Rates dipikaresep

The ongkos dipikaresep basa di bank sentral bisa boga pangaruh kritis kana kinerja dagang urang. Dina tabél ieu kami geus disadiakeun daptar komprehensif sadaya ongkos dasarna konci, anu patali jeung sakabéh bank sentral anu global.

Kedah parobahan laju jadi ngumumkeun ku, contona, salah sahiji opat bank sentral utama: ECB nu, Bank Of Jepang, The fed jeung UK urang Bank Of Inggris, lajeng adjustment nu bisa nyirorot pangaruh kinerja sapasang mata uang.

conto: Hayu urang nyebutkeun yén fed nembongkeun hiji naékna 0.25% dina laju dipikaresep AS, teras téoritis dollar bakal naek versus éta utama na loba peers minor na. Investor bakal balik deui ka dollar sakumaha ayeuna teh judged bisa delivering laju hadé dipikaresep investasi.

Dina istilah basajan, upami nu nuju ukur narima 0.5% interest dina akun tabungan, teras investasi dina dollar, dina tabungan dollar dumasar AS kandaraan kalayan laju 0.75%, anu katarima janten langkung berharga jeung bisa ngabuktikeun jadi investasi leuwih nguntungkeun .

Aya ogé pertimbangan sejenna kalayan Wasalam kana ongkos dasar bank sentral, contona, kasempetan pikeun mangpaatkeun naon disebut "mawa kasempetan dagang".
Acurrency mawa dagang mangrupa strategi whereby hiji investor sells hiji mata uang nu tangtu, ku laju dipikaresep rélatif lemah sareng ngagunakeun dana meuli mata uang béda, nu ieu ngahasilkeun hiji laju dipikaresep luhur. A padagang ngagunakeun strategi ieu nyoba pikeun moto beda antara hasil pratés. gap ieu mindeng tiasa penting, gumantung kana tingkat ngungkit dilarapkeun. Urang saksi conto basajan tina dagang mawa di pasar forex titik kami terus; lamun urang mikir dollar bakal naek versus euro, tuluy kami gé pondok eur / USD.

Irrespective tina gains istilah pondok anu tiasa didapet salaku adjustment laju dipikaresep bank sentral anu dilarapkeun, nu gains istilah panjang, ku investor anu mindeng dianggap "padagang ayun", atawa "padagang posisi" anu kacida peka laju dipikaresep basa kaputusan ku bank sentral. jenis ieu padagang spesialis mungkin ngan ngabalikeun atawa nyekel posisi istilah panjang maranéhanana di rupa pasang mata uang, dina hubungan pangaluyuan laju dipikaresep. Éta bisa nempatkeun sababaraha trades per annum, sarta ukur dagangan lamun bank sentral alters ongkos dipikaresep na.

alat ieu diaksés via Padagang urang Hub pikeun Panyekel akun FXCC.

Login ngakses kami parabot dagang FREE

Panawaran pikeun parabot bébas anjeun, saukur login ka Padagang Hub baca
Sarat & Kaayaan sarta nyieun pamundut anjeun.

Meunangkeun hal nu Bank Séntral Minat Rates

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.