ALL
A
Rekening Pernyataan Laporan

Hiji laporan pernyataan akun FXCC nembongkeun sagala transaksi dilakukeun dina rekening dagang leuwih hiji periode waktu. Salaku conto; unggal dagang (urutan) klien nyokot / asup kana pasar, biaya unggal urutan, kasaimbangan akun dina waktu tinangtu sarta kasaimbangan rolling sanggeus unggal Peta on akun ieu accounted pikeun.

Niley akun

Nilai kiwari akun a klien urang, ieu ngawengku nu total equity (jumlah duit net disimpen / sésana dina akun) sarta parobahan naon alatan: kauntungan jeung karugian tina aya na ditutup posisi, sks na debits ti rollovers poean bareng jeung biaya ti aktivitas kayaning: komisi, waragad mindahkeun, atawa waragad bank patali, mun waragad sapertos anu aplicable.

AdjustablePeg

Hiji kawijakan Nilai tukeur diadopsi ku bank sentral. Mata nasional anu "ditangtukeun" (dibereskeun) ka mata uang utama (mata uang kuat, kayaning nu dollar AS atawa Euro). Hiji conto panganyarna keur pepeg tina franc Swiss jeung euro teh. pepeg teh bisa disaluyukeun, umumna salaku ronjatan ka posisi kalapa nagara di pasar ékspor.

ADX; rata indéks arah

The Rata-rata panuduh Gerak Index (ADX) ieu dirancang salaku indikator dagang pikeun ngadegkeun kakuatan trend cara ngukur gerakan harga dina arah tunggal. The ADX mangrupa bagian tina sistem Gerak panuduh dijieun na diterbitkeun ku J. Welles Wilder na teh rata hasilna tina Gerakan panuduh indikator.

perjangjian

Ieu hubungan ka pasatujuan Palanggan FXCC. Kabéh klien kedah maca lajeng nampa istilah bisnis ku Signing (éléktronik lamun perlu) nu pasatujuan Palanggan FXCC, sateuacan muka rekening kalawan FXCC.

aplikasi

The dagang FXCC platform.

Aplikasi Programming Interface - API

Ieu mangrupa panganteur sangkan program software pikeun ngahubung sareng program software lianna. Kalawan rujukan pikeun dagang forex, hiji API nujul kana panganteur dina, anu ngamungkinkeun para platform ka connect with pasar Forex. API ngandung ngembangkeun fitur sahingga babagi informasi, kayaning: real waktos cutatan harga forex na ordo dagang / palaksanaan.

panghargaan

nilai A mata uang urang naek, atanapi strengthens, dina respon kana kamajuan ékonomi jeung kituna réaksi pasar.

Arbitrage

Ieu is a term used lamun padagang forex sakaligus ngajual jeung meuli sarua (atawa sarimbag) instrumén finansial kalawan Tujuan nu untung tina harga atawa / jeung gerakan mata uang.

Tanya Harga

Harga dina numana mata uang, atawa alat anu ditawarkeun pikeun dijual ku FXCC, atanapi ti pihak counter sejen. The menta atawa tawaran harga sacara éféktif harga hiji klien bakal dicutat sabot / manehna geus ngusahakeun meuli atawa panjang posisi hiji.

Asét

Sagala alus anu ngabogaan nilai tukeur fundamental.

ATR; rata rentang leres

The Rata-rata Leres Range (ATR) indikator ukuran ukuran tina periode handapeun rentang observasi urang, nyokot kana akun gap wae ti nutup periode dagang saméméhna.

Aussie (AUD)

Hiji katampa dealer na diakuan sacara internasional simbol / istilah, pikeun pasangan mata uang AUD / USD.

otorisasi Perwakilan

Ieu pihak katilu anu hiji klien hibah otoritas dagang ka, atawa nawarkeun kontrol ngaliwatan akun a klien pikeun. FXCC henteu, ku implication atawa lamun heunteu, ngesahkeun atanapi approve sahiji metodeu operasi hiji wawakil otorisasi. kituna FXCC narima euweuh tanggung jawab ngalaksanakeun wakil otorisasi urang.

Otomatis - Trading

Ieu strategi dagang whereby pesenan disimpen sacara otomatis ku sistem, atawa program, mindeng disebut maké Advisors ahli atawa EAs, sabalikna ka klien sacara manual nempatkeun trades maranéhanana / pesenan kana pasaran ngaliwatan platform maranéhanana. The meuli atawa ngajual pesenan anu dikirimkeun kana pasaran ku program bisa dieksekusi nalika parameter diatur ku program padagang urang, nu tungtungna patepung.

earnings hourly rata

Ieu ngagambarkeun jumlah rata nu karyawan anu dibayar per jam pikeun bulan dibikeun.

B
deui Kantor

Jurusan FXCC Balik Kantor ngurus setelan akun, dana mindahkeun kana akun klien urang, isu rekonsiliasi dagang, inquiries klien tur sagala kagiatan séjén umumna ngeunaan aktivitas anu henteu langsung ngalibetkeun dibeuli, atanapi jual sapasang mata uang.

Backtest

Ieu metoda mana strategi dagang ieu dites ngagunakeun data sajarah dina urutan pikeun ngonfirmasi yén sistem perdagangan anu giat, ku kituna ulah resiko dagang ibukota padagang urang.

Kasaimbangan pangmayaran

Ieu mangrupakeun pernyataan nu summarizes beda dina total nilai antara pangmayaran asup jeung kaluar nagara periode waktu nu ditangtukeun. Hal ieu kawanoh ogé salaku kasaimbangan pangmayaran internasional saperti eta incorporates transaksi antara padumuk jeung nonresidents nagara urang.

Kasaimbangan Trade, atawa Trade kasaimbangan

Eta nya éta selisih impor nagara urang sarta ékspor na periode waktu nu spesifik. Ieu oge bagian pangpentingna akun hiji bangsa urang ayeuna. Dina kasus nu nagara ekspor hiji nilai gede ti impor na, teras nagara ngabogaan kaleuwihan dagang, sabalikna, lamun nagara aya dina hiji kaayaan deficit dagang berkepanjangan (gap dagang), mata versus mitra dagang na bakal nampik, atanapi ngaleuleuskeun, sahingga biaya impor beuki mahal jeung ékspor langkung mirah pikeun mitra dagang.

Bank keur International Pamukiman (BIS)

Ieu organisasi finansial internasional anu promotes gawé babarengan bank sentral jeung Tujuan tina ngabina stabilitas jeung babagi inpormasi diantara bank sentral di dunya. Tujuan nu séjén nya jadi pusat konci pikeun sakabéh hasil panalungtikan ékonomi.

Bank Line

Didefinisikeun salaku garis kiridit dibales ku bank ka klien, ieu ogé mindeng disebut salaku "garis".

Poé Perbankan (atawa Usaha dinten)

Perbankan dinten teh dinten bisnis bank a. Ieu ngawengku sadaya dinten nalika kantor ti bank anu dibuka pikeun bisnis keur publik, tempat bisnis kaasup sakabeh fungsi perbankan. Biasana Perbankan dinten téh sadayana dinten iwal Sabtu, Minggu jeung libur diartikeun jum'atan.

Bank of Japan (BOJ)

Bank sentral Jepang.

Bank Catetan

Éta bisa dipaké salaku sarimbag tunai sarta mangrupakeun tulisan nu geus dikaluarkeun ku bank sentral salaku tipe instrumen negotiable (promissory catetan), nu payable ka bearer on demand.

Bank Rate

Ieu mangrupa laju dipikaresep dumasar kana nu bank sentral borrows duit sistem perbankan domestik na.

Mata Artos base

Ieu disebut salaku alat tukeur munggaran dina pasangan mata uang. Mata basa oge mata uang nu hiji investor (penerbit), mertahankeun buku miboga rekening. Di pasar FX, anu Dollar AS biasana dianggap mata uang basa keur mayoritas tanda petik FX; tanda petik nu dikedalkeun salaku unit $ 1 USD, versus mata séjén dicutat dina pasangan ka. The iwal mun konvénsi ieu téh: British Pound, Euro jeung Dollar Australia.

base Rate

Laju basa teh laju dipikaresep yén bank sentral, kawas Bank of England atanapi Federal Reserve, bakal ngeusi batre pikeun nginjeumkeun duit ka bank komérsial. borrowers résiko hadé bakal mayar jumlah leutik leuwih laju basa, borrowers kualitas Lesser bakal mayar hiji laju ditingkatkeun, luhureun laju basa.

dadasar Point

Hiji per cent hiji persen. Salaku conto; beda antara 3.75% na 3.76%.

dadasar Harga

hargana dinyatakeun dina laju taunan balik atawa dina watesan kematangan ngahasilkeun tinimbang harga dina watesan mata uang a.

Pasar Bear

pasar biruang téh kaayaan pasar dimana aya periode terus tina (umumna) ragrag harga pikeun produk investasi tangtu.

Bear squeeze

A robah dina kaayaan pasar mana investor jeung / atawa padagang, anu pondok dina hiji produk investasi, kudu meuli deui hiji investasi kalawan harga nu leuwih luhur ti aranjeunna payu keur eta, disebutkeun dina kaayaan pasar rising / s bakal inflict leungitna dina maranéhna akun, atanapi dagang individu maranéhanana / s. A squeeze biruang bisa jadi acara internasional dijieun di pasar investasi, biasana ku bank sentral atanapi makers pasar.

Bear

Hiji investor anu percaya yén harga hiji produk investasi bakal tumiba.

beige Book

A beige Book mangrupakeun ngaran nu ilahar dipaké keur laporan fed, diterbitkeun ngan méméh pasamoan FOMC on ongkos dipikaresep. Ieu aya kana kali publik dalapan (8) sataun.

nawar Harga

hargana di mana FXCC (atawa pihak counter sejen) nawarkeun meuli pasangan mata uang ti klien. Ieu téh mangrupa harga klien nu bakal dicutat nalika wanting pikeun ngajual (buka pondok) posisi hiji.

Nawar / menta Sumebar

Beda antara nawar jeung nanya harga.

badag Gambar

Nujul ilaharna mun dua atawa tilu kahiji digit tina harga hiji mata uang urang. Salaku conto; Nilai tukeur eur / USD of .9630 ngakibatkeun hiji '0' salaku sosok munggaran. Kituna harga bakal 0.9630, jeung "inohong badag" keur 0.96.

Bollinger Band (BBANDS)

Hiji indikator teknis anu ukuran volatility, dijieun ku John Bollinger. Aranjeunna nyadiakeun hiji harti relatif luhur sarta low, dimana urang tiasa nitenan harga saluhur di band luhur jeung jadi low di band handap.

Tatakrama, atawa megatkeun kaluar

Megatkeun kaluar mangrupakeun istilah dipaké pikeun ngajelaskeun ngadadak, naékna gancang (atawa ragrag) dina harga hiji alat ngarah arah putus ngaliwatan tingkat predetermined pangrojong atawa lalawanan.

Pasatujuan Woods Bretton of 1944

Ieu pos 'perjangjian WWII nu nyababkeun ongkos bursa tetep tur nyetel harga emas. perjangjian ieu dijieun antara delegasi ti sagala rupa bangsa-nagara bebas ngalambangkeun economies utama dunya.

calo

Agén, kayaning FXCC, anu executes pesenan keur meuli jeung ngajual produk finansial, kayaning: currencies sarta instrumen patali lianna, boh pikeun komisi, atawa kauntungan dina sumebarna hiji.

Wangunan (Perumahan) idin

Jumlah proyék konstruksi karek otorisasi dibales ku pamaréntah atawa badan pangaturan sejenna sateuacan pangwangunan sabenerna jum'atan bisa ngamimitian.

bula Pasar

A periode waktos nu dipanjangkeun rising harga pikeun produk investasi tangtu.

banteng

Hiji investor anu percaya yén harga produk investasi tinangtu bakal naek.

Bundesbank

Bank Séntral Jerman.

Poé bisnis

Beurang wae lamun bank komersial anu kabuka pikeun bisnis, lian ti Sabtu atawa Minggu, di puseur finansial poko nagara.

BuyLimit Orde

Hiji urutan nu ngawengku parentah husus sangkan ngaéksekusi urus ka mésér hiji asset kalawan harga dieusian atawa handap. Hal ieu teu diaktipkeun dugi harga pasar téh di harga wates (atawa handap). The Toko wates urutan sakali micu, janten urutan pasar meuli di harga pasar ayeuna.

Toko StopOrder

A eureun Toko téh eureun urutan nu ieu disimpen di luhur dina kaayaan ayeuna menta harga, mangka teu diaktipkeun dugi pasar menta harga anu di (atawa luhur) harga eureun. The Toko eureun urutan sakali micu, janten urutan pasar meuli di harga pasar ayeuna.

C
kabel

Ieu istilah dipake di pasar devisa keur laju USD / GBP.

candlestick Bagan

A tipe grafik nu diwangun ku blok nu meh sarua jeung katingal tina candlesticks. Eta mintonkeun tinggi jeung harga low, kitu ogé bubuka sareng nutup harga.

ngabawa

Jumlah anu boh credited atanapi debited ti hiji akun pikeun ngayakeun pasangan mata uang dimana ongkos dipikaresep sapeuting kaayaan tina komponén béda.

Trade mawa

Dina watesan transaksi Forex, hiji mawa dagang mangrupakeun strategi whereby hiji investor borrows duit dina laju dipikaresep low, guna investasi dina asset nu kamungkinan nyadiakeun mulang luhur. strategi ieu pisan umum di pasar devisa, nalika ongkos injeuman bank sentral 'diverge.

Taliwang tunai

Ieu pakampungan dinten anu sami ti hiji kawajiban.

kas

Ngarujuk kana hiji urus bursa netep dina dinten urus ieu sapuk kana.

Cash on deposit

Cash on deposit ieu pakait jeung jumlah dana disimpen di akun eta, nyokot kana tinimbangan nu tambah atawa dikurangan tina posisi sadar katutup, untung jeung rugi, kitu ogé debits séjén, atawa sks, kayaning rollovers, sarta komisi (lamun sagala anu lumaku).

CCI, Index Channel Komoditas

Dewan Channel Komoditas (CCI) compares harga mean ayeuna di pasar jeung harga mean rata observasi leuwih jandela has perioda 20.

Bank Séntral

A bank, anu tanggung jawab ngadalikeun nagara urang atawa kawijakan moneter wewengkon '. Federal Reserve téh bank sentral pikeun Amérika Serikat, Bank Central Éropa téh bank sentral Éropa, Bank of England téh bank sentral Inggris jeung Bank of Japan nyaeta bank sentral Jepang.

Campur Bank Séntral

Kalakuan ku nu hiji bank sentral, atanapi bank sentral asupkeun titik pasar devisa dina usaha pangaruh suplai teu stabilna sahingga salajengna paménta, ku langsung purchasing (atawa jual) devisa.

CFTC

The Komoditas Futures Komisi Trading, ieu téh di agénsi pangaturan AS Federal pikeun futures traded dina pasar komoditi, kaasup futures finansial.

Saluran

Ieu is a term used nalika hargana geus ngandung antara dua garis paralel (rojongan tur lalawanan tingkat) pikeun periode husus waktu.

Chartist

Ieu dianggap hiji individu anu ngulik informasi grafis jeung grafik data sajarah, dina raraga nyobian pikeun nangtukeun tren, atawa pola gerak harga, anu bakal nulungan ngaduga arah sarta volatility sahiji produk investasi tangtu. Ieu mangrupakeun tipe husus tina praktisi analisis teknis.

CHF

CHF teh singketan tina franc Swiss, mata uangna Swiss jeung Liechtenstein. The franc Swiss disebut salaku "Swissie 'ku padagang mata uang.

Dana diberesihan

Dana anu sadia kalawan bébas, hasilna ti padumukan nu dagang, atawa trades.

Klien atanapi Palanggan

Hiji wadah Akun FXCC. The klien, atawa akun wadah tiasa hiji: individual, manajer duit, éntitas perusahaan, akun amanah, atawa lembaga légal nu boga minat dina nilai sarta kinerja akun.

Posisi Closed

posisi katutup nujul kana posisi anu henteu panjang aya salaku padagang nu exited pasar di handapeun kawijaksanaan sorangan. Contona, dina posisi ngajual bakal counterweighted ku posisi Toko sabalikna.

CME

Chicago Mercantile Exchange.

komisi

Fee éta hiji calo kayaning FXCC bisa ngecas per dagang.

Pasangan komoditi

Aya tilu pasang forex anu ngawengku currencies ti nagara nu mibanda nu jumlahna ageung komoditi / cadangan mineral alam. Pasangan komoditi anu: USD / CAD, USD / AUD, USD / NZD. pasang komoditi anu kacida correlated kana parobahan harga komoditi. Padagang pilari mangtaun paparan ka parobahan pasar komoditi ', mindeng neuteup ka dagangan pasangan ieu.

cindekna

Hiji dokumen éléktronik, atawa dicitak disilihtukeurkeun ku counterparts nu ngajelaskeun sagala rinci relevan of a urus finansial.

konsolidasi

Konsolidasi mangrupakeun istilah dipaké pikeun ngajelaskeun jaman lamun harga anu kirang volatile sarta pindah ka gigir.

kapercayaan konsumen

Hiji ukuran tina gelar sakabéh optimism sabudeureun kaayaan keuangan dina hiji ékonomi jeung konsumen kaayaan finansial pribadi.

Index konsumen Harga

Ieu dirumuskeun salaku ukuran bulanan ti robah di tingkat harga hiji karinjang barang konsumén, biasana kaasup: pangan, pakean, jeung angkutan. Nagara rupa-rupa pendekatan maranéhna pikeun rente na mortgages.

saterusna

Tuluyan mangrupakeun istilah nu ilahar dipaké nalika eta diperkirakeun yén trend bakal manjangkeun tangtu na.

kontrak

Hiji OTC (Leuwih ti counter) perjangjian dipigawé ku FXCC mésér atawa ngajual jumlah dieusian of a mata uang nu tangtu, keur jumlah dieusian tina mata uang sejen, dimana padumukan tos disetel dina titimangsa nilai dieusian (ilaharna tanggal titik). Laju devisa yén dua pihak anu kaserang kana baris nangtukeun jumlah kaserang.

Laju konversi

Laju dipaké pikeun ngarobah hiji pasang mata uang husus 'non kauntungan dollar AS / karugian kana dollar, di tungtung unggal dinten dagang.

Mata Artos convertible

Hiji mata uang nu bisa kalawan bébas traded pikeun currencies sejenna tanpa palarangan pangaturan. Aranjeunna umumna dikaitkeun jeung economies kabuka sarta stabil, sarta harga maranéhanana umumna ditangtukeun ngaliwatan asupan jeung paménta di pasar devisa.

hal nu dimenerkeun

Ieu gerakan sabalikna jeung istilah anu dipaké pikeun ngajelaskeun Peta harga pas keur ngabalikeun parsial trend a.

nu susuratan Bank

A wawakil bank asing, anu nyadiakeun layanan atas nama lembaga keuangan sejen, anu boga cabang di puseur finansial relevan, contona; pikeun mempermudah transfer dana atawa ngalaksanakeun transaksi bisnis.

counter Mata Artos

Kadua mata uang dina pasangan mata uang. Salaku conto; dina pasangan mata uang eur / USD, mata counter aya USD teh.

Partéi counter

Hiji individu atawa bank nu ngiring di tukeran finansial internasional na teh underwriter tina kontrak kayaning injeuman.

résiko nagara

Ieu nujul kana likelihood tina nagara pikeun mere kaadilan atawa pangaruh nilai mata uang a. Harga wates dina wates urutan ngajual kedah luhur harga nawar kaayaan ayeuna ngalibatkeun ujian faktor ekonomi, politik tur geografis sahiji nagara nu tangtu, dina urutan nangtukeun stabilitas na sakabéh.

tutup

Nyieun urus nu tungtungna nutup kaluar posisi hiji.

Crawling pepeg

Ieu disebut ogé hiji "pepeg adjustable". Ieu dirumuskeun salaku tingkat Nilai tukeur nagara urang diatur dina, dina hubungan mata uang sejen.

Kontrak Mata Artos cross

A kontrak titik boh beuli, atawa ngajual hiji mata uang asing, dina bursa keur mata uang asing husus sejen. The currencies disilihtukeurkeun henteu Dollar AS.

cross Pair

Hiji mata uang anu teu kaasup USD teh.

cross Rate

Laju bursa antara dua currencies, ngayakeun nu nu mata uang resmi nagara sarta duanana anu ditembongkeun dina watesan hiji mata uang katilu.

Cryptocurrency

Cryptocurrencies nu digital, currencies maya ngagunakeun kriptografi pikeun kaamanan urus. Salaku eta henteu dikaluarkeun ku bank sentral, atawa pamaréntah eta disebut mahluk alam organik, nu dina teori ngajadikeun eta salawasna gangguan pamaréntah, atawa manipulasi, kayaning Bitcoin.

duit nu dipake di sahiji nagara

Ieu logam atawa kertas sedeng, nalika di pamakéan sabenerna atawa sirkulasi, salaku mean bursa, husus sirkulasi uang na koin.

Basket Mata Artos

Ieu ilaharna dipaké pikeun ngaleutikan résiko tina osilasi mata uang, sarta disebut salaku pilihan currencies mana rata rata tina karinjang nu digunakeun keur ngukur nilai komitmen finansial.

Parabot Parobah Mata

Ieu mangrupa program éléktronik dipaké pikeun konversi currencies; a kalkulator nu ngarobah nilai hiji mata uang kana nilai mata uang sejen. Salaku conto; dollar kana euro. Converters kedah nganggo tanda petik pasar panganyarna sadia di pasar devisa.

Pilihan Mata Artos

pilihan Mata Artos hibah meuli bener, tapi teu komitmen, kana tukeur maneuh dana denominated dina hiji mata uang kana sejen kalawan harga dibereskeun dina titimangsa dieusian.

Mata Artos Pair

Diartikeun dua currencies dina urus devisa. The 'eur ​​/ USD' conto sapasang mata uang.

Risk Mata Artos

Résiko fluctuations nguntungkeun dina ongkos bursa.

Simbol Mata Artos

Di handap ieu mangrupakeun tilu identifiers hurup dijieun ku ISO (Organisasi Standarisasi Internasional) jeung ilaharna dipake di tempat nu ngaran mata uang pinuh. Contona: USD, JPY, GBP, eur, sarta CHF.

Mata Artos Uni

Paling disebut rugbi mata uang teh Eurozone. Ieu mangrupa perjangjian antara dua atawa leuwih nagara babagi hiji mata uang umum (atawa pepeg), ku kituna pikeun mulasara ongkos bursa maranéhna tetep nilai mata uang maranéhanana di tingkat husus. Anggota rugbi éta ogé bagikeun kawijakan bursa moneter na asing tunggal.

Aplikasi Akun customer

Prosés aplikasi FXCC nu sagala klien kudu ngalengkepan jeung ngalebetkeun pikeun ditampa ku FXCC, saméméh urus a tiasa nyandak tempat.

D
Cut poean Pareum (nutup poé bisnis)

Ieu titik tunggal dina jangka waktu, dina mangsa poé bisnis husus, ngalambangkeun tungtung poe bisnis. Tanggal dagang tina kontrak sagala diasupkeun kana sanggeus cut poean off, geus dianggap dieksekusi dina dinten bisnis salajengna.

dinten Orde

A Toko atawa ngajual urutan nu upami ieu teu dibales dina dinten husus, anu lajeng otomatis batal.

Trade dinten

Eta nujul ka dagang jeung geus dibuka jeung ditutup dina dinten anu sami.

padagang dinten

Spekulan sarta padagang anu nyandak posisi di produk investasi, nu lajeng liquidated saméméh deukeut dinten dagang sarua, nu dihartikeun salaku padagang dinten.

nganyahokeun Blotter

Padagang bisa resep tetep rékaman tina sagala transaksi dieksekusi salami periode husus. A deal blotter pribadi ngandung sakabéh émbaran dasar relevan keur transaksi. Padagang forex deal blotter bisa ngawengku informasi kayaning bubuka na posisi mata uang nutup, diprakarsai ku padagang nu.

deal Tanggal

Éta tanggal on nu urus ieu sapuk on.

kaayaan meja

pasar Forex nu kabuka 24 / 5, kituna loba lembaga geus kaayaan desks deui di patempatan lianna. desks kaayaan anu ogé kapanggih di luar pasar forex; di bank jeung pausahaan keuangan, dina urutan sangkan ngaéksekusi trades di loba jaminan. Kaayaan desks di firms calo, nalika dagang forex salaku padagang eceran, mindeng nangtukeun tanda petik sorangan jeung nyebar nalika ngalamar dagang forex ka klien maranéhanana, sabalikna tina ngakses pasar langsung, sanajan, contona, lempeng ngaliwatan métode ngolah.

tiket deal

Ieu metoda utama rekaman informasi dasar anu patali jeung naon baé urus finansial.

dealer

Hiji individu (atawa teguh) lakonan sakumaha poko hiji, tinimbang jadi agén, di urus ti devisa (beuli atawa ngajual). Dealers dagangan for teu ngabantuan sorangan, dagang maranéhanana akun sorangan / s sarta nyandak resiko sorangan.

standar

Ieu dirumuskeun salaku breach tina kontrak finansial.

kakurangan tina nu enggeus ditangtukeun

A kasaimbangan négatip perdagangan.

DEMA, (ganda rata pindah eksponensial)

Dijieun ku teknisi Patrick Mulloy, anu Double eksponensial Pindah Rata-rata (DEMA) nyoba nyadiakeun hiji rata smoothed ku ngitung gancang averaging metodologi, berpotensi kalawan kirang lag ti rata pindah eksponensial baku. itungan oge nu leuwih kompleks tinimbang rata pindah.

depreciation

Éta panurunan dina nilai a mata uang relatif ka currencies sejen, alatan pasukan pasar.

Jero ngeunaan Pasar

Ieu teh ukuran ukuran volume na geus indikator tina liquidity sadia pikeun tujuan urus keur (sakumaha conto) hiji pasangan mata uang nu tangtu, di hiji titik husus dina jangka waktu.

rincian

Dina hubungan dagang mata uang ieu inpo nu dipikabutuh dina raraga finalize a urus devisa, contona; Ngaran, laju, sarta tanggal.

perkara nurunkeun peunteunna duit

Perkara nurunkeun peunteunna duit téh pangajen handap tina mata uang nagara urang versus: mata uang sejen, group of currencies, atawa salaku standar. Perkara nurunkeun peunteunna duit téh program kawijakan moneter dipaké ku nagara nu boga laju ukar tetep, atawa Nilai tukeur semi-maneuh. Perkara nurunkeun peunteunna duit anu dilaksanakeun ku pamaréntah jeung bank sentral ngaluarkeun mata uang a. Hiji nagara mungkin nurunkeun ajenana mata uang -na pikeun, upamana imbalances dagang tempur.

panghasilan Discretionary

Ieu inohong diitung salaku net pajeg sarta sagala commitments belanja pribadi dibereskeun.

Divergence

Divergence tiasa positif atawa négatif sarta mangrupakeun sinyal hiji shift di trend tina gerakan harga.

DM, DMark

Deutsche Tandaan. Urut mata uang Jerman saméméh ngagantian na ku euro teh.

DMI, gerakan arah indéks

The panuduh Gerak Indikator (DMI) mangrupakeun komponén tina sistem indikator Gerak panuduh dijieun na diterbitkeun ku pangadeg loba indikator dagang, J. Welles Wilder. Éta téh diitung dina tandem jeung rata-rata panuduh Gerak Index (ADX). Dua indikator anu plotted, a DI positif (+ DI) sarta DI négatif (-DI).

Doji

A candlestick nu ngabentuk nalika buka harga sarta nutup nu ampir sarua. Ieu ngagambarkeun rentang kawilang gede antara luhur jeung low, tapi rupa-rupa pisan sempit antara harga buka sareng nutup sarta Sigana mah a cross atawa inverted cross.

laju dollar

Laju dollar diartikeun salaku Nilai tukeur di hiji mata uang tinangtu versus nu dollar (USD). Paling ongkos bursa nganggo dollar teh salaku alat tukeur basa jeung currencies lianna salaku alat tukeur counter.

Rates domestik

Ieu dirumuskeun salaku ongkos dipikaresep lumaku pikeun depositing, atawa investasi mata uang dina nagara asalna.

Puguh

Istilah nu dipake ku wawakil FXCC guna nunjukkeun yén deal verbal geus dieksekusi na ayeuna deal ngariung.

ganda Bottom

Dipaké dina analisis téhnis salaku pola bagan nu bisa nunjukkeun gerakan harga hareup bullish mungkin

ganda Top

Dipaké dina analisis téhnis salaku formasi pola bagan nu bisa nunjukkeun gerakan harga hareup bearish.

Dovish

Dovish nujul kana sentimen atawa nada basa dipaké lamun bank sentral keur néangan keur merangsang ékonomi jeung masih aya kacangcayaan nyandak tindakan agrésif ngeunaan inflasi.

Awét Orde Barang

Ieu mangrupa indikator ekonomi nu ngagambarkeun pesenan anyar anu anu ditempatkeun kalawan pabrik domestik di istilah deukeut. Éta ukuran kakuatan manufaktur tur mantuan investor ngakuan tren di tumuwuhna ekonomi.

E
Easing

Diartikeun Peta dicokot ku bank sentral jeung niat boosting duit suplai, kalawan tujuan stimulating aktivitas ekonomi, prinsip ku encouraging rising inflasi.

Calendar ékonomi

Ieu kalénder dipaké pikeun ngawas indikator ekonomi, metrics, data jeung laporan alatan dileupaskeun ku tiap nagara, wilayah na sungut analisis ékonomi bebas. Gumantung kana dampak dipibanda dina pasar, Kaluaran data anu biasana gradasi sasuai; jalma diprediksi mun boga dampak greatest biasana dihartikeun "dampak tinggi".

Indikator ekonomi

A statistic umumna dikaluarkeun ku pamaréntah hiji nagara urang, nunjukkeun pertumbuhan ékonomi ayeuna relevan pikeun indikator.

Exchange Rate éféktif

Ieu mangrupa indéks ngajéntrékeun kakuatan hiji komparatif mata uang ka karinjang tina currencies lianna. Ogé bisa ditempo salaku usaha nyimpulkeun épék on kasaimbangan dagang nagara urang parobahan mata uang na urang ngalawan currencies lianna.

EFT

mindahkeun Dana éléktronik.

Ema, eksponensial Pindah Rata-rata

The eksponensial Pindah Rata-rata (Ema) ngagambarkeun rata-rata harga, nempatkeun beurat leuwih matematik dina harga langkung panganyarna. The weighting dilarapkeun kana harga panganyarna gumantung kana jaman nu dipilih di rata pindah dipilih ku pamaké. The pondok periode keur Ema, beuki beurat dilarapkeun kana harga panganyarna.

Index pagawean Cost (ECI)

Hiji indikator ekonomi ti AS nu ukuran laju tumuwuh sarta inflasi biaya kuli.

Tungtung tina Poé Orde (EOD)

Ieu diartikeun hiji urutan mésér, atawa ngajual pakakas finansial kalawan harga dieusian, urutan tetep buka nepi ka ahir dagang.

Boh Pasar Jalan

Didefinisikeun salaku kaayaan kajadian dina pasar deposit Euro Interbank, nalika duanana nu nawar jeung ongkos tawaran periode tinangtu, anu persis sami.

Éléktronik Mata Artos Trading

Dagang currencies ngaliwatan rekening brokerage online. dagang mata uang éléktronik ngawengku konversi sahiji mata uang base ka mata uang asing, dina Nilai tukeur pasar sadia, ngaliwatan rekening brokerage online. Liwat teknologi informasi, éta brings pembeli na sellers babarengan jeung ngagunakeun platform dagang éléktronik nya nyieun tempat pasar maya.

Euro

Ieu mata bursa tunggal sahiji bloc Uni Éropa.

Bank Séntral Éropa (ECB)

Bank sentral Uni Éropa.

Éropa Unit Mata Artos (ECU)

A karinjang tina currencies anggota Uni Éropa.

Éropa Ékonomi Monetér Uni (EMU)

Salaku sistem integrasi antara anggota Uni Éropa, Ieu ngalibatkeun koordinasi kawijakan ékonomi jeung fiskal, sarta mata uang umum 'euro teh.

Euro ETF

Hal ieu dimaksudkeun salaku hiji bursa traded dana nu invests dina mata uang euro, boh langsung, atawa ku cara euro denominated instrumen hutang istilah pondok.

Euro Rates

Ieu teh ongkos dipikaresep dicutat pikeun alat tukeur Euro liwat hiji periode husus waktu.

Eurocurrency

Eurocurrency nyaéta mata uang disimpen di luar pasar imah na ku pamaréntah nasional atawa korporasi. Ieu lumaku pikeun alat tukeur wae jeung ka bank di nagara mana wae. Salaku conto; won Koréa Kidul: Pamendak hiji bank di Afrika Kidul, anu lajeng dianggap "eurocurrency". Ogé kawanoh salaku "euromoney".

Eurodollars

Eurodollars nu diartikeun deposit waktu diukur dina dollar AS, di bank di luar Amérika Serikat, ku kituna maranéhna teu datangna dina kaayaan yurisdiksi tina Federal Reserve. Salaku konsekuensi a deposit sapertos anu poko keur Perda teuing kirang ti, contona, deposit sarupa dina AS

Uni Éropa

Uni Éropa (EU) nyaéta grup nagara 28 nu ngoperasikeun salaku hiji bloc ékonomi sarta pulitik. Salapan belas nagara ayeuna nganggo euro jadi mata uang resmi maranéhanana. The Éropa Market Single didirikan ku nagara 12 di 1993, mun taat kana opat kawajibanana poko; gerak: barang, jasa, jalma jeung duit.

Panan margin kaleuwihan

Duit disimpen kalayan FXCC nu teu dipaké pikeun margin ngalawan posisi kabuka aya.

nukeuran

Dina hubungan exchanging transaksi finansial, hiji bursa umumna diartikeun lokasi fisik dimana instrumen anu traded sarta mindeng diatur. Conto: Bursa Saham New York, di Chicago Déwan Trade.

Control Exchange

Hiji sistem nempatkeun di tempat ku pamaréntah jeung bank sentral pikeun tujuan ngadalikeun inflows na outflows of devisa jeung alat, diantarana nya éta: lisénsi sababaraha currencies, kuota, auctions, wates, punggutan na surcharges.

Mékanisme Exchange Rate - ERM

Hiji mékanisme Nilai tukeur mangrupakeun konsép Nilai tukeur mata uang dibereskeun margins- sistem dirancang pikeun ngadalikeun laju ukar hiji mata uang urang relatif ka currencies lianna. Aya variability tina ongkos bursa mata uang dina wates teh margins. A mékanisme laju mata uang bursa mindeng disebut salaku semi ditangtukeun sistem mata uang.

Mata Artos aheng

A pedaran devisa pikeun alat tukeur kirang traded na disilihtukeurkeun. currencies aheng anu illiquid sarta kakurangan jero pasar, contona, euro jeung nu kituna traded dina jilid leuwih handap. Dagang hiji mata uang aheng mindeng tiasa tebih langkung mahal salaku tanda petik - nawar teh / menta nyebarkeun, nyaeta konsistén lega. Exotics teu gampang traded (atawa sadia) dina rekening brokerage baku. Conto currencies aheng kaasup baht Thailand sarta dinar Iraqi.

bubuka

Ieu nujul kana resiko pakait jeung fluctations dina harga pasar nu bisa ngakibatkeun untung atawa rugi poténsial.

F
pabrik pesenan

Ieu laporan dihasilkeun ku Biro Sénsus AS nyadiakeun rinci ti statistik manufaktur pemesanan non-awét sarta awét sarta ukuran Kotamadya Sukabumi, pesenan unfilled, sarta inventories sahiji pabrik domestik.

Pasar gancang

Gerakan gancang harga, atawa ongkos di pasar anu disababkeun ku hiji saimbangna asupan jeung paménta kaayaan tina pembeli jeung / atawa sellers, ogé dipikawanoh kaayaan hiji lamun pasar finansial anu ngalaman tingkat unusually luhur volatility, digabungkeun jeung dagang unusually beurat. Dina pratés kaayaan sapertos, atawa harga, bisa jadi gampang sadia ka klien dugi a dihanca pasar langkung tertib.

Fed Dana Rate

Ieu téh mangrupa laju dipikaresep di mana hiji organisasi depository lends dana diayakeun di Federal Reserve kana organisasi depository sejen sapeuting. Hal ieu dipaké pikeun ngalaksanakeun kawijakan moneter na mangaruhan parobahan duit suplai nu nyababkeun parobahan dina tingkat aktivitas dina ékonomi Amérika Sarikat.

Dana fed

balances Cash dicekel ku bank dina kadali maranéhanana lokal Federal Reserve Bank.

fed

Ieu mangrupakeun singketan pikeun Amérika Sarikat Federal Reserve Bank.

Komite Market Buka Federal

Ogé dipikawanoh salaku FOMC. Ieu awak individu nu mutuskeun kursus kawijakan moneter anu bakal dipigawé di Amérika Sarikat. The FOMC téh langsung jawab pegging laju dana Federal sarta laju diskon. Duanana ongkos nu boga pangaruh di ngadalikeun tingkat tumuwuhna suplai duit jeung tingkatan aktivitas ekonomi di Amérika Serikat.

Board Federal Reserve

Dewan tina Reserve System Wangon, ditunjuk ku Présidén AS pikeun istilah 14 taun, salah sahiji dewan ogé ditunjuk pikeun opat taun jadi lulugu dina.

System Federal Reserve

Sistem perbankan sentral di AS, ngawengku 12 Reserve Bank Wangon, ngadalikeun 12 distrik dina kontrol langsung ti Cagar Board Federal. Kaanggotaan tina fed téh wajib pikeun bank Chartered ku Comptroller of Mata Artos sarta pilihan pikeun bank Chartered kaayaan.

Fibonacci Retracement

Ieu mangrupakeun istilah anu digunakeun dina analisis téhnis nu nujul kana ngarojong sarta tingkat lalawanan koreksi hiji bisa pencét saméméh balik ka arah gerakan harga utama.

Eusian, atawa kaeusi

Ieu deal dieksekusi atas nama / on akun a klien urang salaku hasil tina hiji urutan klien. Sakali kaeusi, urutan anu teu bisa dibolaykeun, diralat, atawa waived ku klien nu.

eusian Harga

Ieu téh mangrupa harga di mana pesenan nu klien pikeun buka panjang atanapi pondok geus dieksekusi.

Quotation teguh

Ieu dirumuskeun salaku cutatan harga, dikirimkeun dina respon kana pamundut pikeun laju teguh, éta jaminan nawar atawa menta harga nepi ka jumlah nu dicutat. Ieu mangrupakeun harga di mana pihak quoting daék ngaéksekusi deal a, keur padumukan titik.

Sarat jeung Kaayaan fiskal

Pamakéan perpajakan jeung / atawa rangsangan salaku alat, pikeun ngalaksanakeun kawijakan moneter.

Kaping dibereskeun

Di handap ieu mangrupakeun tanggal kalénder bulanan sarupa tempat. Aya dua éntitas. Pikeun jentre salajengna ningali inpormasi dina kaping nilai.

Dibereskeun Exchange Rate

Ieu laju resmi diatur ku otoritas moneter. Éta laju mata uang nu diatur ngalawan mata uang atawa currencies sejen.

Ngalereskeun

Hal ieu dimaksudkeun salaku padika keur nangtukeun ongkos ku ngadegkeun laju nu balances pembeli mun sellers. proses ieu lumangsung boh sakali, atanapi dua kali poéan dina husus kali tangtu. Dipaké ku sababaraha currencies, utamana pikeun ngadegkeun ongkos wisata.

fix Protocol

The Émbaran Exchange Financial (ngalereskeun) protokol didirikan dina 1992 na eta mangrupa industri disetir olahtalatah standar pikeun ukar inpormasi patali transaksi jaminan na pasar.

Floating Nilai tukeur

Diartikeun hiji Nilai tukeur tempat harga mata uang diatur ku pasukan pasar diwangun dina asupan jeung paménta paralleled kalawan currencies lianna. Floating currencies anu poko keur campur ku otoritas moneter. Lamun aktivitas sapertos anu sering, ngambang dina ieu dipikawanoh salaku ngambang kotor.

FOMC

Komite Market Buka Wangon, nyaeta panitia dina Reserve System Federal diwangun ku anggota 12 nu disetél arah kawijakan moneter. The Announcements ngawartosan umum ngeunaan kaputusan dijieun dina ongkos dipikaresep.

Exchange luar nagri

Istilah "devisa" nujul kana dagang bursa off di mata uang asing, taya tunggal, terpusat, otorisasi sarta dipikawanoh bursa keur dagang forex. Istilah ogé bisa nujul ka dagang mata uang dina séntral kayaning IMM di Chicago Mercantile Exchange.

Swap devisa

Urus nu ngalibatkeun hiji beuli simultaneous na diobral dua currencies dina titimangsa husus dina laju sapuk dina waktu kacindekan tina kontrak, ogé dipikawanoh salaku 'leg pondok', dina tanggal hiji salajengna dina mangsa nu bakal datang dina laju anu sapuk dina waktu kontrak - 'leg panjang'.

Forex

"Forex" nyaeta ngaran pondok nu katampa keur devisa na ilaharna nujul kana dagang bursa off di mata uang asing.

Forex Arbitrage

Hiji strategi dagang dipaké ku padagang forex ngusahakeun mangpaatkeun bédana dina bedah pasangan mata uang. Butuh kauntungan tina nyebar béda nu ditawarkeun ku calo pikeun pasangan husus. strategi ngalibatkeun ngaréaksikeun gancang mun kasempetan.

jam pasar Forex

Dihartikeun salaku jam nalika pamilon pasar forex tiasa: meuli, ngajual, tukeran jeung speculate on currencies. Pasar forex anu kabuka 24 jam sapoé, lima poé saminggu. pasar Mata Artos ngagabungkeun: bank, pausahaan komersial, bank sentral, firms manajemén investasi, dana pager hirup, calo forex ritel na investor. Pasar mata uang internasional boga bursa sentral, éta ngawengku jaringan global séntral jeung calo. jam dagang Forex anu dumasar kana nalika dagang dibuka dina unggal nagara milu. Nalika éta pasar utama tumpang tindih; Asia, Éropa jeung di AS, volume pangluhurna dagang lumangsung.

Forex Pivot nunjuk

Ieu nujul kana susunan indikator, ilahar dipake ku padagang dinten guna nangtukeun gancang lamun sentimen pasar bisa ngarobah tina bullish mun bearish sabalikna. Dina basa sejen, eta dipake keur nangtukeun tingkat rojongan tur lalawanan. titik Forex pangsi nu diitung jadi rata tina: tinggi, lemah sareng nutup (HLC), ti sési dagang dinten saméméhna urang.

Forex Sumebarna tohan

Nyebarkeun tohan ngalibetkeun bets dina gerakan harga pasangan mata uang, anu nawar jeung harga nanya.

firms sumebar tohan maturan mata uang sumebar tohan cutatan dua harga, anu nawar jeung harga menta - sumebar. Padagang bet lamun harga sahiji pasangan mata uang bakal leuwih handap tina nu harga nawar, atawa leuwih luhur ti menta harga.

Forex Trading Robot

program dagang software komputer dumasar kana sinyal dagang teknis, anu ngabantu ngabedakeun nuliskeun dagang kanggo sapasang mata uang tinangtu iraha wae dibikeun. Forex robot, keur padagang eceran husus, anu mindeng mantuan nyoplokkeun unsur psikologis dagang.

Trading System Forex

Ieu bakal diartikeun dagang dumasar kana analisis keur ngabedakeun mésér, atawa ngajual hiji pasangan mata uang dina waktu husus, mindeng dumasar kana susunan sinyal dihasilkeun ku parabot analisis charting teknis, atawa acara warta fundamental na data. Sistim dagang A padagang urang umumna diwangun ku sinyal teknis nyieun Toko atawa ngajual kaputusan, anu sajarahna ngakibatkeun trades nguntungkeun maranéhanana.

Kontrak maju

Kadangkala dipake salaku hiji éksprési alternatif pikeun 'maju deal' atawa 'masa depan'. Leuwih husus pikeun arrangements jeung éfék anu sarua salaku deal maju antara bank jeung customer a.

maju Rate

ongkos ka hareup nu dicutat dina istilah titik ka hareup, ngalambangkeun bédana antara maju jeung ongkos titik. Pikeun ménta laju maju, sabalikna tina laju bursa sabenerna, titik maju anu boh ditambahkeun, atawa dicokot tina Nilai tukeur. Putusan jeung subtract atawa tambahkeun titik ditangtukeun ku diferensial antara pratés deposit pikeun duanana currencies aub dina urus. Mata base jeung laju dipikaresep luhur ieu potongan ka mata uang laju dipikaresep handap dicutat di pasar ka hareup. The titik maju nu dicokot tina laju titik. mata uang base laju dipikaresep handap nyaéta dina premium, nu titik maju nu ditambahkeun kana laju titik, dina urutan pikeun ménta laju ka hareup.

Chairil Anwar

Di handap ieu mangrupakeun faktor ekonomi makro di tingkat régional atawa nasional, nu katampa jadi ngabentuk yayasan kanggo nilai relatif mata uang a, ieu bakal kaasup faktor kayaning: inflasi, kamekaran, kasaimbangan dagang, deficit pamaréntah, sarta ongkos dipikaresep. Faktor ieu boga pangaruh dina populasi badag tinimbang anu pilih individu sababaraha.

Analisis fundaméntal

Metoda A dipaké pikeun ngukur nilai dasar tina hiji mata uang tinangtu dumasar dina warta utama dina indikator ekonomi, kawijakan pamaréntah, sarta sagala kajadian anu boga épék dina nagara mata uang.

FX

Ieu mangrupa akronim pikeun devisa, anu geus loba dipaké ayeuna.

FXCC

FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions, ngawengku dua éntitas: FX Tengah clearing Ltd tur Tengah clearing Ltd.

FXCC Demo Trading Platform

FXCC nyadiakeun program platform dagang demo, nu mangrupakeun replica fitur lengkep tina platform dagang FXCC keur dagang nyata. Platform dagang demo ngamungkinkeun FXCC klien jadi akrab jeung pungsi sarta fitur nu dagang platform sabenerna urang, tanpa risking Ibukota sagala ku executing trades kaserang. platform nu teu ngalibetkeun poéna atanapi kontrak sabenerna, kituna sagala kauntungan, atawa leungitna dihasilkeun ku ngagunakeun platform nu mangrupa maya. Éta mastikeun pikeun tujuan démo wungkul.

Dokumén Panyingkepan Risk FXCC

The Panyingkepan Risk FXCC outlines resiko aub nalika kaayaan di CFDs sarta pikeun mantuan klien dina nyokot kaputusan investasi dina hiji basis informed.

G
G7

Dihartikeun salaku tujuh nagara industri anjog ka: AS, Jerman, Jepang, Prancis, Inggris, Kanada sareng Italia.

G10

Ieu teh G7 tambah: Bélgia, Walanda jeung Swédia, grup dikaitkeun jeung diskusi IMF. Swiss kadangkala (marginally) aub.

GBP

Pondok pikeun Britania Raya Pound.

bade Long

Dihartikeun salaku aksi tina meuli pasangan mata uang. Salaku conto; lamun hiji klien meuli eur / USD, maranéhna bakal jadi 'bade panjang' Euro.

bade Short

Ieu peta ngeunaan ngajual hiji pasangan mata uang. Salaku conto; lamun hiji klien dijual ka eur / USD, maranéhna bakal jadi 'bade pondok' Euro.

Standar emas

Ieu diartikeun sistem moneter dibereskeun, ngabawah hiji pamaréntah jeung atawa bank sentral nangtukeun mata uang maranéhna nu bisa kalawan bébas dirobah jadi emas kusabab sipat dasar na. Cai mibanda kagunaan non-moneter, saba eta diperkirakeun ngaropéa hiji tingkat minimum paménta nyata. Ogé nujul kana sistem moneter kalapa kalawan bébas, nu emas, atawa kuitansi bank pikeun emas, meta salaku medium poko bursa.

Alus 'Til dibatalkeun (urutan GTC)

Hiji urutan mésér atawa ngajual kalawan harga dibereskeun nu terus jadi aktip nepika boh dieksekusi atawa geus dibatalkeun ku padagang nu.

Greenback

Ieu mangrupakeun istilah anu digunakeun dina jargon nu ngagambarkeun dollar kertas AS.

Kasar Produk Doméstik (PDRB)

Dihartikeun salaku total nilai sadaya barang sarta jasa nu dihasilkeun tina nagara liwat hiji periode husus waktu.

Produk Nasional kotor (GNP)

Ieu mangrupa inohong ékonomi sarua GDP tambah panghasilan earned ti kaluaran, panghasilan, atawa proceeds investasi earned mancanagara.

GTC

Tempo: Good 'Til dibolaykeun.

H
Palu

A candlestick nu dicirikeun ku pasagi kawas awak ku rumbah lila arah handap.

gagang

cecekelan diartikeun jumlah bagian sakabéhna hasil a cutatan harga, ngaleungitkeun decimals. Dina pasar devisa, cecekelan ogé nujul kana bagian tina harga keur dicutat nu némbongan dina duanana harga nawar jeung tawaran harga pikeun itungan. Salaku conto; lamun pasangan mata uang eur / USD ngabogaan nawar of 1.0737 jeung nanya ti 1.0740, cecekelan bakal 1.07; éta cutatan sarua boh nawar jeung harga nanya. Ogé mindeng disebut minangka "sosok badag" cecekelan mindeng dipaké salaku frase ka ngajelaskeun hiji tingkat looming nonjol, contona, ka DJIA approaching 20,000.

teuas Mata Artos

mata uang teuas ieu ogé dipikawanoh minangka mata uang kuat sarta mangrupa formulir paling hargana tina mata uang dina dagang internasional. Aranjeunna currencies sacara lega dicaritakeun global saperti bentuk pembayaran keur barang sarta jasa. currencies teuas umumna ngajaga stabilitas ngaliwatan période pondok tur pisan cair di pasar forex. currencies teuas dihasilkeun ti bangsa jeung lingkungan ekonomi jeung pulitik kuat.

Hawkish

The sentimen sahiji bank sentral keur intending nambahan ongkos dipikaresep, anu bisa balik dina hasil positif dina itungan.

Sirah na taktak

Hiji pola bagan dipaké dina analisis téhnis anu proposes a ngabalikeun of trend, contona, ti bullish mun bearish trend ngabalikeun.

Posisi Hedged

Eta ngalibatkeun nyepeng tina posisi panjang sarta pondok aset kaayaan sami.

Tinggi Frékuénsi Trading (HFT)

Ieu jenis dagang algorithmic kalawan volume badag simultaneous pemesanan, dijalankeun dina speeds pisan gancang.

Tinggi / Low

Pangluhurna harga traded atawa panghandapna traded harga pikeun hiji pakakas kaayaan keur dinten dagang hadir.

Pencét nawar teh

Ieu istilah dipake pikeun nerangkeun peta ngeunaan seller tina sapasang mata uang, nalika ngajual di sisi nawar pasar.

HKD

Ieu mangrupa singgetan mata uang pikeun dollar Hongkong (HKD), mata uangna Hong Kong. Hal ieu diwangun tina 100 cents, sering digambarkeun ku simbol $, atawa HK $. Tilu ngaluarkeun catetan bank Cina gaduh otoritas pikeun ngaluarkeun dollar Hong Kong, tunduk kana kawijakan pamaréntah Hong Kong. HK $ move ngaliwatan dana bursa pamaréntah ngayakeun dollar AS dina cadangan.

tempat

Dina hubungan dagang mata uang, ieu dihartikeun salaku meuli ti pasangan mata uang.

Indikator perumahan Pasar

Pasar pindah indikator ekonomi anu patali jeung perumahan, utamana di AS jeung Inggris, dumasar data perumahan diterbitkeun.

Dimimitian perumahan

Ieu jumlah proyék anyar padumukan konstruksi (imah milik pribadi) anu commenced mangsa sagala periode nu ditangtukeun waktu, biasana dicutat unggal bulan atawa keu.

I
Ichimoku, (ICH)

Ichimoku geus dirancang saméméh Perang Dunya II, salaku pasar finansial forecasting modél, trend di handap indikator recognizing pertengahan titik tina highs sajarah jeung lows leuwih rupa titik waktu. Tujuan indikator téh keur ngahasilkeun sinyal dagang sarua jeung nu dijieun ku averages pindah, atawa ku kombinasi Frendy. Ichimoku bagan garis nu dipindahkeun ka hareup dina jangka waktu, nyieun wewengkon rojongan tur lalawanan lega, berpotensi ieu ngurangan résiko tina breakouts palsu.

IMF

Monetér internasional ngadeg di 1946 dina urutan nyadiakeun gajian internasional istilah pondok tur sedeng.

Rates tersirat

Éta laju hasilna tina bédana antara laju titik sarta laju ka hareup kana transaksi anu.

Mata Artos Inconvertible

Hiji mata uang éta alatan aturan devisa atawa halangan fisik teu bisa disilihtukeurkeun keur mata uang sejen. currencies Inconvertible bisa konstrain tina dagang, alatan volatility utamana tinggi, atanapi ku sangsi pulitik.

langsung Quote

Hiji cutatan langsung nyaéta nalika USD mangrupa mata uang dasar pasangan jeung sanes mata uang cutatan. Kusabab USD mangrupa mata uang dominan di pasar devisa global, mangka biasana dipaké salaku alat tukeur jeung base currencies sejen, contona yen Jepang atanapi dollar Kanada nu dipaké salaku alat tukeur counter.

Industrial Produksi Index (IPI)

Hiji indikator ekonomi nu ukuran aktivitas pasar. Hal ieu diterbitkeun ku Federal Reserve Déwan AS dina dadasar bulanan na geus ngukur kaluaran produksi tina pertambangan, manufaktur, sarta Utiliti.

morosotna harga duit sabab loba pisan duit nu ngider

Diartikeun kebangkitan harga barang konsumén, langsung patali jeung ngurangan di kakuatan purchasing.

Awal margin sarat

Ieu diartikeun kasaimbangan margin minimum diperlukeun, dina urutan pikeun nyieun posisi kabuka anyar, dimana margin mimiti boga janten kurang atawa sarua jeung margin aya. Sarat margin awal bisa ditembongkeun salaku persentase (contona; 1% tina AS Jumlah posisi dollar), atawa bisa diitung ku rasio ngungkit.

Interbank Pasar

Pasar interbank diartikeun salaku leuwih counter pasar of dealers, dina dagang FX maranéhna bakal mangrupakeun nyieun pasar di devisa hiji sejen.

Rates Interbank

ongkos devisa dicutat antara bank internasional.

Dealer calo Inter

Ieu teguh brokerage operasi di beungkeut (atawa turunan OTC) pasar, akting salaku mediators antara dealers utama na trades antar dealer. Salaku conto; anggota tina Bursa Saham London, anu ngan diijinkeun nungkulan makers pasar, sabalikna tina masarakat umum.

Rates dipikaresep

jumlah muatan ngagunakeun duit. ongkos dipikaresep téh dipangaruhan ku ongkos diatur ku fed.

Parity Laju dipikaresep

Salaku konsekuensi fenomena ieu, diferensial laju dipikaresep jeung diferensial antara Nilai tukeur gancang sareng titik antara dua wilayah nu sarua. parity laju dipikaresep nyambungkeun: ongkos dipikaresep, ongkos bursa titik ongkos devisa.

pipilueun

Ieu mangrupa aksi ku sentral anu mangaruhan ajén mata uang na, ngajual atawa meuli mata uang asing di tukeran pikeun hiji domestik sorangan, sakumaha usaha pangaruh Nilai tukeur.

Posisi Intraday

Digolongkeun kana posisi ngajalankeun ku klien tina FXCC dina poé. Biasana kuadrat ku nutup éta.

ngawanohkeun calo

Disebut salaku jalma, atawa hiji éntitas légal nu nawarkeun nasabah ka FXCC, mindeng di balik pikeun santunan dina watesan fee per urus. Introducers anu dicegah tina narima dana margined ti klien maranéhanana.

J
ngambang gabungan

Hal ieu dimaksudkeun salaku deal ku nu grup currencies tetep hubungan tetep relatif ka silih, dimana currencies maranéhna mindahkeun babarengan relatif ka mata uang sejen kondisional ka asupan jeung paménta kaayaan di pasar bursa. Bank sentral milu dina perjangjian ieu ngajaga ngambang gabungan ngaliwatan meuli jeung ngajual currencies silih urang.

JPY

Ieu mangrupa singgetan mata uang pikeun yen Jepang (JPY), mata keur Jepang. yen nu ngandung 100 sen, atawa 1000 Rin. Yen anu mindeng digambarkeun (salaku simbol a) ku hurup kapital Y, dua garis horizontal ngaliwatan pusat.

K
Mata Artos konci

Diartikeun mata uang nu dipaké salaku rujukan dina transaksi internasional sarta lamun netepkeun ongkos bursa. bank sentral tetep currencies konci dina cadangan jeung dollar AS katempona mata uang konci paling dominan di dunya.

Keltner Channel (KC)

The Keltner Channel ieu dimekarkeun sarta dijieun di 1960 ku Chester W. Keltner na diulas dina bukuna "Kumaha Ka Jieun Money di komoditi". Keltner Saluran plot tilu garis, nu diwangun ku hiji: rata pindah basajan, kalawan pita luhur jeung handap plotted luhur jeung handap rata pindah ieu. Lebar pita (nyieun saluran), dumasar kana faktor pamaké disaluyukeun dilarapkeun kana rata-rata Leres Range. hasilna ieu ditambahkeun kana na dicokot ti tengah pindah rata garis.

buah kiwi

Slang keur dollar Selandia Anyar.

KYC

Nyaho Palanggan anjeun, ieu prosedur minuhan dituturkeun ku firms brokerage kayaning FXCC.

L
Anjog na katinggaleun indikator

Ampir kabeh (mun teu kabeh) indikator teknis lag, maranéhna ulah mingpin; aranjeunna teu nawiskeun buktina yen, contona, pasangan mata uang bakal kalakuanana cara di luhur tangtu. Sababaraha analisis fundamental bisa ngakibatkeun, nunjukkeun yen eta tiasa janten indikasi maju tina acara. Hiji survey ti pamakéna meuli kabiasaan di mangsa nu bakal datang bisa nunjukkeun kaséhatan sektor ritel. Hiji survey ti awak konstruksi perumahan bisa nyadiakeun bukti komitmen anggota maranéhna pikeun nyusunna langkung imah. Survey CBOT nunjukkeun padagang komitmen geus dijieun mésér na dagangan instrumen finansial tangtu.

Kénca-leungeun Sisi

Ngajual alat tukeur dicutat, ogé katelah nyokot harga nawar tina cutatan anu.

lembut légal

Nilai tukeur nagara leuwih ', nu tos dikenal ku hukum salaku padika resmi pembayaran. Mata nasional dianggap jadi otorisasi lembut dina kalolobaan nagara, sarta geus dipaké mayar nu liability swasta atawa publik, kitu ogé pikeun minuhan commitments finansial. A creditor ieu obligated narima lembut légal arah repayment hutang a. lembut légal geus dikaluarkeun ku awak nasional otorisasi, kayaning di Khazanah AS di Amérika Serikat jeung Bank of England di Inggris.

ngungkit

Ieu kontrol hiji posisi notional badag, ngaliwatan pamakéan jumlah leutik ibukota.

hutang

Liability mangrupa kawajiban pikeun nganteurkeun hiji jumlah mata uang dina titimangsa dieusian di mangsa ka counterparty nu.

LIBOR

The London Inter-Bank ditawarkeun Rate.

wates Orde

A urutan wates bisa dipaké pikeun nempatkeun dagang ka asupkeun pasaran kalawan harga pre-tangtu. Sakali harga pasar nepi ka harga pre-set, urutan anu bisa jadi micu (a urutan wates teu ngajamin yén urutan nu bakal dieksekusi) di harga wates harga rms. Ieu bisa lumangsung, alatan volatility di pasar anu pasaran nepi ka harga wates jeung geura retreats deui ti tingkat harga wates, kalayan volume pisan saeutik traded. Saterusna, urutan wates bisa jadi teu jadi micu jeung bakal tetep aya dina pangaruh dugi ka waktos eta bisa dieksekusi atanapi dugi klien nu sukarela cancels ordo.

wates Harga

Ieu harga nu klien nu hususna nalika nempatkeun hiji urutan wates.

Chart garis

Bagan garis basajan nyambungkeun harga tunggal periode waktos nu dipilih.

barang encer

Ieu teh kaayaan dina pasar dimana aya Jumlah cukup volume keur traded, guna gampang meuli, atawa ngajual instrumen umumna on (atawa deukeut) harga dicutat.

Liquidation

Didefinisikeun salaku urus nu offsets, atawa nutup kaluar hiji posisi saméméhna ngadegkeun.

Liquidation Level

Sakali akun klien urang teu gaduh dana cukup pikeun nyekel posisi dibuka, liquidation baris lumangsung dumasar kana tingkat akun husus anu baris liquidate posisi dibuka dina harga pangalusna sadia dina waktu tinangtu. A klien bisa nyegah liquidation tina akun na posisi ku cara depositing margin tambahan kana akun, atanapi ku nutup kaluar aya posisi kabuka (s).

Liquidity

Ieu istilah dipake pikeun nerangkeun jumlah volume sadia mésér, atawa ngajual dina titik dina waktos.

London Spot Fix

Salaku hasil tina telepon konprensi tina London Emas kolam renang (Scotia-Mocatta, Deutsche Bank, Barclays Capital, Societe Generale na HSBC), harga per ounce di logam mulia, kayaning emas, pérak, platinum jeung palladium diatur dina poean dadasar dina 10: 30 (London am fix) jeung 15: 00 GMT (London pm fix). The London harga titik fix dianggap dibenerkeun sakali telepon konprensi terminates.

Long

Lamun klien dibuka hiji posisi anyar meuli pasangan mata uang, eta dianggap yén manéhna indit 'panjang'.

Loonie

Dealer na slang istilah pikeun pasangan mata uang USD / CAD.

Lot

Didefinisikeun salaku Unit dipaké pikeun ngukur nilai urus a. Transaksi anu dimaksud ku Jumlah kavling traded, tinimbang ku nilai moneter maranéhanana. Ieu mangrupakeun istilah dagang baku ngarujuk kana hiji guna Unit 100,000.

M
Frendy, Pindah Rata-rata Konvergen na Divergence

Ieu mangrupa indikator nu mintonkeun sambungan antara dua averages pindah na kumaha aranjeunna interaksi lamun robah harga. Éta trend di handap indikator moméntum.

pangropéa margin

Ieu margin panghandapna diperlukeun, nu hiji klien kudu boga di FXCC, dina urutan tetep kabuka, atawa ngadukung hiji posisi kabuka.

Pasangan utama

pasang utama nujul kana pasang mata uang nu paling traded di pasar forex, kayaning eur / USD, USD / JPY, GBP / USD, USD / CHF. Ieu pasangan mata uang utama ngajalankeun pasar forex global, nu USD / CAD tur pasang AUD / USD ogé bisa dianggap salaku jurusan, sanajan pasangan ieu umumna dipikawanoh salaku "pasang komoditi".

Produksi Manufaktur

Éta kaluaran jumlahna aya sektor industri pengolahan dina inohong Produksi Industrial.

Akun Forex junun

Ieu is a term used lamun bakal manajer duit pikeun dagang fee on akun klien 'di metoda sarupa Ngiring hiji panaséhat investasi, guna ngatur hiji akun investasi di, contona, equities.

margin Telepon

Margin Telepon lumangsung nalika tingkat margin klien 'pakait ka 100% sakumaha diatur ku FXCC. klien nu boga pilihan pikeun nambahkeun leuwih dana guna minuhan sarat margin sarta nyingkahan gaul Out atanapi tiasa nutup trades sahenteuna nguntungkeun.

Wates

Ieu diartikeun jumlah total kas customer pledged ngalawan posisi kabuka nu digabungkeun.

Margin na ngungkit nu interconnected. Nyaéta, handap ngungkit, nu luhur margin nu

Diperlukeun pikeun ngajaga hiji posisi dibuka sabalikna. Matematis dikedalkeun; margin = buka posisi / dagang rasio ngungkit maksimum. Salaku conto; a USD / CHF posisi 100,000 USD di rasio ngungkit dagang maksimum 100: 1, baris merlukeun pledged margin sarua 100,000 / 100 atanapi $ 1,000. Keur ngitung margins keur pasang mata uang, dimana USD sanes dasar (kahiji) mata uang (misalna eur / USD, GBP / USD) jeung crosses (eur / JPY, GBP / JPY), sarta jumlah mata uang counter ieu firstly dirobah jadi USD, ku ngagunakeun Nilai tukeur rata (s). conto; lamun nasabah hiji mundut 1 loba eur / USD, nalika hargana 1.0600. Ku alatan éta, 100,000 eur sarua 100,600 USD. ratio ngungkit $ 100,600 / 100 = $ 1,006.00

Tutup pasar

Istilah ieu dipaké pikeun waktu husus dina dinten nalika pasar nutup, nu 5 PM Est on Jumaah keur calo titik forex.

Jerona pasar

Ieu nembongkeun Toko / ngajual pemesanan di pasar pikeun pakakas husus.

palaksanaan pasar

Umumna dipaké ku STP na ECN brokerages, ieu téh mangrupa metoda palaksanaan lamun padagang teu dijamin keur nangtukeun harga observasi dina layar tina terminal, tapi dijamin mun meunang perdagangan dieksekusi. Aya henteu ulang tanda petik kalayan jenis ieu palaksanaan.

pasar ker

A maker pasar diartikeun hiji jalma, atawa teguh otorisasi mun nyieun jeung mertahankeun pasar di hiji alat ukur.

Orde pasar

A urutan pasar dianggap salaku hiji urutan mésér, atawa ngajual hiji pasangan mata uang dipilih, di harga pasar ayeuna. pemesanan pasar nu dieksekusi dina harga ditampilkeun dina momen pamaké clicks tombol 'mésér / ngajual'.

Laju pasar

Ieu cutatan ayeuna pasang mata uang 'pikeun nu salah mata uang bisa disilihtukeurkeun pikeun sejen sacara real waktu.

Risk pasar

Ieu nujul kana resiko nu bisa timbul ti pasukan pasar, contona, asupan jeung paménta nu jadi hasilna ngabalukarkeun nilai hiji investasi pikeun turun naek.

pasar Trading

Ieu teh istilah dipaké pikeun ngagambarkeun hubungan total equity, versus equity gratis.

kadewasaan

Diartikeun tanggal pikeun pakampungan pikeun urus nu tos ditangtukeun dina waktu ngasupkeun kana kontrak.

Maksimum Trading ngungkit Rasio

Ngungkit dinyatakeun salaku rasio, sadia pikeun muka posisi anyar. Hal ieu ngamungkinkeun para padagang pikeun nuliskeun pasaran kalawan trades volume leuwih luhur ti deposit awal nyalira bakal ngidinan. Salaku conto; nisbah ngungkit of 100: 1 ngamungkinkeun hiji klien kamampuhan pikeun ngadalikeun hiji posisi pisan $ 100,000, kalawan $ 1,000 of margin ($ 100,000 / 100 = $ 1,000).

mikro Lot

Éta nu pangleutikna ukuranana Unit kontrak di dagang Forex nu sarua jeung unit 1,000 sahiji mata uang basa.

kavling mikro ngaktipkeun padagang novice dagangan di increments leutik sarta kituna ngurangan résiko maranéhanana nyata.

Akun mikro

Dina akun mikro, klien nu bisa dagang kavling mikro, sahingga tipe akun ieu biasana populer di kalangan padagang novice dimana aranjeunna tiasa dagangan saeutik.

Akun Mini Forex

tipe akun ieu nyandak padagang nuliskeun pasaran kalawan posisi tina 1 / 10 ukuran tina pisan baku.

mini Lot

Mini pisan ngabogaan ukuran dagang mata uang tina 0.10, dimana nilai hiji pip lamun dumasar dina USD sarua keur $ 1.

Pasangan Mata Artos minor

pasang mata uang leutik, atawa "ka minors" diwangun ku loba pasang mata uang sejen tur currencies cross. Contona, urang bakal mengklasifikasikan Euro ngalawan pound Inggris sacara (eur / GBP) salaku pasangan mata uang leutik, sanajan eta keur beurat traded sarta sumebar kabawa konsistén low. The New Zealand dollar versus nu Dollar AS (NZD / USD) bisa ogé digolongkeun salaku pasangan mata uang leutik, sanajan eta oge keur classed salaku "pasangan komoditi".

Trading eunteung

Ieu strategi dagang sahingga investor pikeun 'perdagangan eunteung' padagang forex sejen tur investor. Aranjeunna dasarna bakal nyalin trades investor séjén nu bakal nembongkeun dina akun dagang sorangan.

mom

Bulan-on-bulan. Singketan dipake keur ngitung robah persentase dina indéks salami periode bulanan.

Trading MOMO

istilah ieu dipaké nalika padagang kasebut tempo ngan arah jangka pondok tina gerakan harga, teu Chairil Anwar. strategi ieu dumasar ukur kana moméntum.

Pager hirup duit Pasar

pager hirup pasar uang mangrupakeun cara ngajaga ngalawan osilasi mata uang jeung ngamungkinkeun pausahaan pikeun ngurangan résiko mata uang nalika ngalakonan usaha ku parusahaan asing. Sateuacan ngalakonan transaksi a, nilai tukeur parusahaan asing bakal ngonci dina, ku kituna mun assure biaya tina transaksi hareup jeung ensures pausahaan domestik bakal boga harga éta bisa jeung daék mayar.

Pindah Rata-rata (MA)

Didefinisikeun salaku metoda smoothing susunan data harga / laju ku nyokot harga rata-rata rentang data tina nilai.

N
Pasar sempit

Ieu lumangsung nalika aya liquidity low di pasar tapi osilasi hébat harga sarta sumebarna tinggi. Dina pasar sempit umumna aya sababaraha low of nawar / menta nawaran.

Roll négatip

Diartikeun kapentingan négatif (swap) rolling leuwih hiji posisi sapeuting.

Neckline

Dina charting formasi pola, dasar hiji Kepala na Taktak atawa sabalikna anak.

Diferensial Laju Minat Net

Ieu beda di ongkos dipikaresep ti nagara dua currencies rupa-rupa. Contona, upami padagang hiji lila di eur / USD, teras anjeunna owns Euro jeung keur injeuman mata AS. Lamun titik laju hareup pikeun Euro téh 3.25% sarta titik / laju hareup dina AS nyaeta 1.75%, mangka diferensial dipikaresep téh 1.50% (3.25% - 1.75% = 1.50%).

Netting

Diartikeun metoda settling, ngabawah ngan béda dina currencies traded anu netep di nutup éta.

Posisi net

posisi Net nyaeta jumlah meuli atawa dijual nu teu counterbalanced ku posisi hiji ukuran sarua.

Worth net

Hal ieu dimaksudkeun salaku aset dikurangan Liabilities. Ogé bisa disebut aset jadi net.

New York Sidang

sési dagang antara 8: 00 AM Est '5: 00 PM Est. (New York sareng).

News Feed

Dianggap salaku format data anu digunakeun dina platform dagang pikeun nyadiakeun pamaké kalawan rutin eusi nu dianyarkeun.

Taya kaayaan meja (NDD)

FXCC mangrupakeun "euweuh beja kaayaan" forex calo. NDD diartikeun aksés unhindered ka pasar interbank, dimana currencies asing anu traded. calo Forex ngagunakeun modél kieu pesenan jalur liwat ka panyadia liquidity pasar, tinimbang kaayaan hiji panyadia liquidity tunggal. urutan A padagang urang geus ditawarkeun ka sababaraha panyadia, dina raraga neangan nu nawar paling kalapa jeung nanya harga.

sora

Ieu mangrupakeun istilah anu dipaké pikeun nangtukeun gerakan harga nu tangtu nu teu bisa dipedar ku faktor fundamental atawa teknis.

Non-Ladang sidik

data statistik dikumpulkeun ku Biro AS Statistik Buruh atomna data sidik keur mayoritas Amérika Serikat. Teu kaasup: tukang tani, pagawé rumah tangga pribadi, atawa pagawé organisasi nirlaba. Ieu mangrupakeun indikator fundamental dileupaskeun bulanan.

Niley Notional

nilai Notional dina alat finansial aya nilai a posisi dina watesan dollar.

NZD / USD

Ieu téh mangrupa singketan pikeun dollar Selandia Anyar jeung pasangan mata uang dollar AS. Ieu portrays ka padagang jumlah dollar AS diperlukeun pikeun tapi dollar Selandia Anyar. Dagang nu NZD / USD pasangan mata uang ieu mindeng disebut minangka "dagang nu Kiwi".

O
OCO Orde (Salah Bolay Orde lianna)

Hiji tipe urutan mana eureun jeung wates urutan diatur dina waktu nu sami sareng upami boh dagang geus dieksekusi, hiji sejenna bakal dibatalkeun.

tawaran

Ieu harga di mana dealer a keur néangan keur ngajual alat tukeur hiji. tawaran disebut oge menta harga.

Pasar ditawarkeun

Éta kaayaan anu bisa lumangsung di pasar forex, nu biasana samentara sarta ngagambarkeun kajadian dimana jumlah padagang ngajual hiji alat ngaleuwihan jumlah padagang daék meuli.

Offsetting urus

Ieu dagang anu boga fungsi jang ngaleupaskeun, atawa ngurangan sababaraha, atanapi sadaya resiko pasar dina posisi kabuka.

heubeul Lady

nona heubeul Threadneedle Street, hiji istilah pikeun bank sentral Inggris.

Akun Omnibus

Ieu mangrupa akun Ditengah dua calo mana rekening individu jeung transaksi anu ngagabung dina hiji akun omnibus, tinimbang ditunjuk nyalira. The futures sudagar baris muka akun ieu kalawan parusahaan sejen, dimana ngolah nguruskeun JEUNG KOPERASI dina ngaran wadah akun nu dipigawé.

Saham Mata Artos online

Diartikeun hiji sistem online permitting bursa of currencies bangsa '. pasar Forex nyaeta desentralisasi sarta éta jaringan komputer nu nyambung bank, séntral mata uang online tur calo forex anu ngawenangkeun keur pangiriman ti currencies traded.

Di luhur

Ngusahakeun pondok pasar, di harga pasar ayeuna.

Buka Minat

Sakabéh jumlah kontrak unsettled dicekel ku pamilon pasar di ahir unggal dinten dagang.

Buka Orde

Hal ieu dimaksudkeun salaku hiji urutan anu bakal dieksekusi sakali ngalir pasar na nepi ka harga nyatakeun.

Buka Posisi

Sagala posisi nu geus dibuka ku padagang nu teu acan ditutup ku hiji deal sarimbag atawa sabalikna ti ukuran sarua.

Buka jandela Posisi

The FXCC jandela nu mendemonstrasikan sagala posisi klien arus anu muka.

Urutan (s)

Tarekat anu diartikeun hiji instruksi ti klien pikeun boh meuli atawa ngajual hiji pasangan mata uang husus, ngaliwatan platform dagang FXCC. Pemesanan bisa diatur bisa micu ogé, sakali harga pasar ngahontal harga pre-ditangtukeun éta klien urang.

OTC Margined devisa

Ngaliwatan counter (kaluar bursa) pasar devisa, nu pamilon pasar, kayaning FXCC sarta klien, asupkeun kana kontrak pribadi disawalakeun, atawa transaksi sejenna langsung saling, nu margin keur disimpen na pledged ngalawan posisi beredar.

Ekonomi Overheated

Hiji kajadian lamun nagara boga pertumbuhan ékonomi alus leuwih hiji periode nu lila, hasilna mangrupa paménta agrégat tumuwuh nu teu bisa dirojong ku kapasitas produktif bisa nyanghareupan ékonomi overheated, nu biasana jadi hasil dina ngaronjat ongkos dipikaresep sarta inflasi luhur.

Posisi sapeuting

Diartikeun deal ti dinten dugi dinten bisnis salajengna.

P
Parity

Parity lumangsung nalika harga hiji asset cocog harga asset sejen, contona; lamun salah euro sarua salah dollar AS. A "harga parity" konsep ogé dipaké pikeun jaminan na komoditi, upami dua aset boga hiji nilai sarua. padagang beungkeut convertible jeung investor bisa make konsep harga parity, dina urutan pikeun nangtukeun lamun éta mangpaat pikeun ngarobah hiji beungkeutan kana equities.

Pip

A pip diartikeun gerakan harga pangleutikna nu laju bursa dibikeun ngajadikeun, dumasar konvénsi pasar. Paling pasang mata uang utama anu dibanderol opat tempat decimal, anu robah pangleutikna nyaéta yén sahiji titik decimal panungtungan. Kanggo sabagéan ageung pasang, ieu teh sarua jeung 1 / 100 of 1%, atanapi salah dadasar titik.

Niley Pip

The patut unggal pip dina perdagangan dibikeun, nu dirobah jadi mata uang akun padagang urang.

nilai Pip = (salah pip laju / tukeur).

pending pesenan

Ieu dianggap salaku pesenan unsettled masih pending jeung ngantosan bisa dieksekusi, di harga ditangtukeun ku klien nu.

Risk Pulitik

Paparan ka parobahan kawijakan pamaréntah anu bisa mibanda hiji konsekuensi lawan dina posisi hiji investor urang.

titik

osilasi minimum atawa kanaékan pangleutikna di pergerakan harga.

posisi

Diartikeun total commitments nu netted dina mata uang dibikeun. A posisi tiasa boh datar, atanapi kuadrat (euweuh paparan), lila, (leuwih mata uang meuli ti dijual), atanapi pondok (leuwih mata uang dijual ti meuli).

positif Roll

Net positif (swap) minat ngajaga posisi dibuka sapeuting.

Pound Sterling (Cable)

rujukan séjénna pikeun pasangan GBP / USD.

harga

Harga dina nu hiji asset atawa mata uang kaayaan bisa dijual atawa meuli.

harga Channel

channel harga kabentuk ku cara nempatkeun dua garis paralel dina chart pikeun alat nu dipikahoyong. Gumantung kana naha gerak pasar, saluran bisa naek, nurun atawa horizontal. Garis anu dipaké pikeun nyambungkeun highs jeung lows, dimana garis luhur ngagambarkeun tingkat lalawanan jeung garis handap ngagambarkeun tingkat rojongan.

harga Feed

Ieu aliran data pasar (real time, atanapi ditunda).

harga Transparansi

Depicts tanda petik pasar nu tiap sarta unggal pamilon pasar boga aksés sarua.

harga Trend

Dianggap salaku gerakan ajeg harga dina arah nu tangtu.

Perdana Rate

Éta laju dipaké pikeun ngitung ongkos lending ku bank di AS.

Produser Harga Index (PPI)

PPI ukuran parobahan harga di tingkat borongan of a karinjang dibereskeun ibukota, nyéwa produksi konsumen alus dicokot on ku produser, sarta tindakan minangka hiji indikator parobahan harga ritel forthcoming.

untung nyokot

The nutup atanapi unwinding tina posisi di raraga ngawujudkeun untung.

Purchasing Gerentes Index (PMI)

Hiji indikator ekonomi nu ukuran kakuatan ekonomi sektor industri pengolahan. Ku ngumpul survey bulanan tina approx. 300 executives purchasing, éta nyadiakeun informasi ngeunaan kaayaan bisnis jeung meta salaku alat pembuatan kaputusan pikeun manajer.

PSAR, Parabolic gaul jeung Reverse (SAR)

Ieu mangrupa indikator anu digunakeun keur ngartikeun labuh eureun pikeun posisi pondok tur panjang. SAR mangrupakeun sistem handap trend.

Q
QoQ

Saparapat-on-saparapat. Singketan dipake keur ngitung robah persentase di sagala rupa indéks.

Easing Wanayasa

Éta kawijakan moneter dipaké ku Bank Séntral mun nurunkeun ongkos dipikaresep jeung ningkatkeun suplai duit ku purchasing jaminan ti pasar. proses ieu boga tujuan pikeun langsung ngaronjatkeun belanja swasta di ékonomi jeung balik inflasi nepi ka tujuan.

harga

Diwangun ku nawar jeung ménta sapasang mata uang.

Quote Mata Artos

Salaku dagang Forex ngalibatkeun pasangan mata uang, mata uang cutatan ngawakilan mata uang kadua di pasangan teh.

Salaku conto; kalawan eur / GBP, pon Inggris urang teh alat tukeur cutatan jeung euro mangrupa mata uang basa. Dina tanda petik langsung, anu mata uang dicutat sok mata uang asing. Dina tanda petik langsung, anu mata uang cutatan sok mata uang domestik.

R
rally

Ieu mangrupakeun jaman neraskeun tina kanaékan harga hiji asset.

jajaran

Rentang bisa dihartikeun salaku béda antara luhur jeung harga low of a mata uang, keuna ka hareup atawa indéks salami periode waktu tinangtu. Ieu oge hiji indikasi tina volatility harga asset.

rentang Trading

dagang rentang nangtukeun lamun hargana fluctuates dina hiji saluran sarta ngagunakeun analisis téhnis, pangrojong sarta lalawanan tingkat utama bisa dicirikeun, sahingga hiji padagang trend nyieun putusan boh dibeuli atawa jual jeung alat gumantung lamun hargana téh deukeut handapeun saluran atanapi deukeut luhur.

Meunteun

Diartikeun harga hiji mata uang dina watesan sejen, ilaharna ngalawan USD.

Direalisasikeun P / L

Ieu nu untung jeung rugi dihasilkeun tina posisi katutup.

potongan harga

Didefinisikeun salaku ngabalikeun duit tina bagian tina pembayaran aslina keur sababaraha layanan (misalna Forex komisi / sumebar potongan harga).

resesi

Resesi nujul kana lumangsungna nalika ékonomi hiji nagara ieu slowing na thee nyaéta turunna di aktivitas bisnis.

Pasar diatur

Ieu pasar nu geus diatur, biasana ku agénsi wewenang nu isu sababaraha tungtunan tur larangan dirancang ngajaga investor.

Relatif Meuli Power Parity

Lamun harga di nagara bisa rupa-rupa pikeun produk anu sarua dina laju sabanding sarua leuwih waktos nambahan. Alesan pikeun bédana harga bisa ngawengku: pajeg, waragad pengiriman barang sarta varian kualitas produk.

indéks kakuatan relatif (RSI)

A osilator moméntum, anu mangrupakeun indikator anjog. Ukuran kakuatan jeung kalemahan nurutkeun nutup harga dina periode dagang nu dieusian.

Reserve Bank of Australia (RBA)

Bank Séntral Australia.

Reserve Bank of New Zealand (RBNZ)

Bank Séntral Selandia Anyar.

Ulang cutatan

Hiji situasi pasar nu lumangsung nalika hiji investor initiates dagang kalawan harga nu tangtu, tapi calo nu mulih paménta sareng cutatan béda. FXCC nyadiakeun klien na kalawan wasa langsung ka model Forex ECN cairan nu sagala klien laun aksés sarua jeung pasar cairanana sarua jeung trades nu dieksekusi instantaneously, tanpa reureuh wae atanapi deui -quotes.

Aset Reserve

Mindeng disebut "cadangan" ieu bisa dianggap: currencies, komoditi, atanapi Ibu finansial sejen, dicekel ku otoritas moneter. Salaku conto; bank sentral bisa make cadangan dina urutan pikeun ngabiayaan: imbalances dagang, ngadalikeun dampak fluctuations FX jeung alamat sagala isu sejenna bank sentral ngabogaan ngirimkeun keur. aset Reserve téh biasana cair jeung langsung dina kontrol otoritas moneter urang.

Reserve Mata Artos

Dianggap salaku ogé janten hiji mata uang aman-Haven. Hal ieu biasana dilaksanakeun dina jumlah badag ku bank sentral dina urutan ka dipake mayar kaluar commitments hutang internasional.

Lalawanan Point, atawa Level

Hal ieu dipaké dina analisis téhnis tur boh harga atawa tingkat nu bakal eureun hiji gerak laju devisa bade luhur. Lamun tingkat anu mungkir, mangka diperkirakeun yén harga alat bakal terus bade luhur.

Ritel Luar Exchange Dealer - RFED

Dina kasus dimana leuwih deui-counter dibeuli atawa ngajual instrumen finansial teu ngalibetkeun sagala séntral, individu atawa organisasi anu diperlukeun pikeun meta salaku counter-pihak. RFED tindakan dina transaksi ngalibetkeun futures kontrak, pilihan dina kontrak futures jeung kontrak pilihan kalayan peserta anu henteu pamilon kontrak layak.

Ritel Investor & padagang eceran

Nalika hiji investor / padagang anu meuli atawa ngajual jaminan, CFDs, currencies, equities, jsb keur / akun pribadi na dirina, anjeunna / manehna nu dianggap hiji investor ritel / padagang.

Ritel Index Harga (RPI)

Ieu mangrupakeun ukuran nu robah dina biaya barang sarta jasa ritel. Salian CPI, RPI oge ukuran inflasi sahiji nagara dibikeun.

Penjualan ritel

Salaku ukur ékonomi dasar konsumsi tur indikator kakuatan ékonomi.

Rates Revaluation

Ieu ongkos mata uang pasar (ti titik dina jangka waktu) dipake salaku nilai basa ku padagang mata uang keur ngabedakeun atanapi henteu untung, atawa rugi geus sadar kana poé. Laju revaluation umumna dianggap laju penutupan dinten dagang saméméhna.

Katuhu Hand Sisi

Pakait jeung ménta, atawa nawarkeun harga laju devisa. Salaku conto; on eur / GBP lamun urang ningali harga 0.86334 - 0.86349, sisi leungeun katuhu téh 0.86349. Sisi leungeun katuhu teh sisi nu hiji klien bakal meser di.

risiko

Diartikeun paparan ka robah pasti, anu variability tina mulih, atawa likelihood tina kirang ti mulih harepan.

Ibu résiko

Nalika dagang forex, padagang kedah pastikeun yén maranéhna moal risiko langkung dana ti dana cair sisihkan pikeun dagang. Ibukota résiko nujul kana jumlah padagang anu karasaeun teu nyaman jeung investasi nalika speculating dina pasangan mata uang.

Manajemén risiko

Hal ieu dianggap salaku analisa pasar forex na identifying karugian potensi anu bisa lumangsung kalawan investasi di, sahingga nerapkeun téknik dagang nu bisa mantuan dina nurunkeun résiko investasi.

premium résiko

premium résiko is a term used keur waragad atanapi biaya payable nu dipaké pikeun ngimbangan pihak pikeun nganut hiji résiko tangtu.

Rollover (swap)

Lamun posisi hiji dilaksanakeun sapeuting, sarta dipikaresep lumangsung mana klien nu bisa mayar atanapi earn dina posisi kabuka, gumantung kana laju dipikaresep pakait sareng eta. FXCC bakal debit atanapi kiridit akun klien urang gumantung kana diferensial laju dipikaresep antara alat tukeur basa jeung mata uang counter sarta arah posisi klien urang. Salaku conto; lamun klien nu geus lila sapasang mata uang salaku laju sapeuting keur mata uang basa leuwih luhur batan mata counter, klien bakal earn kiridit leutik pikeun posisi dilaksanakeun sapeuting. Lamun kaayaan sabalikna aya, mangka akun klien bakal debited keur bédana dina diferensial laju dipikaresep. Mun hiji klien nyaéta panjang hiji mata uang ngahasilkeun luhur, aranjeunna kedah nyandak kauntungan tina keur sanggup investasi na earn mulang luhur sapeuting ti aranjeunna kukituna kudu mayar keur pondok handap mata uang ngahasilkeun.

Ngajalankeun Posisi hiji

Diartikeun kalakuan ngajaga posisi kabuka kabuka, di antisipasi a gain spekulatif.

S
Aman Haven Mata Artos

Dina kali tina kaayaan nu teu tenang pasar atawa kaributan geopolitik, hiji investasi nu diantisipasi sakumaha tetep atawa ningkatkeun nilaina, anu disebut salaku 'Aman Haven'.

Urus Poé sarua

Didefinisikeun salaku urus nu matures dina dinten urus lumangsung.

Scalping

Diartikeun strategi ngamangpaatkeun parobahan leutik dina harga. padagang nu tiasa untung ku promptly muka tur nutup angka nu gede ngarupakeun posisi ti sesi dagang.

jual Wates

Ieu hususna harga panghandapna di mana nu diobral tina mata uang basa dina pasangan mata uang bisa dieksekusi. Ieu mangrupa raraga ngajual pasaran kalawan harga nu geus luhur dina harga ayeuna.

jual gaul

Ngajual titik nu eureun pesenan ditempatkeun di handapeun harga nawar kaayaan ayeuna sarta teu diaktipkeun dugi harga nawar pasar téh di, atawa sahandapeun harga eureun. Ngajual ngeureunkeun pesenan, sakali micu, jadi pesenan pasar keur ngajual dina harga pasar ayeuna.

jual Short

Ieu téh mangrupa diobral of a mata uang anu teu dipiboga ku seller.

Tanggal pakampungan

Ieu tanggal ku nu hiji urutan dieksekusi kudu netep ku mindahkeun tina instrumen, atawa currencies jeung dana antara meuli na seller.

pendek

Nujul kana sanggeus posisi dibuka nu dijieun ku ngajual alat tukeur hiji.

Slippage

Ieu lumangsung nalika aya volatility tinggi di pasar jeung dihartikeun salaku béda antara harga ekspektasi jeung harga nu éta disadiakeun di pasar jeung ieu dipaké sangkan ngaéksekusi dagang. Slippage teu kudu salawasna jadi négatip, sarta kalawan FXCC klien bisa ngalaman slippage positif, ogé katelah pamutahiran harga.

Paguyuban Di sakuliah dunya Interbank Financial Télékomunikasi (Swift).

Duit Mindahkeun JEUNG KOPERASI finansial séjén anu dipigawé ngaliwatan Swift, sakumaha anu kasebut platform komunikasi pikeun ukar informasi finansial.

lemes Pasar

Kajadian mun aya leuwih sellers ti pembeli, nu ngabalukarkeun harga low alatan surplus suplai leuwih paménta.

Canggih devisa Investor

Nalika hiji investor boga pangalaman sarta pangaweruh pasar devisa cukup, anjeunna / manehna diperkirakeun assess resiko tina hiji kasempetan investasi.

Risk daulat

Hal ieu disebut risiko lamun pamaréntah henteu atawa geus hoream bisa papanggih repayments hutang.

spekulatif

Dagang, contona, devisa anu spekulatif; euweuh jaminan anu jalma anu investasi di FX bakal untung ti pangalaman. Klién bisa leungit sakabéh margin maranéhanana disimpen, sahingga dagang FX kacida spekulatif. Maranéhanana devisa dagang wungkul kedah risiko ibukota nu dianggap ibukota resiko, diartikeun Jumlah anu lamun leungit moal bakal ngarobah gaya hirup nu klien urang, atanapi gaya hirup kulawarga maranéhanana sacara.

Spike

Hiji kajadian di pasar Forex diartikeun gerakan positif atawa négatif dina peta harga, nu biasana pondok-cicing.

Pasar Spot

pasar Spot geus diwangun dina mékanisme pikeun instrumen finansial nu traded geuwat sarta pesenan nu netep instan, salaku pamilon dina pasar titik forex teu nampa atawa nganterkeun mata uang fisik nu sipatna dagang.

harga titik / laju

Ieu harga hiji alat nu bisa dijual atawa nuju di pasar titik.

Basis Patempatan Spot

Ieu prosedur standardized pikeun padumukan transaksi devisa dimana tanggal nilai diatur 2 poé bisnis maju ti Tanggal Trade.

nyebarkeun

Beda antara harga tinangtu keur urutan saharita (menta harga) jeung diobral saharita (harga nawar) pikeun pasangan mata uang.

Stagflation

Ieu mangrupa masalah ékonomi aya dina nagara mana aya hiji inflasi tinggi sapanjang kalayan masalah pangangguran tinggi, ngabalukarkeun tumuwuhna ékonomi slow sarta rising harga.

alun-alun

kondisi lamun euweuh posisi kabuka sarta purchases nu klien sarta jualan nu di kasaimbangan.

baku Lot

A pisan baku dina istilah dagang forex, nya éta sarua jeung 100,000 unit sahiji mata uang basa dina pasangan mata uang dagang forex. A pisan standar nyaéta salah sahiji tilu ukuran pisan ilahar disebut, dua lianna nyaéta: mini pisan jeung mikro-pisan. A pisan standar nyaéta unit 100,000 tina sapasang mata uang, a mini pisan ngagambarkeun 10,000, a mikro-pisan ngagambarkeun unit 1,000 tina mata uang nanaon. Hiji gerak hiji-pip keur loba baku pakait sareng $ 10 robah.

Sterilization

Sterilization diartikeun salaku tipe kawijakan moneter, whereby bank sentral watesan efek tina inflows na outflows ibukota dina suplai duit domestik. Sterilization ngalibatkeun beuli atawa diobral aset finansial ku bank sentral efek tina campur devisa offsetting. Prosés sterilization manipulates nilai a mata uang relatif domestik ka sejen, ayeuna teh ngagagas di pasar devisa.

Sterling

pound Britania, disebutkeun katelah sambungan kabel lamun dagang pasangan mata uang GBP / USD.

stokastik

The stokastik (Stoch) nyoba normalize harga salaku persentase antara 0 na 100. Kalawan garis stokastik, dua garis nu plotted, anu gancang sarta garis stokastik slow. Ieu mangrupakeun indikator teknis osilasi populér dipaké ku para padagang ka Chow kakuatan tren.

Ngeureunkeun Orde Loss

Ieu urutan husus ditempatkeun ku klien pikeun nutup kaluar hiji posisi lamun ngalir harga dina arah nu lalawanan tina posisi ku jumlah nu tangtu pips. Dina kalolobaan kaayaan ngeureunkeun pesenan leungitna nu dieksekusi pas pasar ngahontal, atanapi mana ngaliwatan tingkat set eureun klien urang. Sakali dikaluarkeun, Urutan eureun bakal dilaksanakeun pending dugi ka eureun harga anu kahontal. Eureun pesenan bisa dipaké pikeun nutup kaluar posisi hiji (ngeureunkeun leungitna), ngabalikeun posisi, atawa pikeun muka posisi anyar. pamakéan paling umum pemesanan eureun nyaeta ngajaga hiji posisi nu aya (ku ngawatesan karugian, atawa mayungan gains unrealized). Sakali pasar hits, atanapi mana ngaliwatan harga eureun, ordo diaktipkeun (dipicu) jeung FXCC bakal ngaéksekusi ordo di harga hareup aya. Ngeureunkeun pesenan teu ngajamin palaksanaan di harga eureun. kaayaan pasar kaasup volatility sarta kurangna volume bisa ngabalukarkeun urutan eureun bisa dieksekusi kalawan harga béda ti ordo.

Eureun Level Harga

Ieu diartikeun hargana mana a klien diasupkeun hiji harga nu ngaktifkeun a urutan eureun leungitna.

Pangangguran struktural

Lamun dina hiji ékonomi aya hiji formulir langgeng panjang pangangguran, mangka disebut Pangangguran sakumaha Struktural. alesan nu bisa jadi alatan shifts fundamental dina ékonomi disababkeun ku rupa faktor, kayaning téhnologi, kompetisi jeung kawijakan pamaréntah.

tingkat rojongan

Éta nu dipaké dina analisis téhnis pikeun nandaan tingkat pikeun hiji asset dimana hargana diperkirakeun gaduh kasusah ka breach tur otomatis baris ngabenerkeun sorangan.

swap

A swap mata uang teh injeuman simultaneous na lending tina jumlah anu sarua ngeunaan hiji mata uang dibikeun dina laju bursa ka hareup.

Sweep / sweeping

Lamun klien tina FXCC ngabogaan P / L dina mata uang sejen lian ti dollar AS, anu P / L kudu dirobah di nutup unggal dinten bisnis kana dollar AS, dina hiji Nilai tukeur prevailing wanoh (dipikawanoh sabagé laju konversi ). Proses ieu disebut ngaranggitkeun sweeping. Nepi ka P / L disapu, nilai akun klien urang bakal turun naek rada (kaluhur atanapi kahandap), salaku hiji Nilai tukeur keur untung jeung rugi na mata uang parobahan. Salaku conto; lamun klien nu boga untung di yen, lamun nilai yen nu naék sanggeus posisi keur ditutup, tapi saméméh untung geus disapu kana dollar, nilai akun bakal robah. robah téh ngan dina jumlah kauntungan / rugi, kituna éfék kasebut minim.

Swift

Masarakat pikeun Interbank Dunya-lega Télékomunikasi nyaéta parusahaan dumasar Belgian nu nyadiakeun jaringan éléktronik global pikeun padumukan paling transaksi devisa. masyarakat oge jawab nu standarisasi dina Konci mata uang dipake keur kaperluan konfirmasi sarta idéntifikasi (ie USD = AS dollar, eur = The Euro, JPY = Yen Jepang)

dagang ayun

Ieu versi strategi dagang spekulatif ngayakeun posisi kabuka ti hiji (pikeun sababaraha poé) dina upaya untung tina parobahan harga, nu ilahar disebut 'swings'.

Swissy

slang pasar pikeun Swiss Franc, CHF.

T
Candak Untung Orde

Ieu mangrupa urutan ditempatkeun ku klien sareng harga pre-diartikeun yén sakali harga pasar nepi ka tingkat nu dipikahoyong, urutan anu bakal ditutup. Sakali urutan kasebut sadar, éta bakal ngahasilkeun kauntungan keur dagang dibikeun.

Analisis teknis

analisis téhnis migunakeun tren harga sajarah jeung pola dina usaha Prakira alam arah harga.

Koreksi teknis

Hal ieu dimaksudkeun salaku lumangsungna hiji serelek harga pasar lamun taya alesan dasar pikeun panurunan. Hiji conto bakal jadi lamun hargana mulih ka lalawanan penting sanggeus lila megatkeun ngaliwatan eta.

Sarat Trade

Babandingan antara ékspor sarta harga impor indéks nagara urang.

Indikator teknis

indikator teknis anu dipaké salaku upaya keur prediksi tren pasar nu bakal datang. Ieu mangrupa bagian penting tina analisis téhnis dipaké salaku pola chart tur nu dirancang pikeun nganalisis gerakan harga jangka pondok.

Pasar ipis

Hal ieu dimaksudkeun salaku pasar dimana aya teu loba sellers sarta pembeli, nu jadi konsekuensi a boga volume dagang low jeung liquidity sakabéh sahiji instrumen dagang keur leutik.

kutu

Ieu dirumuskeun salaku robah minimum dina harga, kaluhur atanapi kahandap.

Isukan hareup (Tom salajengna)

Isukan hareup ngalibatkeun posisi ditutup kaluar dina dinten bisnis husus di rate nutup lajeng ulang dibuka dinten handap. pangiriman nyaeta dua (2) poé sanggeus tanggal urus. Ieu téh mangrupa dibeuli babarengan jeung jual mata uang dina urutan ulah sagala pangiriman sabenerna itungan.

catetan lagu

Sajarah kinerja dagang, biasana didadarkeun salaku kurva ngahasilkeun.

Tanggal dagang

Ieu tanggal on nu dagang anu dipigawé.

deficit dagang

deficit dagang lumangsung nalika nagara boga leuwih impor ti ékspor. Ieu mangrupa ukuran ekonomi kasaimbangan dagang négatip na dicirikeun hiji outflow tina mata uang domestik ka pasar asing.

Trading

The dibeuli atawa jual sagala barang, jasa jeung instrumén kalayan pihak séjén. dagang Forex bisa dihartikeun salaku spekulasi dina parobahan dina laju currencies asing.

dagang meja

desks dagang nu ogé katelah 'kaayaan desks'. Éta tempat transaksi jual jeung dibeuli lumangsung sarta bisa kapanggih dina bank, pausahaan keuangan, jsb eta bisa nyadiakeun padagang jeung palaksanaan instan pemesanan maranéhanana.

platform dagang

Hiji aplikasi software dimana a klien bisa méré urutan sangkan ngaéksekusi urus a atas nama customer urang. FXCC-MT4 (MetaTrader 4) conto platform dagang.

labuh gaul

Labuh eureun ieu dipaké pikeun nangtayungan gains lumangsung ti dagang husus ku mulasara dagang dibuka tur sahingga mangrupa tuluyan tina gain (kauntungan) pikeun salami harga kasebut gerak dina arah nu dipikahayang. Ieu teu disetel dina jumlah single tapi perséntase dieusian.

transaksi

Ieu meuli, atawa jual, contona, jumlah devisa hasilna tina dijalankeunnana hiji urutan.

urus Cost

Ieu biaya meuli, atawa jual pakakas finansial.

Tanggal urus

Ieu tanggal on nu lumangsung dagang.

eksposur urus

Nalika pausahaan anu milu dina perdagangan internasional, anu resiko sipatna malik ka anu paparan urus, bisi yén ongkos mata uang bursa bakal ngarobah sanggeus éntitas geus diasupkeun kana commitments finansial.

trend

Arah pasar atawa harga, biasana patali jeung kecap: "bullish, bearish, atawa ka gigir" (ranging) jeung tiasa istilah pondok, istilah panjang atanapi tren saharita.

garis trend

Ieu wangun analisis téhnis (hiji indikator), ogé disebut regression sakumaha linier. garis trend berpungsi parabot statistik salaku basajan, Ngajalajah tren ku tina citakan gambar garis paling luyu peuntas: panghandapna, pangluhurna, atawa nutup na lawang harga.

elehan

Elehan mirip jeung harti volume sarta ngagambarkeun nilai total duit sagala transaksi nya éta dieksekusi dina periode waktu nu spesifik.

Dua-Jalan Harga

Ieu téh mangrupa cutatan nu nunjukkeun nawar jeung menta harga di pasar devisa.

U
Posisi uncovered

Ieu mangrupakeun istilah pikeun hiji posisi kabuka.

dina pangajen

Lamun laju bursa keur mata uang hiji handap parity kakuatan purchasing na, mangka dianggap undervalued.

laju pangangguran

The persén gaya kuli nu ayeuna kaluar proyék.

Unrealized P / L

Ieu mangrupakeun istilah pikeun kauntungan waktu nyata atawa rugi dibikeun di Nilai tukeur ayeuna. Contona, upami klien nu megatkeun balik log pikeun pasangan mata uang husus, anjeunna / manehna bakal perlu ngajual dina harga nawar jeung unrealized P / L mertahankeun dugi ka posisi dibikeun geus ditutup. Sakali ditutup, di P / L bakal boh ditambahkeun atawa deducted tina jumlah ditinggalkeun dina deposit, dina urutan keur nangtukeun tunai anyar dina jumlah deposit.

Uptick

Ieu teh cutatan harga anyar nu mangrupakeun di harga luhur versus nu cutatan harita.

Perdana Laju AS

laju dipikaresep teh dipake ku bank AS pikeun nambutkeun ka konsumén maranéhanana atawa padagang perusahaan perdana.

USD

Ieu nu lembut légal di Amérika Serikat ti Amerika, digambarkeun salaku USD nalika ngalakonan transaksi devisa.

USDX, Index Dollar AS

Indéks dollar (USDX) ukuran nilai tina dollar AS versus nilai a karinjang tina currencies of mitra dagang signifikan AS urang. Ayeuna, indéks ieu diitung ku factoring di ongkos bursa tina genep currencies dunya utama: euro teh, yen urang Jepang, dollar Kanada, pon Britania, krona Swedia sarta franc Swiss. euro teh boga beurat paling versus nu dollar dina indéks dina, constituting 58% tina nilai weighting, dituturkeun ku yen kalawan circa 14%. indéks nu dimimitian dina 1973 ku dasar 100, nilai saprak lajeng nu relatif ka base ieu.

V
V-Formasi

Éta pola dimaksud ku analis teknis, dimana eta kokotéténgan salaku sinyal hiji ngabalikeun trend.

nilai Tanggal

Éta tanggal nalika bursa of pangmayaran antara counterparts of a urus finansial lumangsung. Tanggal kematangan keur transaksi mata uang titik normalna mah dua (2) dinten bisnis ti lamun posisi kasebut dibuka.

VIX

VIX mangrupakeun simbol ticker keur CBOE volatility Index, hiji ukuran populér ti volatility tersirat of SPX pilihan indéks; nu VIX diitung ku Chicago Board Pilihan Exchange (CBOE). Lamun VIX bacaan téh tinggi lajeng investor jeung padagang tradisional yakin yén résiko dagang ieu elevated; yén pasar equity utama bisa jadi dina hiji periode transisi. The VIX nyadiakeun kami sareng tilu puluh dinten simpangan baku rata gerak taunan di SPX. Contona, hiji bacaan tina 20% bakal nyangka a 20% move, kaluhur atanapi kahandap, salila dua belas bulan hareup.

volatility

Dihartikeun salaku ukuran tina turun naek harga, nu bisa diukur ku ngagunakeun simpangan baku atawa varian antara mulih ti alat sarua.

jilid

Itungan jumlah total aktivitas dagang tina sabagean: equity, pasangan mata uang, komoditi, atawa indéks. Kadangkala kacida Hayu urang ogé dianggap salaku jumlah total kontrak traded beurang.

VPS

Diartikeun salaku "virtual server swasta". Dedicated aksés ka server jauh, anu ngamungkinkeun para padagang pikeun muka tur beroperasi EAs maranéhna jarak jauh, sangkan keur dagangan 24 / 5 dina ngurangan latency, tanpa needing boga komputer pribadi maranéhna switched dina. Ladenan ngaliwatan FXCC geus disadiakeun ku BeeksFX.

W
Pola ngaganjel Bagan

pola kieu sinyal nu sabalikna tina trend a, ayeuna ngawujud dina ngaganjel dina. Wedges anu sarupa bentukna segitiga, ngabogaan rojongan tur trend lalawanan garis. pola bagan Ieu pola jangka panjang nu nembongkeun rupa-harga narrowing.

Whipsaw

Didefinisikeun salaku kaayaan hiji pasar kacida volatile, nu gerakan harga seukeut ieu lajeng gancang dituturkeun ku ngabalikeun seukeut.

borongan Duit

Ieu ngagambarkeun kajadian nalika duit injeuman dina jumlah badag ti lembaga keuangan jeung bank, tinimbang saeutik langsung ti investor leutik.

Borongan Index Harga

Ieu harga hiji karinjang wawakil barang borongan sarta ukur robah dina harga di manufaktur sarta sebaran sektor ekonomi. Mindeng ngabalukarkeun indéks harga konsumen ku 60 mun 90 poé. Dahareun jeung harga industri anu mindeng didaptarkeun nyalira.

Poé ngagawekeun

Hiji dinten nalika bank di puseur finansial hiji mata uang urang nu muka pikeun bisnis, contona, liburan bank di AS, kayaning dinten pamuji sukur, bakal hartosna yén éta téh lain gawe beurang keur naon USD pasangan dicutat dumasar.

Bank Dunya

Ieu mangrupa lembaga keuangan internasional comprised anggota IMF anu mantuan dina ngembangkeun nagara anggota ku nyieun gajian mana ibukota swasta teu aya.

nu nulis

Dipikawanoh salaku grantor perdagangan atawa seller tina posisi mata uang.

Y
pakarangan

Hiji istilah slang jarang dipaké pikeun milyar.

Hasil

Dihartikeun salaku balik dina investasi ibukota.

ngahasilkeun kurva

Ieu mangrupakeun garis nu plot nu ongkos dipikaresep dina titik nu tangtu dina waktu mana instrumén boga kualitas kiridit sarua tapi pondok atawa kaping kematangan panjang. Hal ieu dipaké pikeun nyadiakeun hiji gagasan tina aktivitas ekonomi diperkirakeun dina mangsa nu bakal datang, kitu ogé parobahan laju dipikaresep.

YoY

Taun-on-taun. Singketan dipake keur ngitung robah persentase dina indéks leuwih hiji jaman taunan / keu.

Buka hiji FREE ECN Akun Dinten!

hirup demo
duit nu dipake di sahiji nagara

dagang Forex téh picilakaeun.
Anjeun bisa leungit kabeh ibu anjeun invested.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.