Deposit / ditarikna
métode

Processing Time * neundeun duit katampa
neundeun duit ditarikna waragad currencies
Rekening Dana forex kalayan kartu kiridit jero
1 jam
5-10
Poé
nol
katutup ku
FXCC **
USD, eur,
GBP
dana AYEUNA

Wates: ***
neundeun duit
min $50
Max (Per Card) - Daily $ 5,000 -Weekly $ 20,000
ditarikna
min $50
Max nepi ka jumlah aslina dibiayaan
Metoda pembayaran forex kartu kiridit
5-7 digawé
Poé mupus
5-7
Poé
langganan
bank
waragad
USD dana AYEUNA

Wates: ***
neundeun duit
min $500
Max Taya Jumlah Maximum
ditarikna
min $150
Max Taya Jumlah Maximum
jero
1 jam
2-5
Poé
nol
katutup ku
FXCC **
USD
(dirobah
ti CNY)
dana AYEUNA

Wates: ***
neundeun duit
min $50
Max wates kartu bank klien
ditarikna
min ¥ 100 per mindahkeun
Max ¥ 100000 per mindahkeun
Metoda pembayaran forex Neteller jero
1 jam
asli
waktu
nol
katutup ku
FXCC **
USD, eur,
GBP
dana AYEUNA

Wates: ***
neundeun duit
min $50
Max wates akun pribadi klien
ditarikna
min $50
Max nepi ka jumlah aslina dibiayaan
jero
1 jam
asli
waktu
nol
katutup ku
FXCC **
USD, eur,
GBP
dana AYEUNA

Wates: ***
neundeun duit
min $50
Max wates akun pribadi klien
ditarikna
min $50
Max nepi ka jumlah aslina dibiayaan
Rekening forex Dana jeung Skrill
jero
1 jam
7 digawé
poé mupus
nol
katutup ku
FXCC **
USD, eur,
GBP
dana AYEUNA

Wates: ***
neundeun duit
min $50
Max $3000
ditarikna
min $50
Max nepi ka jumlah aslina dibiayaan
2-5 digawé
poé mupus
7 digawé
poé mupus
nol
katutup ku
FXCC **
USD, eur,
GBP
dana AYEUNA

Wates: ***
neundeun duit
min $50
Max $500
ditarikna
min $50
Max nepi ka jumlah aslina dibiayaan
1-2 digawé
poé mupus
7 digawé
poé mupus
nol
katutup ku
FXCC **
USD, eur,
GBP
dana AYEUNA

Wates: ***
neundeun duit
min $50
Max $3000
ditarikna
min $50
Max nepi ka jumlah aslina dibiayaan
2-5 digawé
poé mupus
7 digawé
poé mupus
nol
katutup ku
FXCC **
USD, eur,
GBP
dana AYEUNA

Wates: ***
neundeun duit
min $50
Max $500
ditarikna
min $50
Max nepi ka jumlah aslina dibiayaan
2-5 digawé
poé mupus
7 digawé
poé mupus
nol
katutup ku
FXCC **
USD, eur,
GBP
dana AYEUNA

Wates: ***
neundeun duit
min $50
Max $500
ditarikna
min $50
Max nepi ka jumlah aslina dibiayaan
2-5 digawé
poé mupus
7 digawé
poé mupus
nol
katutup ku
FXCC **
USD, eur,
GBP
dana AYEUNA

Wates: ***
neundeun duit
min $50
Max $500
ditarikna
min $50
Max nepi ka jumlah aslina dibiayaan
1-2 digawé
poé mupus
7 digawé
poé mupus
nol
katutup ku
FXCC **
USD, eur,
GBP
dana AYEUNA

Wates: ***
neundeun duit
min $50
Max $3000
ditarikna
min $50
Max nepi ka jumlah aslina dibiayaan
2-5 digawé
poé mupus
7 digawé
poé mupus
nol
katutup ku
FXCC **
USD, eur,
GBP
dana AYEUNA

Wates: ***
neundeun duit
min $50
Max $500
ditarikna
min $50
Max nepi ka jumlah aslina dibiayaan
2-5 digawé
poé mupus
7 digawé
poé mupus
nol
katutup ku
FXCC **
USD, eur,
GBP
dana AYEUNA

Wates: ***
neundeun duit
min $50
Max $500
ditarikna
min $50
Max nepi ka jumlah aslina dibiayaan
1-2 digawé
poé mupus
7 digawé
poé mupus
nol
katutup ku
FXCC **
USD, eur,
GBP
dana AYEUNA

Wates: ***
neundeun duit
min $50
Max $500
ditarikna
min $50
Max nepi ka jumlah aslina dibiayaan
1-2 digawé
poé mupus
7 digawé
poé mupus
nol
katutup ku
FXCC **
USD, eur,
GBP
dana AYEUNA

Wates: ***
neundeun duit
min $50
Max $500
ditarikna
min $50
Max nepi ka jumlah aslina dibiayaan
jero
1 jam
asli
waktu
nol
katutup ku
FXCC **
USD, eur,
ngagosok
dana AYEUNA

Wates: ***
neundeun duit
min 10 rub
Max 600,000 rub
ditarikna
min 10 rub
Max 500,000 rub per urus
jero
1 jam
asli
waktu
nol
katutup ku
FXCC **
USD, eur,
ngagosok
dana AYEUNA

Wates: ***
neundeun duit
min $50
Max wates akun pribadi klien
ditarikna
min $50
Max nepi ka jumlah aslina dibiayaan
Metoda pembayaran Neosurf forex jero
1 jam
5-10
Poé
nol
katutup ku
FXCC **
Eur, GBP dana AYEUNA

Wates: ***
neundeun duit
min € 50
Max Taya Jumlah Maximum
ditarikna
min € 50
Max nepi ka jumlah aslina dibiayaan
Rekening forex Dana jeung Neosurf

* Diprosés Salila bisnis gawe jam normal

** Salaku bagian tina kumawula kami lumangsung nepi klien kami, kami nu maturan "enol fee deposit" kawijakan ngaliwatan 2019! Ieu ngandung harti yén FXCC bakal mayar di pinuh atawa sawaréh waragad deposit muatan ku prosesor mayar mun anjeun titipan dana ku urang ngaliwatan sagala on padika pembayaran ditarima FXCC urang. Ieu kudu dicatet yén dina kasus withdrawals menta kalawan euweuh angka prior atawa lumrah kagiatan dagang, atanapi lamun formulir salah sahiji nyiksa ieu kapanggih anu patali jeung kawijakan "enol deposit fee", FXCC cadangan hak moal mayar waragad deposit Anjeun atawa meunang balik sagala waragad deposit dibayar ku FXCC pikeun dana Anjeun

*** wates kudu dirobah jadi mata uang sarimbag dumasar kana laju bursa poean

Login & Dana Akun anjeun Sareng enol waragad

Salaku bagian tina kumawula kami lumangsung nepi klien kami, kami nu maturan "enol fee deposit" kawijakan ngaliwatan 2019!

  • aman
  • gampang
  • kalawan gancang
Geus teu kadaptar Tapi? ngadaptar AYEUNA

FXCC Company Kawijakan

  • Jumlah net na fee deposit bakal credited misah kana akun dagang Anjeun
  • requests ditarikna bakal dikirim cara sarua dana anu nampi tur nepi ka jumlahna disimpen awal. Kalan bakal ditarik maké Bank Kawat Transfer
  • Jumlah ditarikna parusahaan minimum per metoda nyaeta $ 50 iwal disebutkeun dieusian dina tabel di luhur
  • wates deposit minimum nu keur jumlahna padeukeut. deposit kahiji dijieun kalayan FXCC kudu mertimbangkeun minimum tipe akun diperlukeun
  • Pikeun metode pamayaran alternatif, FXCC teu nyetel jumlahna deposit maksimum. Pikeun queries wae ieu kudu dipariksa jeung panyadia metoda pamayaran
  • Kawijakan ngabalikeun duit: Sadaya bayaran ka akun klien urang anu dianggap final sarta non-refundable. Kabéh withdrawals kudu dipigawé ngagunakeun prosedur ditarikna of Jabatan Keuangan FXCC. Bisi mana deposit a ieu ditolak ku FXCC atawa dina hal luar biasa, anu ngabalikeun duit bisa dilakukeun ku pamundut ti Kredit organisasi Card / debit, mun Kredit / kartu debit ti mana deposit ieu dijieun

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.