Konsep ngungkit dipedar

Kadé keur padagang inexperienced sarta klien anu anyar pikeun dagang forex, atawa memang anyar pikeun dagang on wae pasar finansial, pikeun sakabéhna ngartos konsep ngungkit sarta margin. Teuing mindeng padagang anyar nu ngabaran ka dimimitian dagang na kalah ka nangkep pentingna jeung dampak dua faktor kasuksésan kritis ieu kudu dina hasil sukses calon maranéhanana.

Ngungkit, sakumaha istilah nunjukkeun, nawarkeun nepi kasempetan pikeun padagang pikeun uas nepi pamakéan duit nu sabenerna maranéhna kudu di akun maranéhanana sarta risked di pasar, dina raraga berpotensi ngamaksimalkeun kauntungan nanaon. Dina istilah basajan; lamun padagang a migunakeun ngungkit of 1: 100 lajeng unggal dollar maranéhna sabenerna committing risiko defectively ngawasaan dollar 100 di tempat pasar. Investor jeung padagang kituna ngagunakeun konsép ngungkit kana berpotensi ngaronjatkeun kauntungan maranéhanana dina sagala dagang tinangtu, atawa investasi.

Dina perdagangan forex, anu ngungkit kana tawaran umumna pangluhurna aya di pasar finansial. tingkat ngungkit nu diatur ku calo forex sarta bisa rupa-rupa, ti: 1: 1, 1: 50, 1: 100, atawa malah leuwih luhur. Calo bakal ngidinan padagang pikeun ngaluyukeun ngungkit kaluhur atanapi kahandap, tapi bakal nyetel wates. Contona, dina FXCC ngungkit maksimum urang (dina akun standar ECN kami) nyaéta 1: 300 tapi klien bébas milih tingkat ngungkit handap.

Kalawan 1: 1 ngungkit unggal dollar dina kadali akun margin Anjeun 1 dollar dagang

Kalawan 1: 50 ngungkit unggal dollar dina kadali akun margin Anjeun 50 dollar dagang

Kalawan 1: 100 ngungkit unggal dollar dina kadali akun margin Anjeun 100 dollar dagang

Naon margin?

Margin keur pangalusna dipikaharti salaku titipan iman alus atas nama padagang a, padagang nu nyimpen nepi jaminan dina watesan kiridit di akun maranéhanana, ambéh tahan muka posisi hiji (atawa posisi) di tempat pasar, ieu téh sarat sabab paling calo forex teu nawiskeun kiridit.

Nalika dagang kalayan margin sarta ngagunakeun ngungkit, jumlah margin diperlukeun pikeun nahan muka hiji posisi atawa posisi ditangtukeun ku ukuran dagang. Salaku ukuranana dagang naek syarat margin kanaékan. Kantun nempatkeun; margin nyaeta jumlah diperlukeun pikeun nahan dagang atawa trades muka. Ngungkit teh sababaraha ti paparan equity akun.

Naon téh panggero margin?

Urang ayeuna geus dipedar yén margin nyaeta jumlah kasaimbangan akun diperlukeun dina urutan nyekel perdagangan nu kabuka jeung kami geus dipedar yén ngungkit teh sababaraha ti paparan versus equity akun. Ku kituna hayu urang ngagunakeun conto pikeun ngajelaskeun kumaha margin karya na sabaraha hiji panggero margin bisa lumangsung.

Mun padagang a boga hiji akun sareng nilai £ 10,000 di dinya, tapi hayang meuli 1 pisan (kontrak 100,000) tina eur / GBP, maranéhna bakal perlu nempatkeun up £ 850 of margin dina akun ninggalkeun £ 9,150 di margin usable (atawa margin bébas), ieu dumasar kana salah dibeuli euro approx. 0.85 of a sterling pound. A calo perlu mastikeun yén dagang atawa trades padagang nu geus ngalakukeun dina tempat pasar, nu katutupan ku kasaimbangan di akun maranéhanana. Margin bisa dianggap salaku net kaamanan, boh padagang jeung calo.

Padagang kedah ngawas tingkat margin (kasaimbangan) dina akun maranéhanana sepanjang waktos sabab bisa jadi di trades nguntungkeun, atanapi yakin yén posisi aranjeunna dina baris jadi nguntungkeun, tapi neangan dagang atawa trades maranéhanana anu ditutup lamun sarat margin maranéhanana mungkir . Mun margin pakait handap tingkat nu diperlukeun, FXCC bisa initiate naon anu dipikawanoh salaku "margin panggero". Dina skenario ieu, FXCC bakal boh mamatahan padagang ka titipan dana tambahan kana akun forex maranéhanana, atawa tutup kaluar sabagian (atawa sakabeh) tina posisi guna ngawatesan macet, mun duanana padagang jeung calo.

Nyieun rencana dagang, whilst mastikeun disiplin padagang sok dijaga, kudu nangtukeun pamakéan efektip ngungkit sarta margin. A teleb, lengkep, strategi dagang forex, underpinned ku rencana dagang beton, nyaéta salah sahiji cornerstones sukses dagang. Digabungkeun jeung pamakéan prudent sahiji titik dagang na nyandak kauntungan pesenan wates, ditambahkeun kana manajemen duit éféktif kedah nyorong pamakéan sukses ngungkit sarta margin, berpotensi sahingga padagang pikeun flourish.

Dina kasimpulan, kaayaan dimana a panggero margin bisa lumangsung nyaéta alatan ngagunakeun pamakean kaleuleuwihan ngungkit, kalayan ibukota inadequate, whilst nyekel kana ka kaleungitan trades pikeun panjang teuing, nalika aranjeunna kudu ditutup.

Tungtungna, aya cara sejen pikeun ngawatesan nelepon margin na ku tebih paling mujarab téh dagang ku make titik. Ku ngagunakeun titik dina unggal sarta unggal dagang, sarat margin anjeun geuwat ulang diitung.

Di FXCC, gumantung kana akun ECN dipilih, klien bisa milih ngungkit required maranéhna, ti 1: 1 kabeh jalan nepi ka 1: 300. Klién pilari ngarobih tingkat ngungkit maranéhna tiasa ngalakukeun kitu ku ngirimkeun pamundut hiji liwat aréa hub padagang maranéhanana atawa ku email ka: accounts@fxcc.net

Ngungkit bisa ngaronjatkeun kauntungan anjeun, tapi ogé bisa ngagedekeun karugian Anjeun. Mangga mastikeun yén anjeun ngartos kana mékanika of ngungkit. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

Buka hiji FREE ECN Akun Dinten!

hirup demo
duit nu dipake di sahiji nagara

dagang Forex téh picilakaeun.
Anjeun bisa leungit kabeh ibu anjeun invested.

brand FXCC mangrupa brand internasional anu otorisasi tur diatur dina sagala rupa jurisdictions sarta komitmen ka maturan anjeun dina pangalusna pangalaman dagang mungkin.

FX Tengah clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) geus diatur ku jaminan na Exchange Komisi Siprus (CySEC) kalawan jumlah lisénsi CIF 121 / 10.

Sentral clearing Ltd (www.fxcc.com) geus diatur ku Vanuatu Layanan Financial Komisi (VFSC) kalawan jumlah lisénsi 14576.

Résiko PERHATOSAN: Trading di Forex jeung kontrak pikeun Béda (CFDs), nu mangrupakeun produk leveraged, nyaéta kacida spekulatif sarta ngalibatkeun résiko penting tina leungitna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun leungit sagala modal awal invested. Ku alatan éta, Forex na CFDs bisa jadi cocog pikeun sagala investor. Ngan investasi mawa duit bisa mampuh leungit. Ku kituna mangga mastikeun nu pinuh neuleuman resiko aub. Neangan saran bebas upami diperlukeun.

FXCC teu nyadiakeun jasa pikeun warga Amerika jeung / atawa warga.

Copyright © 2019 FXCC. Sadaya hak disimpen.