Diajar Forex Trading léngkah-léngkah

 

eusi

 

Kumaha carana forex dianggo? Syarat dasar pikeun dagang Forex Léngkah dina dagang Forex

FAQs Trading Forex kacindekan

 

 

Diantara seueur instrumen investasi, dagang Forex mangrupikeun cara anu pikaresepeun pikeun ningkatkeun modal anjeun kalayan gampang. Numutkeun kana survey Bank Triennial Central 2019 ku Bank for International Settlement (BIS), statistik nunjukkeun yén Dagang di pasar FX ngahontal $ 6.6 triliun sadinten dina April 2019, dugi ka $ 5.1 triliun tilu taun sateuacanna.

Tapi kumaha carana sadayana padamelan ieu, sareng kumaha anjeun tiasa diajar léngkah-léngkah?

Dina pituduh ieu, urang bade ngajawab sadaya patarosan anjeun ngeunaan forex. Janten, hayu urang ngamimitian.

 

Kumaha carana forex dianggo?

 

Dagang Forex henteu lumangsung séntral sapertos komoditas sareng saham, tapi éta mangrupikeun pasar over-the-counter dimana dua pihak berdagang langsung ngalangkungan calo. Pasar forex dijalankeun nganggo jaringan bank-bank. Opat pusat perdagangan forex primér nyaéta New York, London, Sydney sareng Tokyo. Anjeun tiasa dagangan 24 jam sadinten ti Senén dugi ka Jumaah. Aya tilu jinis pasar forex anu kalebet pasar forex titik, pasar forex futur sareng pasar forex maju.

Kaseueuran padagang spésialisasi harga forex moal ngarencanakeun pikeun kéngingkeun mata uang sorangan; tibatan aranjeunna ngaduga prediksi laju tukeur kanggo mangpaatkeun gerakan harga dina pasaran.

Mékanisme Perdagangan Forex

Padagang Forex sacara teratur speculate ngeunaan naékna atanapi ragrag tina pasangan mata uang pikeun ngahijikeun profit.For conto, kurs bursa kanggo pasangan mata uang EUR / USD antara nilai Euro antara Dolar AS sareng Dolar AS. Éta timbul tina hubungan antara pasokan sareng paménta.

 

Syarat dasar pikeun dagang forex

 

Anjeun parantos ngalaksanakeun dasar anu paling penting pikeun milu dagang di Forex upami anjeun gaduh komputer sareng sambungan internét.

Ayeuna anjeun gaduh kauninga kumaha pasar Forex hayu urang ngaléngkah kumaha anjeun tiasa diajar Forex trading step by step. 

 

Léngkah dina dagang forex

 

Sateuacan ngamimitian dagang anu saleresna, aya sababaraha hal anu anjeun kedah mertimbangkeun heula. Léngkah ieu bagian tina prosés diajar Anjeun. 

 

1.   Milih calo nu leres

 

milih anu calo katuhu mangrupikeun léngkah anu paling penting dina dagang forex kusabab anjeun teu tiasa ngalakukeun perdagangan online tanpa calo sareng milih calo anu salah parantos mungkas dina pangalaman anu saé dina karir dagang.

Anjeun kedah pastikeun yén calo nawiskeun biaya murah, antarbeungeut pangguna anu saé, sareng anu paling penting, a akun demo

Jeung akun demo, anjeun tiasa terang naha calo cocog sareng anjeun atanapi henteu. Éta ogé ngamungkinkeun anjeun nguji sareng nyaring strategi forex anjeun. 

Upami aya jalma hoyong masihan anjeun hiji hal atanapi ngaharepkeun nawiskeun dina kaayaan leres, anjeun kedah curiga. Anjeun disarankan sacara saé pikeun milari salah sahiji platform anu diadegkeun anu diatur ku otoritas ti nagara asalna.

Milih calo forex

 

2.   Diajar istilah-istilah penting

 

Anjeun kedah diajar istilah dagang khusus sateuacan ngamimitian perjalanan anjeun. Ieu mangrupikeun frasa anu anjeun kedah nyobian ngartos.

- Nilai tukeur

Laju nunjukkeun harga ayeuna pasangan mata uang. 

- Harga nawar

Ieu mangrupikeun harga di FXCC (atanapi pésta kontra anu sanés) nawiskeun mésér pasangan mata uang tina klien. Éta mangrupikeun harga klien anu bakal dicutat nalika badé ngical (buka pondok) jabatan.

- Taroskeun harga

Ieu mangrupikeun harga dimana mata uang, atanapi alat anu ditawarkeun pikeun dijual ku FXCC (atanapi pésta kontra anu sanés). Harga nyuhunkeun atanapi nawiskeun sacara efektif hargana harga klien bakal dikutip nalika badé mésér (panjang lebet) jabatan ..  

- Pasangan mata uang

Mata uang sok didagangkeun pasangan, contona, eur / USD. Mata uang munggaran mangrupikeun tukeur basa, sareng anu kadua nyaéta mata uang kutipan. Ieu nunjukkeun sabaraha harga tarip anu dibutuhkeun kanggo mésér tukeur basa.

- Nyebar

Bédana antara harga tawaran sareng harga disauran disebut nyebarkeun.

- Ramalan

Proses ngevaluasi bagan ayeuna pikeun ngaduga cara pasar anu tiasa ngalih sabeulah.

- Komisi / waragad

Éta mangrupikeun biaya anu tiasa diurus ku mérek sapertos FXCC.

- Urutan pasar

Urutan pasar dumasar kana harga ayeuna anu diatur ku pasar. Upami anjeun masihan mesen atanapi ngajual pesenan, anjeun bakal tiasa angkat kana dagang gancang-gancang.

- Batesan urutan

Urutan wates ngamungkinkeun padagang pikeun netepkeun wates harga dugi ka mana pasang tukeur anu ngagaleuh atanapi dijual. Ieu ngamungkinkeun perencanaan dagang tingkat harga anu tangtu sareng ngahindaran harga beuli mahal atanapi harga jual anu murah teuing.

- Urutan eureun-rugi

Kalayan pesenan lirén, padagang tiasa ngaminimalkeun rugi di tempat dagang upami hargana bertentangan. Pesenan diaktipkeun nalika harga pasangan mata uang ngahontal tingkat harga anu tangtu. Padagang tiasa nempatkeun rugi nalika muka perdagangan atanapi éta tiasa dilaksanakeun sanajan saatos muka dagang. Urutan eureun-leungitna mangrupikeun salah sahiji alat dasar pikeun ngatur résiko.

- Ngungkit

Ngungkabkeun ngamungkinkeun padagang dagang dina jumlah anu langkung ageung tibatan naon anu diijinkeun ku prinsip prinsip modal. Kauntungan poténsial kalikeun, tapi résiko ogé ningkat sacara signifikan.

- Margina

Nalika dagang forex, padagang ngan dibutuhkeun bagian leutik modal pikeun ngabuka sareng ngajaga posisi dagang. Bagean ibukota ieu disebut margin.

- Pip

Pip mangrupikeun unit dasar dina perdagangan forex. Éta nunjukkeun parobihan harga pasangan mata uang. Pipa pakait sareng parobihan kursus 0.0001.

- Seueur

A seueur hartos 100,000 unit tina mata uang dasar dina dagang forex. Calo modéren nawiskeun mini lot sareng 10,000 unit sareng lot mikro sareng 1,000 unit kanggo padagang anu ngagaduhan modal anu langkung handap.

- Pasangan aheng

Pasangan anu eksotik henteu biasa diperyogikeun salaku "jurusan". Sabalikna, aranjeunna artos langkung lemah, tapi éta tiasa digabungkeun sareng EUR, USD, atanapi JPY. Kusabab sistem finansial anu langkung teu stabil, pasangan mata uang endah sapertos sering langkung volatile ti para jurusan anu paling stabil.

- Volume

Jilid mangrupikeun jumlah kagiatan dagang pasangan mata uang tinangtu. Sakapeung éta ogé dianggap salaku total jumlah kontrak dagang nalika beurang ..

- Buka panjang

"Bade panjang" hartosna mésér pasangan mata uang kalayan harepan naékna harga pasangan mata uang éta. Pesenan janten nguntungkeun nalika hargana naék saluhureun harga éntri.

- Buka pondok

Pondok pasangan mata uang hartosna anjeun nyangka harga pasangan mata uang parantos turun. Pesenan janten nguntungkeun nalika hargana tumiba handap harga Éntri.

- Teu aya akun swap

Kalayan rekening swap henteu, calo teu ngeusi biaya rollover kanggo nahan posisi dagang sapeupeuting.

- Akun standar

Calo forex online ayeuna nawiskeun sagala jinis rekening. Upami anjeun teu ngagaduhan syarat khusus atanapi hajat, jaga akun standar.

- Akun mini

Akun mini ngamungkinkeun padagang forex pikeun dagangan mini-lot.

- Akun mikro

Akun mikro ngamungkinkeun padagang forex pikeun padagangan micro-lot.

- dagang eunteung

Dagang eunteung ngamungkinkeun para padagang sacara otomatis nyalin perdagangan padagang anu suksés sanés pikeun biaya anu tangtu.

- Slippage

Bédana antara harga eusian anu leres sareng harga ngeusian harga disebut slippage. Slippage biasana lumangsung nalika pasar parantos pisan gampang pisan. 

- Scalping

Scalping mangrupikeun gaya dagang jangka pondok. Mangsa waktos antara muka sareng nutup perdagangan tiasa bénten-bénten tina sababaraha detik dugi ka sababaraha menit.

 

3.  Buka rekening demo

 

Kami ngarékoméndasikeun a akun demo kalayan anu anjeun tiasa nyobian dagang forex tanpa résiko. Janten, anjeun tiasa kéngingkeun pangalaman FX munggaran anjeun tanpa résiko. 

Rekening démo tiasa dianggo sapertos a akun nyata kalayan fungsionalitas terbatas. Di dieu anjeun gaduh artos virtual anu tiasa anjeun anggo pikeun dagang. 

Buka rekening demo

4.   Pilih perangkat lunak dagang

 

Sababaraha calo nawiskeun portal dagang wéb ekslusifna bari calo FX sanésna nyayogikeun software sareng aplikasi tinangtu. Kaseueuran calo ngadukung populér MetaTrader dagang plaform.

Pilih platform dagang

Upami anjeun ngagunakeun internét liwat panyungsi anu teu umum, anjeun kedah nganggap calo FX anjeun henteu ngadukung éta. Pikeun masih tiasa berdagang sareng calo Forex, anjeun kedah nganggo aplikasi dina hal ieu - atanapi pasang salah sahiji panémbong umum dina komputer.

5.   Pilih pasangan mata uang

 

Dagang Forex dilakukeun dina pasang tukeur hungkul. Anjeun, ku sabab kitu, kedah mutuskeun pasangan mata uang anu mana waé pikeun investasi. Salaku aturan, jurusan sareng budak umur sayogi. Pasangan mata uang anu paling populér sigana EURUSD, USDJPY, sarta EURGBP.

Kaseueut pasangan mata uang

6.   Coba sababaraha strategi dagang

 

Strategi forex anu koheren mupuskeun ngawengku opat titik:

  • sinyal Éntri anu dihartikeun
  • ukuran posisi
  • Manajemén risiko
  • jalan kaluar tina dagang. 

Pilih strategi dagang anu paling cocog sareng anjeun. 

Ieu sababaraha hal anu lumrah strategi dagang:

- Scalping

Dina anu disebut "scalping," posisina dijalankeun khusus pisan pikeun waktos langkung pondok. Sakumaha aturan, aranjeunna nutup perdagangan dina sababaraha menit pembukaanana. Padagang wareg ku panghasilan rendah per dagang nalika kulit sirah. Repetisi konstan tiasa ngabalukarkeun mulihna tinggi dina jangka panjang.

- Dagang dinten

In dagang poé, dagang dibuka sareng ditutup dina hiji dinten. Padagang dinten nyobian kéngingkeun tina turun naek jangka pondok dina pasar forex anu pohara volatil.

- dagang ayun

Ayun ngayun mangrupikeun modus perdagangan jangka panjang dimana padagang nahan jabatanana ti dua dinten ka sababaraha minggu sareng aranjeunna nyobian nampi kauntungan maksimal tina tren.

- Posisi Dagang

Dina dagang kalungguhan, padagang ngiringan tren jangka panjang pikeun ngawujudkeun poténsi maksimal tina gerakan harga.

 

FAQs Trading Forex

 

Naha éta patut investasi dina Forex?

 

Salaku sareng usaha naon waé, sok aya résiko rugi nalika dagang Forex. Anjeun kedah nyetél strategi dagang forex anu cocog sareng kapribadian dagang anjeun. Jalma anu investasi bijaksana tiasa ngahontal pulangan luhur tina dagang forex.

Naon platform pangsaéna pikeun dagang forex?

Pilihan platform pisan subyektif sareng éta gumantung kana syarat perdagangan hiji. Sababaraha anu kawéntar Platform Forex Trading ngasupkeun MetaTrader 4 sareng MetaTrader 5. Henteu sadayana platform dagang haratis. Salain tina biaya anu dibulan deui unggal bulan, sababaraha platform panginten tiasa nyebar ogé.

Kumaha hésé éta suksés dina dagang forex?

Teu aya ragu yén butuh pisan prakték pikeun nyieun artos sareng dagang forex. Salian milih pasangan mata uang anu bener, palatihan tetep penting dina janten padagang forex anu suksés.

 

kacindekan

 

Dagang dagang online Online janji pikeun pulangan anu luhur pikeun investor tapi nungtut pisan ti aranjeunna. Ngan anu siap-siap nyiapkeun dagang forex online kalayan bener sareng ngadamel sacara éksténsif sareng strategi dagang forex anu kedah usaha kana pasar forex. 

Kalayan tips anu dibahas di luhur, anjeun parantos siap ngagaduhan pangalaman forex anu munggaran sareng tungtungna tiasa ngamimitian diajar dagang forex.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar dina UU Company Company [CAP 222] Républik Vanuatu sareng nomer pendaptaran 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2021 FXCC. Sadaya hak disimpen.