Dagang saham na indéks

Trade Dow Jones, NASDAQ, S & P, DAX jeung loba deui
Pangalusna-di-kelas palaksanaan na harga ultra-kalapa.

instrumén gambaran duit nu dipake di sahiji nagara nyebarkeun margin Perséntase turun naek harga mnt Eureun / Taya Wates tingkat PT kontrak Spesifikasi Ukuran Max Trade Hambalan dagang (Kavling) Dagang Sidang (waktos Server) Akun dirojong
AUS200.c Australia Index Cash 200 AUD floating 1% 0.01 1 1 pisan = indéks 1 titik 750 0.1 pisan Mon. - Fri. 01: 50 - 08: 30, 09: 10 - 23: 00 Akun canggih Ngan
DJ30.c Jérman Index Cash 30 eur floating 1% 0.01 1 1 pisan = indéks 1 titik 100 0.1 pisan Mon. - Fri. 01: 00 - 23: 15 / Tue. - Thu 01: 00 - 23: 15 & 23: 30- 24: 00 Akun canggih Ngan
DE30.c Dow Jones Index Cash 30 USD floating 1% 0.01 1 1 pisan = indéks 1 titik 750 0.1 pisan Mon. - Fri. 09: 00 - 23: 00 Akun canggih Ngan
ES35.c Spanyol Index Cash 35 eur floating 1% 0.01 1 1 pisan = indéks 1 titik 100 0.1 pisan Mon. - Fri. 09.00 - 21: 00 Akun canggih Ngan
F40.c Perancis 40 Index Cash eur floating 1% 0.01 1 1 pisan = indéks 1 titik 750 0.1 pisan Mon. - Fri. 09: 00 - 23: 00 Akun canggih Ngan
N25.c Walanda Index Cash 25 eur floating 1% 0.01 1 1 pisan = indéks 1 titik 750 0.1 pisan Mon. - Fri. 09: 00 - 23: 00 Akun canggih Ngan
STOXX50.c Euro Index Cash 50 eur floating 1% 0.01 1 1 pisan = indéks 1 titik 750 0.1 pisan Mon. - Fri. 09: 00 - 23: 00 Akun canggih Ngan
SWI20.c indéks Swiss 20 Cash CHF floating 1% 0.01 1 1 pisan = indéks 1 titik 100 0.1 pisan Mon. - Fri. 09: 00 - 23: 00 Akun canggih Ngan
UK100.c UK Index Cash 100 GBP floating 1% 0.01 1 1 pisan = indéks 1 titik 750 0.1 pisan Mon. 03: 00 - Fri. 23: 00 / Tue.-Thu 01: 00 - 23: 15 & 23: 30 - 24: 00 Akun canggih Ngan
USTEC.c NASDAQ Index Cash 100 USD floating 1% 0.01 1 1 pisan = indéks 1 titik 100 0.1 pisan Mon. - Fri. 01: 00 - 23: 15 / Tue. - Thu 01: 00 - 23: 15 & 23: 30 - 24: 00 Akun canggih Ngan
US500.c Baku & Miskin urang Index Cash 500 USD floating 1% 0.01 1 1 pisan = indéks 1 titik 750 0.1 pisan Mon. - Fri. 01: 00 - 23: 15 / Tue. - Thu 01: 00 - 23: 15 & 23: 30 - 24: 00 Akun canggih Ngan

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.