platform dagang

Anjeun bakal nyangka salah sahiji calo ECN-STP ngarah nyadiakeun anjeun jeung panganyarna, motong ujung, platform on nu keur dagang
sarta di FXCC kami pernah nguciwakeun. klien kami bisa ngakses ka pasar FX dina sadaya alat nu pikaresep; héndsét, tablet, laptop,
PCS tur ngaliwatan maké server jauh. pasangan urang pikaresep keur ngakses ka pasar téh MetaQuotes Software Corporation, nu
Birokrat jeung pamekar ti dunya dipelak, platform dagang FX pang populerna unggul pangajén sarta aya, MetaTrader 4.

platform MetaTrader

MetaTrader 4 mangrupakeun runtuyan platform dirancang ku MetaQuotes Software Corporation. MetaQuotes Software Corp nyaéta parusahaan ngembangkeun software nu mimiti dagang di 2000. Kusabab lahirna, pausahaan geus ngembangkeun hiji reputasi unrivaled sarta ngarasakeun kasuksésan beredar di berkembang delivering aliran tina inovatif, intuitif dagang platform, jasa na leyuran kana arena dagang pasar.

Jumlah jajaran pajeulitna na sophistication padagang bisa ngamekarkeun pikeun nyocogkeun gaya dagang maranéhanana sarta ngarasa panasaran, ngaliwatan ngamangpaatkeun rentang pinuh fitur sarta kauntungan sadia dina platform MetaTrader, tetep unchallenged di industri. Najan kitu, keur padagang nu kawilang anyar jeung inexperienced, anu platform anu incredibly: pamaké ramah, basajan tur lugas ngagunakeun.

Naha anjeun saurang padagang bagéan waktu pilari carana ngamaksimalkeun potensi anjeun sarta kasempetan for keur ayaan, atawa nganggap diri jadi pinuh waktos profésional, who wants to make: a server pribados virtual atanapi nganggo teknik dagang algorithmic pikeun ngakses pasar di speeds kilat, MetaTrader boga solusi katuhu pikeun anjeun. Leuwih ti éta, ngaliwatan FXCC anjeun ogé ngalaman lempeng ngaliwatan ngolah jeung euweuh meja dealer pipilueun, whilst ngakses hiji kolam renang tina propaider liquidity ngaliwatan jaringan ECN kami nyadiakeun. Mastikeun yén tanda petik interbank sarta nyebar anjeun nampi mangrupa cerminan pasar leres kaayaan ayeuna.

FXCC nawarkeun platform handap: MetaTrader 4, MetaTrader 4 Mobile, MetaTrader 4 multi terminal jeung MAM (manajer multi akun).

Coba platform kami!
MetaTrader

Kalawan padagang MetaTrader 4 nu ngakses salah sahiji nu pang populerna platform dagang forex di dunya. Dipercaya, tahan sarta réaktif, platform ngandung sagala parabot dagang perlu jeung sumber dina urutan pikeun ngidinan padagang ka: ngalaksanakeun ieu panalungtikan jeung analisis, asupkeun na kaluar trades na make pihak-katilu software dagang otomatis, Ahli Advisors (EAs). Upami Anjeun keur néangan keur mindahkeun payun tina riungan jeung EAs sadia komersil, teras MetaTrader ogé perfected basa programming sorangan - MQL4, Anu ngamungkinkeun para padagang pikeun program robot dagang sorangan otomatis.

ngundeur Ayeuna Diajar deui Guide pamaké
MetaTradermobile

Offfers rentang widest alat pikeun dagang Forex.

The MetaTrader 4 Mobile App nyaéta platform dagang pinuh ngonpigurasi tur lengkep pikeun Android sarta iphone alat nu bagerak Powered. aplikasi unik Hal ieu ngamungkinkeun padagang milih ti ratusan pausahaan brokerage competing pikeun bisnis padagang '. program nu nawarkeun padagang sagalana merlukeun pikeun ngaktipkeun keur dagang Forex suksés. Study kana platform ieu: a set lengkep pesenan, sajarah dagang, grafik interaktif, analisis téhnis sarta Pilihan widest tina alat nu bagerak didukung.

Padagang ngagunakeun MetaTrader 4 Mobile App ngarasakeun pungsi kuat pikeun dagang Forex di kapan na mana pangeusina. Hiji sakabéh perpustakaan analytics sarta pilihan dagang geus sadia pikeun alat nu bagerak.

Mobile dagang kalayan fitur MetaTrader 4

  • kontrol lengkep ngaliwatan rekening dagang
  • Dagang ti mana 24 / 5
  • Kabéh jenis urutan na modus palaksanaan
  • Sajarah trades
  • grafik simbol interaktif
  • jenis 3 tina grafik: bar, candlesticks Jepang tur garis pegat
  • 9 timeframes: tina hiji menit hiji bulan
  • 30 sahiji indikator teknis pang populerna
  • objék analitik 23
  • News of pasar finansial
  • Bébas mobile obrolan jeung email
Meunang eta dinaGoogle Play sadia dinaApp Store Diajar deui Guide pamaké Android Guide pamaké ios
MetaTradermulti terminal

Diwangun dina 2006, anu MetaTrader 4 MultiTerminal mangrupakeun kiwari komponén terhormat tur dianggap sahiji MetaTrader 4 Online Trading Platform. The MultiTerminal dimaksudkeun keur manajemén simultaneous tina sababaraha rekening. Ieu mangrupa fasilitas pisan berharga jeung platform pikeun maranéhanana anu ngatur dana, atawa jalma anu ngatur rekening investor 'jeung padagang gawé bareng loba rekening sakaligus.

The MT4 MultiTerminal hasil ngagabungkeun pasar ngarah fungsi nu ngagabungkeun dagang efektip loba rekening na kalawan usability luar biasa. Program panganteur sarua jeung nu ti klien Terminal MetaTrader 4. Ieu mangrupakeun proses inovatif tur intuitif pisan basajan, éta naon padagang akrab jeung ngagunakeun MetaTrader 4 klien Terminal, bisa kalayan gampang meunang acquainted jeung gancang.

ngundeur Ayeuna Diajar deui Guide pamaké

Akun Manager Multi

MetaFX nyadiakeun aplikasi software calo nu komersil dipikawanoh salaku MAM (Multi Akun Manager) keur padagang profésional dagang junun dana akun. MAM ngamungkinkeun gawé bareng sagala jumlah rekening junun, ngagunakeun métode alokasi canggih, gawé bareng Ahli Advisors na leuwih. Ngan sababaraha fitur sarta kauntungan ngawengku:

  • Server Sisi plugin nyiptakeun palaksanaan instan
  • Klien Sisi Software Aplikasi pikeun pangaluyuan parameter dagang
  • rekening dagang Unlimited
  • STP on akun master pikeun palaksanaan urutan bulk, kalawan alokasi instan ka sub rekening
  • "Grup Orde" palaksanaan tina layar kontrol Utama
  • Parsial nutup pemesanan ku Master palaksanaan akun
  • Pinuh SL, TP & nu keur ditangguhkeun fungsionalitas urutan
  • Ngamungkinkeun Ahli panaséhat (EA) dagang tina rekening junun tina samping klien
  • Ngamungkinkeun sinyal Tradestation bisa traded on platform MT (modul misah)
  • Unggal Sub Akun boga kaluaran kana laporan layar
  • ngawaskeun manajemén urutan Live dina MAM kaasup P & L
Diajar deui

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.