Kumaha maca grafik Forex

Dina dunya dagang Forex, anjeun kedah diajar tangga lagu heula sateuacan anjeun ngamimitian dagang. Éta mangrupikeun dadasar anu paling kéngingkeun tukeur sareng analisa ramalan anu dilakukeun sareng éta kenging mangrupikeun alat padagang anu paling penting. Dina bagan Forex, anjeun tiasa ningali bédana mata uang sareng kursna sareng kumaha harga ayeuna robih waktos. Harga ieu dibasajankeun GBP / JPY (kilogram Inggris ka Yen Jepang) ka eur / USD (Euros ka Dolar AS) sareng pasangan mata uang sanés anu anjeun tiasa ningali.

Chart Forex dihartikeun salaku ilustrasi visual tina harga pasangan anu dipasangkeun dina jangka waktu khusus.

Kumaha maca Carts Forex

Éta gambarkeun kagiatan dagang anu teras-terasan salami periode dagang tinangtu aya durasi naha dina menit, jam, dinten atanapi minggu ogé. Parobihan harga lumangsung dina waktos acak lamun teu aya anu ngaharepkeun persis jadi padagang, urang kedah tiasa nanganan résiko tina perdagangan sapertos sareng ngadamel probabilitas sareng ieu dimana anjeun bakal peryogi bantosan bagan.

Gampang pisan ngagunakeun panggunaan grafik kusabab anjeun tiasa nangkep parobahanana ku harga ku ngan ukur ningalian. Dina bagan ieu, anjeun tiasa ningali kumaha rupa-rupa mata uang pindah sareng anjeun tiasa mastikeun kacenderungan ka luhur atanapi ka handap dina waktos anu tangtu. Éta ngagaduhan hubunganna sareng dua sumbu sareng sumbu-y nyaéta dina sisi nangtung, sareng éta nangtung pikeun skala harga sedengkeun waktos digambar dina sisi horizontal anu sumbu-x.

Baheula, jalma nganggo leungeun pikeun ngagambar grafik tapi ayeuna, aya perangkat lunak anu tiasa ngarencanakeunana kénca ka katuhu peuntas sumbu-x.

Kumaha bagan harga fungsina

Bagan harga nunjukkeun variasi paménta sareng pasokan sareng jumlahna masing-masing transaksi dagang anjeun sepanjang waktos. Aya rupa-rupa barang warta anu anjeun bakal mendakan dina bagan ieu sareng ieu warta anu bakal datang sareng harepan ogé anu ngabantosan padagang ngaluyukeun harga. Nanging, wartosna tiasa bénten-béda ti naon anu bakal datang, sareng dina waktos ieu, para padagang bakal parantos nyusun perbaikan deui sareng ngagentos harga-harga na. Hal ieu terus sareng siklus.

Naha kagiatan ieu asalna tina seueur algoritma atanapi manusa, bagan ieu nyampur. Ngan ku cara anu sami anjeun bakal mendakan inpormasi anu béda dina bagan boh tina hiji éksportor, bank sentral, AI, atanapi padagang ritel ogé ngeunaan transaksina.

Béda pikeun mérek Forex

Aya sababaraha jinis grafik dina Forex tapi anu paling sering dianggo sareng kawentar nyaéta lagu garis, bar lagu, sarta grafik candlestick.

Grafik garis

Bagan Garis nyaéta panggampangna sadaya. Éta ngagambar garis pikeun ngiringan harga nutup sareng ku cara kieu, éta nunjukkeun kebangkitan sareng ragrag tina artos dipasangkeun sareng waktos. Sanaos gampang nuturkeun, éta henteu masihan padagang cekap inpormasi ngeunaan paripolah harga. Anjeun bakal ngan ukur ngartos jangka waktu éta harga réngsé di X sareng henteu langkung.

Nanging, éta ngabantosan anjeun dina gampang ningali tren sareng ngajantenkeun ngabandingkeun kalayan nutup harga tina waktos anu béda. Kalayan bagan garis, anjeun tiasa nampi gambaran gerakan dina harga sapertos dina conto eur / USD di handap.

Kumaha cara maca Baris Baris

Bagan bar

Kumaha maca Bar Chart

Dina ngabandingkeun ka bagan garis, bagan bar cukup rumit sanaos langkung ngalangkungan garis anu masihan rinci. Bagan bar ogé masihan pandangan pikeun muka, nutup, harga luhur sareng murah tina pasangan mata uang. Di handapeun sumbu nangtung anu nangtung pikeun perdagangan umum pikeun pasangan mata uang, anjeun bakal mendakan harga dagang panghandapna dina waktos éta sedengkeun anu pangluhurna aya di luhur.

Sumpah horisontal nunjukkeun harga bubuka di belah kénca bagan bar sareng harga tutupna di belah katuhu.

Kalayan turunna dina turun naik harga, bar ngagedékeun bari turun nalika turun naekna masih kénéh tetep. Turunanana ieu kusabab pola pangwangunan tina bar.

Gambar di handap pikeun pasangan eur / USD bakal nunjukkeun anjeun gambaran anu hadé kumaha bagan bar.

Kumaha maca Bar Chart

Grafik lilin

Tabél lilin lampiran ngagunakeun garis anu nangtung pikeun nunjukkeun kisaran perdagangan luhur-rendah sapertos kumaha ogé bagan Forex anu sanésna ogé. Aya sababaraha blok anu anjeun bakal mendakan di tengah anu nunjukkeun kisaran harga nutup sareng nutup.

Blok tengah anu berwarna atanapi dieusi hartosna harga nutup tina pasangan mata uang langkung handap tina harga dibuka. Di sisi anu sanés, upami blok tengahna gaduh warna anu béda atanapi henteu hungkul, éta ditutup dina harga anu langkung luhur tibatan anu dibuka.Kumaha maca Chart Candlestick

Kumaha Maca Bagan Candlestick

Pikeun maca bagan méja lilin, anjeun kedah paham heula yén éta ngahasilkeun dua formasi; lilin anu ngagaleuh sareng pembelian sapertos katingal di handap ieu.

Kumaha maca Chart Candlestick

Dua formasi lilin ieu ogé masihan anjeun padagang inpormasi anu penting pisan. Ieu kaasup:

  • Lilin héjo anu kadang-kadang bodas ngagambarkeun pembeli sareng ngécéskeun yén mésér menang dina waktos anu ditangtukeun sabab tingkat harga tutupna langkung luhur tibatan anu dibukaan.
  • Lilin beureum anu aya kalana hideung ngawakilan anu ngajual sareng ngécéskeun yén anu sual suksés dina waktos anu ditangtukeun sabab tingkat harga tutupna henteu langkung handap dibukaan.
  • Tingkat tina harga rendah sareng harga luhur ngajelaskeun yén harga panghandapna sareng harga pangluhurna anu ditampi dina jaman anu dipilih.

Kumaha maca Chart Candlestick

kacindekan

Upami anjeun henteu terang lakukeun Forex, anjeun kedah ngalakukeun sababaraha kasalahan sareng léngkah anu munggaran pikeun nyegah sapertos kitu mangrupikeun uninga kumaha maca bagan. Aya seueur jinis bagan Forex tapi tilu anu kami parantos disorotkeun nyaéta hal anu luhur. Anjeun tiasa sareng mana waé anu anjeun karasa cocog sareng anjeun sareng ngartos kumaha bagan damel saencan sateuacan diving kana dunya Forex.

Résiko PERHATOSAN: CFDs mangrupakeun instrumen rumit sarta datangna ku resiko tinggi kaleungitan duit gancang alatan ngungkit. 76% tina rekening investor ritel leungit duit lamun dagang CFDs kalawan panyadia ieu. Anjeun kudu mertimbangkeun naha anjeun ngartos kumaha CFDs dianggo na naha bisa mampuh nyokot resiko tinggi kaleungitan duit Anjeun. Mangga klik Ieuh maca pinuh Panyingkepan Risk.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar dina UU Company Company [CAP 222] Républik Vanuatu sareng nomer pendaptaran 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2020 FXCC. Sadaya hak disimpen.