News Forex Live

FXCC strives tetep padagang FX kami terus informed ku penerbitan: megatkeun warta, pamanggih, fakta, Pekuncén, ngabejaan jeung sajabana di bagian warta FX urang. Urang ogé bakal tetep anjeun informed, ngaliwatan saluran média sosial urang, kalayan Tumbu ka sadaya publikasi urang.

Sakabéh padagang ngalaman bakal mere kasaksian sakumaha ka sabaraha makro acara ékonomi sarta dampak tinggi épék warta nilai mata uang. Naha anjeun scalper a; sugan ngagunakeun métode dagang otomatis tur Advisors ahli dagang di pasar FX, anu perlu meta dina kilat fashion gancang. Atawa anjeun padagang ayun; anu nyokot pendekatan leuwih dianggap sateuacan nutup atanapi reversing arah dagang, ngajaga kana luhureun acara warta mangrupa faktor kasuksésan kritis lamun dagang FX.



brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.