The Pentingna Analisis di Pasar Forex

Analisis pasar Forex asalna dina dua bentuk béda; analisis téhnis tur fundamental. Diskusi geus raged ti kalahiran dagang sakumaha nu analisis téh pangalusna, atawa naha padagang kedah employ kombinasi duanana disiplin, dina urutan keur nyieun kaputusan dagang langkung informed. The efcacy duanana analisis téhnis tur fundamental anu ogé dibantah ku naon anu dimaksud salaku "hipotesa efcient-pasar", nu nandeskeun yén harga pasar anu dasarna unpredictable.

Whilst diskusi geus lumangsung pikeun dekade sakumaha nu formulir analisis téh pangalusna, hiji masalah kabeh ahli dagang na analis bakal satuju kana éta duanana bentuk gaduh fitur sarta benefts nu bisa mantuan padagang. Analis ogé bakal satuju yen eta tiasa nyandak hirupna tina praktek tur aplikasi pikeun jadi profcient di boh, atawa duanana wangun analisis. Pamakéan nyatet frst analisis teknis éta deui dina 1700 urang ku padagang sarta padagang Belanda, whilst analisis candlestick disangka dimimitian di Cina dina abad ka, budi metoda dikembangkeun ku Homma Munehisa, pikeun nangtukeun paménta pikeun komoditi dasar kayaning béas.

Loba analis fundamental bakal ngilangkeun analisis téhnis, suggesting nu mayoritas indikator teknis bisa jeung teu dianggo, sabab indikator anu "fulflling diri na katinggaleun". Éta bisa ragu nu efciency jeung ajén indikator paling ilahar dipake saperti: Frendy, RSI, stochastics, DMI, PSAR (parabolic eureun jeung ngabalikeun), Bollinger pita jsb Sanajan kitu, aya nu loba padagang anu employ analisis téhnis di rencana dagang maranéhanana , anu bakal categorically nangtang nu maké indikator, jeung asupkeun na kaluar teh trades maranéhanana, sabenerna jalan. Henteu unggal waktu, tapi tina segi probabilitas jeung kinerja rata, analisis téhnis maranéhna gawéna cukup ogé leuwih waktos pikeun mastikeun aranjeunna geus ngembangkeun hiji rencana dagang kredibel tur strategi, "an tepi" salaku padagang mindeng nujul ka eta.

Sanajan kitu, éta ironis yén ampir sakabéh fundamental analis-padagang tetep bakal ngagunakeun wangun analisis téhnis, sanajan dina chart Relatip vanili, indikator gratis. Éta sugan bakal mutuskeun metoda tampilan harga naon maranéhna resep: candlestick, Heikin-Ashi, garis, pin-bar, jsb Atawa aranjeunna bakal ngagunakeun strategi cukup dasar dagangan kaasup: lows luhur, highs handap, pindah averages, sirah na taktak 'pola, fractals, pangsi titik, Fibonacci retracement na teken garis trend jsb Sakali sababaraha rumus ieu disimpen dina bagan a, bagan bisa ngungkaban sakumaha sibuk salaku bagan ngandung loba ti indikator afore-disebutkeun. Tur henteu itungan saperti ka tempat pikeun nempatkeun titik jeung nyandak proft pesenan wates ogé wangun analisis téhnis?

padagang analisis fundamental kitu malah dedicated masih kudu ngagunakeun analisis téhnis, aranjeunna ngan bakal resep kana konsentrasi dina warta, acara na data Kaluaran nyieun, atawa confrm kaputusannana. Sarta maranéhanana baris tetep abreast sadaya Kaluaran, sugan ku ngagunakeun Twitter, atawa Mayar expense tambahan tina ngagunakeun naon anu disebut "a squawk", dina usaha pikeun on luhureun pasar jeung kaputusan dagang maranéhanana.

Sanajan kitu, bagian ieu situs urang teu di dieu pikeun ngabahas merits relatif analisis fundamental na teknis, urang keur ngamekarkeun hiji sakola FX nu urang bakal ngalakukeun nu di panjangna, urang téh ngan bade nyadiakeun gambaran ringkes tina diferences konci antara dua batas daérah béda analisis.

Naon Analisis Téknis Forex?

analisis téhnis (mindeng disebut TA) nyaéta forecasting gerakan harga fnancial hareup dumasar kana hiji ujian gerakan harga kaliwat. analisis téhnis bisa mantuan padagang antisipasi naon gampang lumangsung harga kana waktu. analisis téhnis ngagunakeun rupa-rupa indikator jeung grafik nu nembongkeun gerak harga liwat hiji periode waktu nu dipilih. Ku analisa statistik dikumpulkeun tina aktivitas dagang, kayaning gerak harga na kekembangan, padagang mudahan nyieun kaputusan ngeunaan mana harga arah butuh.

Loba teknis analysis-padagang mayar saeutik perhatian ka warta. Éta nyandak pandangan yen ahirna nu jéntré tur sugan drama tina hiji release warta ékonomi, antukna bakal nembongkeun diri dina bagan a. Memang harga on bagan a tiasa sering meta saméméh padagang malah geus katempo data dileupaskeun, atanapi kagungan kasempetan maca warta tur teras jieun kaputusan informed. Ieu tiasa jadi konsekuensi algorithmic / tinggi padagang frékuénsi keur sanggup hareup ngajalankeun warta di speed kilat saméméh loba padagang fana bisa meta.

Naon Forex Analisis dasar?

analis fundamental nguji nilai intrinsik tina hiji investasi, dina forex ieu merlukeun ujian nutup tina kaayaan ekonomi afecting pangajen ti mata uang nu bangsa urang. Aya sababaraha faktor fundamental utama nu maén peran dina gerakan hiji mata uang urang, loba nu dikandung dina naon disebut "indikator ekonomi".

indikator ekonomi nu laporan sarta data dikaluarkeun ku pamaréntah hiji nagara urang, atawa lembaga swasta sapertos Markit, éta rinci kinerja ekonomi nagara urang. laporan ékonomi anu hartosna ku nu kaséhatan ékonomi nagara urang sacara umum diukur. Dileupaskeun di kali dijadwalkeun data nyadiakeun pasaran kalawan indikasi kaayaan ékonomi bangsa urang; geus eta ningkat atawa ditolak? Dina perdagangan FX, sagala baku tina median, data saméméhna, atanapi ti naon anu geus diprediksi, bisa ngabalukarkeun gerak harga na volume badag.

Di dieu opat laporan utama nu bisa (on release) efect harga mata uang

kasar doméstik
Produk (PDRB)
GDP teh ukuran widest tina ékonomi nagara urang; éta nilai pasar total sadaya barang sarta jasa nu dihasilkeun tina nagara salami periode defned. fgures GDP lag, kituna padagang mindeng difokuskeun dua laporan dikaluarkeun méméh fgures GDP fnal; laporan canggih jeung laporan awal. Révisi antara laporan ieu bisa ngabalukarkeun volatility considerable.
Penjualan ritel
laporan jualan ritel 'ngukur kuitansi sadaya toko ritel di nagara husus. laporan mangrupakeun indikator mangpaat tina pola belanja konsumen sakabéh, disaluyukeun pikeun variabel usumna. Ieu bisa dipaké pikeun ngaduga kinerja indikator katinggaleun leuwih penting tur ka assess arah saharita di hiji ékonomi.
industri
produksi

Parobahan dina produksi: pabrik, Pertambangan sarta Utiliti dina ékonomi bangsa urang bisa nunjukkeun ka kaséhatan sakabéh ékonomi. Ogé ngalaporkeun kapasitas maranéhna; gelar ka nu kapasitas unggal pabrik urang atawa utiliti anu dipake. Ideally bangsa perlu ngalaman kanaékan produksi, whilst keur deukeut kapasitas maximumna.

Padagang ngagunakeun data ieu mindeng ngawas produksi utiliti, anu tiasa volatile sakumaha paménta pikeun energi, anu kapangaruhan ku parobahan cuaca. révisi signifikan antara laporan bisa disababkeun ku parobahan cuaca, nu bisa ngabalukarkeun volatility dina mata uang nasional.

konsumen Harga
Indéks (CPI)
Ukuran CPI parobahan inflasi dina harga barang konsumén di sakuliah approx. dua ratus kategori béda. Laporan ieu bisa dipaké pikeun nempo lamun nagara keur nyieun atawa kaleungitan duit dina produk jeung jasa na. Ogé bisa dipake keur ngabedakeun atanapi henteu bank sentral atawa pamaréntah baris ngangkat atawa ngurangan ongkos dipikaresep basa, boh tiis atanapi merangsang ékonomi.

Buka hiji FREE ECN Akun Dinten!

hirup demo
duit nu dipake di sahiji nagara

dagang Forex téh picilakaeun.
Anjeun bisa leungit kabeh ibu anjeun invested.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.