Forex tanda petik Table

Ieu dinamis, hirup, méja nyadiakeun wawasan transparan kana tanda petik pasar leres tur nyebar sadia dina mangsa jam pasar. Ngaliwatan STP kami (lempeng ngaliwatan processing) Modél, urutan anjeun dikirimkeun ka ECN kami (jaringan ngonpigurasi éléktronik), pikeun hiji cocok dagang saharita, dina kolam renang liquidity interbank urang. Salaku bisa jelas katempo, ieu tanda petik hirup téh dina fluks tetep robah, sakumaha anu pasar FX. Lamun anjeun nempatkeun hiji dagang, ngaliwatan platform dipilih, anjeun bakal meunang nu leres cutatan hirup pasar sarta sumebarna pangalusna sadia, teu dibereskeun, NGAMANIPULASI sumebar.

Di FXCC euweuh gangguan, misi kami mun geus meunang urutan anjeun ka pasar pas mungkin. Simkuring teu beroperasi model dagang "kaayaan meja" na urang ulah "ngadamel pasar" dina FX. urutan Anjeun diolah ngaliwatan modél dagang STP / ECN urang salaku epektip sabisa, mastikeun nu nuju dagang di manner sakumaha kacida profésional jéntré.

alat ieu bisa diasupan via Padagang Hub pikeun FXCC Panyekel akun urang.

Login ngakses kami parabot dagang FREE

Panawaran pikeun parabot bébas anjeun, saukur login ka Padagang Hub baca
Sarat & Kaayaan sarta nyieun pamundut anjeun.

Pariksa Tanda kutip Forex Live

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.