized jeung acara ékonomi global anu mangaruhan gerakan pasar.

FXCC Akademi

A Jumlah agung liwat ieu dilarapkeun kana puseur atikan forex dina urutan
pikeun mastikeun mibanda titik bédana jeung ningkatkeun pangaweruh klien urang.

Forex Artikel

Urang nyadiakeun analisis unik tur artikel menarik, ngawengku rupa-pinuh ku materi palajaran forex.

Palajaran Trading Forex

palajaran FXCC nutupan loba sahiji aspék penting diperlukeun nalika dimaksudkeun pikeun nyieun hiji padagang suksés.

Forex Glosarium

Familiarize diri jeung basa Forex kalawan FXCC kekecapan forex komprehensif.

FXCC FAQs

Meunang jawaban kana patarosan éta pangseringna ditanya ngeunaan modél bisnis urang atanapi dagang di umum.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.