2018-09-07 Ulah ngudag pasar Forex, hayu eta datangna ka anjeun

A kasalahan umum padagang novice ngadamel nyaeta naon disebut "chasing pasar". fénoména lumangsung alatan kombinasi faktor, kayaning: nu teu sabar, émosi, inexperience sarta pamustunganana nyobian maksa kauntungan kaluar tina pasaran, umumna ti hiji akun nu kirang capitalized. Chasing pasar mangrupa watek dipigawé ku padagang manual wungkul, ku kituna automation bakal geuwat ngabenerkeun eta.

2018-09-07 bias konfirmasi sarta kumaha Cope jeung eta lamun dagang Forex

Konfirmasi bias nunjukkeun yen urang kalah ka ngarasa kaayaan urang obyektif. Gantina kami milih data nu (dina istilah basajan) ngajadikeun urang ngarasa alus, sabab confirms preconceptions urang jeung confirms prejudices urang. Kalawan bias konfirmasi, nu ieu ogé mindeng disebut minangka "bias confirmatory", atawa "kuring-sisi bias", urang gé milari, naksir, ni'mat, tur ngelingan informasi yén confirms aqidah preexisting urang jeung téori. Dina loba kaayaan sarta kaayaan urang oge ngilangkeun sagala bukti, preferring mun ngandelkeun hunch urang, sabalikna tina data teuas.

2018-09-07 Tujuan keur kaunggulan kalayan strategi dagang Forex Anjeun

Dagang mangrupakeun bisnis tepat na penjajahan. Di industri urang kami terus kudu nungkulan percentages pisan leutik sarta nomer. Sarta bédana, antara kasuksésan sarta kagagalan, dina industri dagang eceran urang, tiasa pisan leutik.

2018-09-07 Narima karugian anu putusan dagang pangpentingna bisa nyieun

Diajar kumaha carana nampa karugian anu undoubtedly salah sahiji tantangan pangbadagna urang nyanghareupan salaku padagang. Karugian bisa lumangsung bari dagang na aya euweuh aspék séjén tina kahirupan urang nu urang kudu diatur kaluar hiji rencana nu ngalibatkeun gagalna bagian salaku bagian integral prosés. Dina cara nu tangtu urang téh ngondang gagalna kana kahirupan urang lamun urang dagangan nu rel na nanggap ngalawan sagalana urang nuju diajar mimiti taun formative urang.

Buka hiji FREE ECN Akun Dinten!

hirup demo
duit nu dipake di sahiji nagara

dagang Forex téh picilakaeun.
Anjeun bisa leungit kabeh ibu anjeun invested.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2020 FXCC. Sadaya hak disimpen.