Deposit / ditarikna
métode

katampa Bébas Ngolah *
currencies neundeun duit ditarikna
Rekening Dana forex kalayan kartu kiridit USD, EUR, GBP USD: 2.65%
Eur: 1.50%
GBP: 2.80%
USD: $ 0.35
EUR: € 0.30
GBP: £ 0.30
dana AYEUNA

Batesan: **
neundeun duit
min $50
Max Dinten $ 10000, Mingguan $ 25000, Bulanan $ 45000
ditarikna
min $50
Max nepi ka jumlah aslina dibiayaan
Waktu Ngolah: ***
neundeun duit
Dina waktu 1 jam
ditarikna
5-10 dinten kerja pikeun méréskeun
Metoda pembayaran forex kartu kiridit
USD USD: $ 16 USD: $ 30 dana AYEUNA

Batesan: **
neundeun duit
min $500
Max Taya Jumlah Maximum
ditarikna
min $500
Max Taya Jumlah Maximum
Waktu Ngolah: ***
neundeun duit
5-7 dinten kerja pikeun méréskeun
ditarikna
5-7 dinten kerja pikeun méréskeun
USD USD: 3.25% + $ 1.0 Bayaran Pengeluaran Kawat Bank dana AYEUNA

Batesan: **
neundeun duit
min $10
Max $20000
ditarikna
Ditarikna ku Bank Wire
Waktu Ngolah: ***
neundeun duit
Dina waktu 1 jam
ditarikna
3-5 dinten kerja pikeun méréskeun
Metoda pembayaran forex Neteller USD, EUR, GBP USD: 3.2% + $ 0.29
Eur: 3.2% + € 0.29
GBP: 3.2% + £ 0.29
USD: 2.0%
Eur: 2.0%
GBP: 2.0%
dana AYEUNA

Batesan: **
neundeun duit
min $50
Max wates akun pribadi klien
ditarikna
min $50
Max nepi ka jumlah aslina dibiayaan
Waktu Ngolah: ***
neundeun duit
Dina waktu 1 jam
ditarikna
Langsung
USD, EUR, GBP USD: 3.2% + $ 0.29
Eur: 3.2% + € 0.29
GBP: 3.2% + £ 0.29
USD: $ 0.49
EUR: € 0.49
GBP: £ 0.49
dana AYEUNA

Batesan: **
neundeun duit
min $50
Max wates akun pribadi klien
ditarikna
min $50
Max nepi ka jumlah aslina dibiayaan
Waktu Ngolah: ***
neundeun duit
Dina waktu 1 jam
ditarikna
Langsung
Rekening forex Dana jeung Skrill
USD, EUR, GBP USD: 5.2% + $ 0.29
Eur: 5.2% + € 0.29
GBP: 5.2% + £ 0.29
Bayaran Pengeluaran Kawat Bank dana AYEUNA

Batesan: **
neundeun duit
min $50
Max $3000
ditarikna
Ditarikna ku Bank Wire
Waktu Ngolah: ***
neundeun duit
Dina waktu 1 jam
ditarikna
5-7 dinten kerja pikeun méréskeun
USD, EUR, GBP USD: 5.2% + $ 0.29
Eur: 5.2% + € 0.29
GBP: 5.2% + £ 0.29
Bayaran Pengeluaran Kawat Bank dana AYEUNA

Batesan: **
neundeun duit
min $50
Max $500
ditarikna
Ditarikna ku Bank Wire
Waktu Ngolah: ***
neundeun duit
2-5 dinten kerja pikeun méréskeun
ditarikna
5-7 dinten kerja pikeun méréskeun
USD, EUR, GBP USD: 5.2% + $ 0.29
Eur: 5.2% + € 0.29
GBP: 5.2% + £ 0.29
Bayaran Pengeluaran Kawat Bank dana AYEUNA

Batesan: **
neundeun duit
min $50
Max $3000
ditarikna
Ditarikna ku Bank Wire
Waktu Ngolah: ***
neundeun duit
2-5 dinten kerja pikeun méréskeun
ditarikna
5-7 dinten kerja pikeun méréskeun
USD, EUR, GBP USD: 5.2% + $ 0.29
Eur: 5.2% + € 0.29
GBP: 5.2% + £ 0.29
Bayaran Pengeluaran Kawat Bank dana AYEUNA

Batesan: **
neundeun duit
min $50
Max $500
ditarikna
Ditarikna ku Bank Wire
Waktu Ngolah: ***
neundeun duit
2-5 dinten kerja pikeun méréskeun
ditarikna
5-7 dinten kerja pikeun méréskeun
USD, EUR, GBP USD: 5.2% + $ 0.29
Eur: 5.2% + € 0.29
GBP: 5.2% + £ 0.29
Bayaran Pengeluaran Kawat Bank dana AYEUNA

Batesan: **
neundeun duit
min $50
Max $500
ditarikna
Ditarikna ku Bank Wire
Waktu Ngolah: ***
neundeun duit
2-5 dinten kerja pikeun méréskeun
ditarikna
5-7 dinten kerja pikeun méréskeun
USD, EUR, GBP USD: 5.2% + $ 0.29
Eur: 5.2% + € 0.29
GBP: 5.2% + £ 0.29
Bayaran Pengeluaran Kawat Bank dana AYEUNA

Batesan: **
neundeun duit
min $50
Max $500
ditarikna
Ditarikna ku Bank Wire
Waktu Ngolah: ***
neundeun duit
2-5 dinten kerja pikeun méréskeun
ditarikna
5-7 dinten kerja pikeun méréskeun
USD, EUR, GBP USD: 5.2% + $ 0.29
Eur: 5.2% + € 0.29
GBP: 5.2% + £ 0.29
Bayaran Pengeluaran Kawat Bank dana AYEUNA

Batesan: **
neundeun duit
min $50
Max $3000
ditarikna
Ditarikna ku Bank Wire
Waktu Ngolah: ***
neundeun duit
1-2 dinten kerja pikeun méréskeun
ditarikna
5-7 dinten kerja pikeun méréskeun
USD, EUR, GBP USD: 5.2% + $ 0.29
Eur: 5.2% + € 0.29
GBP: 5.2% + £ 0.29
Bayaran Pengeluaran Kawat Bank dana AYEUNA

Batesan: **
neundeun duit
min $50
Max $500
ditarikna
Ditarikna ku Bank Wire
Waktu Ngolah: ***
neundeun duit
2-5 dinten kerja pikeun méréskeun
ditarikna
5-7 dinten kerja pikeun méréskeun
USD, EUR, GBP USD: 5.2% + $ 0.29
Eur: 5.2% + € 0.29
GBP: 5.2% + £ 0.29
Bayaran Pengeluaran Kawat Bank dana AYEUNA

Batesan: **
neundeun duit
min $50
Max $500
ditarikna
Ditarikna ku Bank Wire
Waktu Ngolah: ***
neundeun duit
2-5 dinten kerja pikeun méréskeun
ditarikna
5-7 dinten kerja pikeun méréskeun
USD, EUR, GBP USD: 5.2% + $ 0.29
Eur: 5.2% + € 0.29
GBP: 5.2% + £ 0.29
Bayaran Pengeluaran Kawat Bank dana AYEUNA

Batesan: **
neundeun duit
min $50
Max $500
ditarikna
Ditarikna ku Bank Wire
Waktu Ngolah: ***
neundeun duit
2-5 dinten kerja pikeun méréskeun
ditarikna
5-7 dinten kerja pikeun méréskeun
USD, EUR, GBP USD: 5.2% + $ 0.29
Eur: 5.2% + € 0.29
GBP: 5.2% + £ 0.29
Bayaran Pengeluaran Kawat Bank dana AYEUNA

Batesan: **
neundeun duit
min $50
Max $500
ditarikna
Ditarikna ku Bank Wire
Waktu Ngolah: ***
neundeun duit
1-2 dinten kerja pikeun méréskeun
ditarikna
5-7 dinten kerja pikeun méréskeun

* Bébas Ngolah

  • Salaku bagian tina komitmen urang terus pikeun klien urang, urang nawiskeun "fee deposit enol" promosi! Ieu ngandung harti yén FXCC bakal mayar lengkep sareng sawaréh waragad deposit anu dieusi ku prosesor pamayaran nalika anjeun deposit dana sareng urang liwat mana-mana padika pembayaran anu ditampi FXCC.
  • Jumlah pangmayaran maksimal deposit anu katutup ku FXCC mangrupikeun 100 unit mata uang tina total biaya deposit anu dieusian ku PSP ka klién masing-masing.
  • FXCC kapisah bakal nolak deui jumlah biaya transaksi kanggo deposit dibiayaan ngaliwatan métode pamayaran anu ditarima FXCC.
  • FXCC ngagaduhan hak henteu mayar waragad deposit anjeun atanapi ngalebetkeun deui biaya deposit anu dibayar ku FXCC pikeun dana anjeun bisi ditarikna kalayan teu cekap atanapi henteu aya kagiatan dagang anu sateuacanna, atanapi upami aya salah nyiksa mendakan hubunganana "fee deposit enol "Kabijakan.

** Batesan kudu dirobih kana tukeur anu sami dumasar kana kurs devarian sapopoé

*** Diproses Dina salami jam kerja normal

Login & Dana Akun anjeun Sareng enol waragad

Salaku bagian tina komitmen urang terus pikeun klien urang, urang nawiskeun "fee deposit enol" promosi!

  • aman
  • gampang
  • kalawan gancang
Geus teu kadaptar Tapi? ngadaptar AYEUNA

FXCC Company Kawijakan

  • Jumlah net na fee deposit bakal credited misah kana akun dagang Anjeun
  • requests ditarikna bakal dikirim cara sarua dana anu nampi tur nepi ka jumlahna disimpen awal. Kalan bakal ditarik maké Bank Kawat Transfer
  • Jumlah ditarikna parusahaan minimum per metoda nyaeta $ 50 iwal disebutkeun dieusian dina tabel di luhur
  • wates deposit minimum nu keur jumlahna padeukeut. deposit kahiji dijieun kalayan FXCC kudu mertimbangkeun minimum tipe akun diperlukeun
  • Pikeun metode pamayaran alternatif, FXCC teu nyetel jumlahna deposit maksimum. Pikeun queries wae ieu kudu dipariksa jeung panyadia metoda pamayaran
  • Kawijakan ngabalikeun duit: Sadaya pamayaran kana rekening Klién dianggap pamungkas sareng henteu tiasa diuihkeun. Sadaya mundur kedah dilakukeun nganggo prosedur ditarikna Departemen Keuangan FXCC. Dina hal deposit anu ditolak ku FXCC atanapi dina kasus anu luar biasa, ngabalikeun duit tiasa dilakukeun ku pamundut ti organisasi Kartu Kredit / Debit, ka Kartu Kredit / Debit ti mana deposit na dilakukeun

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar dina UU Company Company [CAP 222] Républik Vanuatu sareng nomer pendaptaran 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2020 FXCC. Sadaya hak disimpen.