Boga parabot katuhu di leungeun ulah pakasaban

Di FXCC kami geus Isro mun tebih hébat kana compile a compendium mangpaat tur éksténsif ngeunaan parabot dagang. Simkuring geus consulted kalayan ahli; externally, dina imah na langkung importantly kalayan ahli pangpentingna kami - klien urang, dina urutan nyadiakeun daptar komprehensif ieu, nu bakal nambahan ka gudang senjata klien kami 'lamun dagang di pasar.

sumberdaya atikan vital ieu bakal ngandung loba elemen ngadeg lila klien bakal wawuh jeung salian sababaraha kamajuan anyar. Sarat pokok tina loba padagang ngalaman; hiji kalender ékonomi, ieu digabungkeun jeung tambahan panganyarna kami; widget FX padagang unik. Sanajan kitu, maké kalénder dirévisi sabagé conto, eta illustrates tingkat care jeung jéntré kami geus diasupkeun kana, dina urutan nyadiakeun klien kami jeung sumberdaya pangalusna aya.

Simkuring yakin parabot ieu bakal nawiskeun up kasempetan pikeun klien kami pikeun ngembangkeun kaahlian maranéhna sahingga ngarasakeun pangalaman dagang langkung suksés. Unggal alat geus dipilih pikeun mibanda fitur husus pikeun nganteurkeun kauntungan unik.

Calendar ékonomi

Arguably pangpentingna alat dagang investor jeung padagang kedah tetep dina desktop maranéhna, atanapi gaduh permanén kabuka dina tab sejen dina komputer maranéhanana. The FXCC kalénder ékonomi tiasa ayeuna jadi tailored pikeun nyocogkeun preferensi pribadi pasti padagang '.

Diajar deui

Posisi Trading ayeuna

Nyaho mana nu bulk padagang FX anu diposisikan bisa ngabuktikeun janten invaluable nalika nyieun kaputusan ngeunaan arah sapasang mata uang urang.

Diajar deui

Currencies ramalan Poll

Indikator sentimen ieu, dumasar kana taun data aggregated sajarah, ngamungkinkeun padagang jandela kana sentimen padagang 'global.

Diajar deui

jam pasar

Kalayan jam pasar mindeng ngarobah, contona, salaku konsekuensi waktos panas Britania, éta penting pisan yen padagang tetep waspada kana kali pasar pasti, kayaning New York, muka.

Diajar deui

Sentral Banks Minat Rates

Salaku bank sentral kaputusan laju basa nu diterbitkeun padagang kudu sadar tina ongkos basa global, utamana ti bank sentral jawab nu currencies utama kayaning; USD, GBP, eur, Yen.

Diajar deui

Analisis teknis

Analisis pasar FX asalna dina dua bentuk béda; analisis téhnis tur fundamental. Padagang tiasa employ kombinasi duanana disiplin, dina urutan keur nyieun kaputusan dagang langkung informed

Diajar deui

News Forex

Ngajaga kana luhureun acara warta na Kaluaran data mangrupakeun aspék kritis dagang suksés. Sanajan kitu, megatkeun warta, analisis téhnis, analisis fundamental na pamadegan ogé nyadiakeun wawasan penting kana tempat pasar anu dipingpin.

Diajar deui

Tanda kutip Live

Niténan sacara real time tanda petik ti ECN, jaringan ngonpigurasi éléktronik, éta lempeng kami liwat processing cocog pesenan kana. liquidity Ieu pooled of nyebar, aggregated salaku hasil tina kagiatan interbank FX, ensures yén klien FXCC urang nu ditawarkeun nu leres, ongkos pasar pangalusna sadia 24 / 5.

Diajar deui

Forex kalkulator

rentang kami kalkulator nawarkeun hiji "siap reckoner" invaluable jasa. Lamun perlu: ngitung ukuran posisi, recalibrate margin Anjeun merlukeun, perlu mertimbangkeun hiji ukuran pisan luyu, teras rentang ieu kalkulator bakal mantuan.

Diajar deui

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.